Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebriklerrrrrrrrrr10.gün ikinci kan tahlili ve değer 293
Çookk teşekkür ederimmmTebriklerrrrrrrrrr
Tebrikler allahim kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar değerlerimi yazıcam biraz tedirginim.,
10.gün 99 (13:50)
12.gün 241 (15:40)
14.gün 758 (21:30)
17.gün 3229 (23:50)
20.gün 7321 (15:35). Değerlerim böyle çıktı.bütün değerler 3katına kadar artarken son değer bana biraz düşük geldi.saatleri de yazdım ona göre yorumlarsınız diye.nolursunuz bişey söyleyin kötüye gitmiyor dimi?
SuperKızlar değerlerimi yazıcam biraz tedirginim.,
10.gün 99 (13:50)
12.gün 241 (15:40)
14.gün 758 (21:30)
17.gün 3229 (23:50)
20.gün 7321 (15:35). Değerlerim böyle çıktı.bütün değerler 3katına kadar artarken son değer bana biraz düşük geldi.saatleri de yazdım ona göre yorumlarsınız diye.nolursunuz bişey söyleyin kötüye gitmiyor dimi?
Benimde aynı şekilde oldu Can'ım rahat ol sen... benimde doktorum özel ve onun uygun gördüğü hastanede yaptık transfer ve opuyu...arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına
Tebrikler allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler.. kendimi Yok yere strese sokmuşum bugün kesemizi gördük şükürler olsun..
Hayırlı olsun canım. Kaçıncı günde gördünüz keseyi?Çok teşekkürler.. kendimi Yok yere strese sokmuşum bugün kesemizi gördük şükürler olsun..
Transfer sonrası 22.günde gördük..Hayırlı olsun canım. Kaçıncı günde gördünüz keseyi?
Düzelir Can'ım takılma geç tutunmadır..12.gün: 40,02
14.gün :80,32
16.gün :194
18gün :288
Neden bu kadar yavaş ilerliyor dün kanamam ve ağrım vardı özellikle ağrıdan kıvrandımmm bugün kanamam yok ağrımda azaldı ama sonucum hem yavaş yükseliyor hem de sonuncusu yeterli katlamamış
teşekkür ederim canımBenimde aynı şekilde oldu Can'ım rahat ol sen... benimde doktorum özel ve onun uygun gördüğü hastanede yaptık transfer ve opuyu...
Hay maşallah ikiz olmasın kız... kaç tane transfer edildi..kızlar bugün 11.günüm değerim 755.6 allahım herkese nasip etsin
Ayyy maşşallahh canım çok güzel değer, bende bugün son kanımı vericem bakalım benim kaç çıkacak.kızlar bugün 11.günüm değerim 755.6 allahım herkese nasip etsin