İkiz istiyordum zatenVallahi ben ikiz olma ihtimalinden korktuğum için hiç o topa girmedim :)
İnşallah canım benim inşallah tutulmaz arkamda başka embriyom yok o yüzden biraz tedirginim inşallah tek seferde tutunur altın yumurta olur bebişlerimHayırlı olsun inşallah tutunur bebişlerin sonucu merakla bekliyorum inşallah Hayırlı haberler verirsin
Ne yaptın canım merak ettimİnşallah canım benim inşallah tutulmaz arkamda başka embriyom yok o yüzden biraz tedirginim inşallah tek seferde tutunur altın yumurta olur bebişlerim
Turunmadilar cnm malesefNe yaptın canım merak ettim
Çok şükür iyyiz üzülme benim 3. De tuttu Rabbim nasip eder inşallah yürekten dua ediyorum bütün isteyenlereTurunmadilar cnm malesefşimdi adetin gelmesini bekliyorum yeniden sil baştan başlamak için cnm. Sen nasılsın bakalım bebişler iyimi
İiyi.olmanizw sevindim. İnşallah bir kiz bir oğlandirÇok şükür iyyiz üzülme benim 3. De tuttu Rabbim nasip eder inşallah yürekten dua ediyorum bütün isteyenlere
İnşallah üzülme bende sil baştan yaptım 2 defa cinsiyeti bilmiyorum ne olucak bekleyip görücezİiyi.olmanizw sevindim. İnşallah bir kiz bir oğlandir
nşallah cnm arkamda embriyom olsa bu kadar üzülmezdik.simdi sil baştan çok zor cnm maadi manevi çok yorulduk..rabbim elbet bizi de sevindirecek vakti geldiğinde.
Bende burda ki kaderdaşlarima dua ediyorum hep. Bizi bizden başkası anlayamaz anlamıyor.İnşallah üzülme bende sil baştan yaptım 2 defa cinsiyeti bilmiyorum ne olucak bekleyip görücezbütün kalbimle dua ediyorum emekleriniz boşa gitmez inşallah nerde yaptırdınız
Sende birşeyler yap canım çiğ kabak çekirdeği ye balık tavuk süt yoğurt yumurta meyve sebze güzel beslen birde eczaneden yumurta kalitesi artıran bir takviye al yaşımızdan dolayı biliyorsun kalite düşüyor birde haşlama kemik suyu falan biraz kuvvetli beslenBende burda ki kaderdaşlarima dua ediyorum hep. Bizi bizden başkası anlayamaz anlamıyor.
İzmir İrenbe de başladım adeti bekliyorum sonra iğnelere başlayacağım tekrardan umarım daha kaliteli ve daha fazla embriyom olur.
Hepsini yapıyorum cnm çok dikkatli besleniyorum. Uzun zamandır böyleyim aslında ama neden bilmiyorum ilk opuda embriyom 2 tane kaldı 19 yumurtadan. Doktor yaş faktörü dedi. Bakalım bu sefer daha bilinçli gidiyorum. Takviye de kullanıyorum ayrıca balık yağı vs vs. Elimden gelen gayreti gösteriyorum geriis rabbimin.Sende birşeyler yap canım çiğ kabak çekirdeği ye balık tavuk süt yoğurt yumurta meyve sebze güzel beslen birde eczaneden yumurta kalitesi artıran bir takviye al yaşımızdan dolayı biliyorsun kalite düşüyor birde haşlama kemik suyu falan biraz kuvvetli beslen
İlk çocuk olacak dimi sizin sigara falan içiyorsan içme canım evet yaş faktörü çokk etkiliyorHepsini yapıyorum cnm çok dikkatli besleniyorum. Uzun zamandır böyleyim aslında ama neden bilmiyorum ilk opuda embriyom 2 tane kaldı 19 yumurtadan. Doktor yaş faktörü dedi. Bakalım bu sefer daha bilinçli gidiyorum. Takviye de kullanıyorum ayrıca balık yağı vs vs. Elimden gelen gayreti gösteriyorum geriis rabbimin.
Sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm. Evet ilk çocuk olacak kısmetse cnm. Biraz geç evlendim oyuzden böyle oldu cnm. Sigara içmiyoruz cnm ailecek. Amh 2.45 cnm doktor gayret iyi yaşına göre dedi. Sadece kalite problemi oluyo onuda yaş faktörü diyorlar. Ben kendimi bildim bileli güzel beslenirimİlk çocuk olacak dimi sizin sigara falan içiyorsan içme canım evet yaş faktörü çokk etkiliyortam 1 yıldır uğraşıyorduk geçen yıl Ekim'de başladık Şubat'ta ilk transfer temmuz 2. Transfer. Eylül 3. Transfer çok şükür Rabbime inşallah seninde bu defa mucizen olur
Nasip canım bakarsın kendiliğinden olur bakarsın bu tedavinde tutar inşallah ben inanıyorum olacağına olacak diye düşün hep motivasyon çok önemli beyin olmayacak dersen ona göre vücuda sinyal gönderiyo seninle özelden görüşme şansımız var mıSagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm. Evet ilk çocuk olacak kısmetse cnm. Biraz geç evlendim oyuzden böyle oldu cnm. Sigara içmiyoruz cnm ailecek. Amh 2.45 cnm doktor gayret iyi yaşına göre dedi. Sadece kalite problemi oluyo onuda yaş faktörü diyorlar. Ben kendimi bildim bileli güzel beslenirim
Olur cnm nerden istersin Instagram i yaz özel den ekleyimNasip canım bakarsın kendiliğinden olur bakarsın bu tedavinde tutar inşallah ben inanıyorum olacağına olacak diye düşün hep motivasyon çok önemli beyin olmayacak dersen ona göre vücuda sinyal gönderiyo seninle özelden görüşme şansımız var mı
Feride yilarOlur cnm nerden istersin Instagram i yaz özel den ekleyim
Cnm bir sürü bu isimden var özelden yaziyorum sana kendi adresimiFeride yilar
Ekledim cnmFeride yilar