Gerçekten içimi rahatlattın çok teşekkür ederimBence değerler süper.
Değeriniz gayet iyi bence. Benim 11.gün değerim 187 idi.sizinki çok daha yüksek ve düzenli olarak artmış. Sadece 8.gün ve 10.gün arasında bir aksaklık olmuş ama sonra toplamış.Kızlarr selam 30 Eylül'de transfer oldum 6.gn beta 114 -8. Gün 247-10. Gün 305-12. Gün 514- 14. Gün 1111 çıktı değerim sizce iyimi lütfen yardımcı olsun bilen arkadaşlar doktor dış gebelikten şüpheleniyor
Sadece 10. Gün düşük çıktı buna rağmen hala şüphesi devam ediyor Doktor'un cumartesi kese görmeye gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde görebilirizDeğeriniz gayet iyi bence. Benim 11.gün değerim 187 idi.sizinki çok daha yüksek ve düzenli olarak artmış. Sadece 8.gün ve 10.gün arasında bir aksaklık olmuş ama sonra toplamış.
Sizin kaçıncı gününüz ve nasıl ilerledi şuan sağlıklıdır inşallahDeğeriniz gayet iyi bence. Benim 11.gün değerim 187 idi.sizinki çok daha yüksek ve düzenli olarak artmış. Sadece 8.gün ve 10.gün arasında bir aksaklık olmuş ama sonra toplamış.
Biz şuan 16 haftalık olduk çok şükür her şey yolunda. Biz keseyi transferin 22.günü gördük. Sizin de 19.gün olacak kese kontrolü. Güzel haberler alırsınız inşallah. Yazın burdan sonucu olur mu.Sizin kaçıncı gününüz ve nasıl ilerledi şuan sağlıklıdır inşallah
Ben dayanamadım bugün gittim öğrendim çok şükür iki kese gördükBiz şuan 16 haftalık olduk çok şükür her şey yolunda. Biz keseyi transferin 22.günü gördük. Sizin de 19.gün olacak kese kontrolü. Güzel haberler alırsınız inşallah. Yazın burdan sonucu olur mu.
16. Gün bugün bizim transferin sizin adınızada çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimiziBen dayanamadım bugün gittim öğrendim çok şükür iki kese gördük
Ooo süper çok sevindimBen dayanamadım bugün gittim öğrendim çok şükür iki kese gördük
İnşallah16. Gün bugün bizim transferin sizin adınızada çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizi
3 embriyo transfer oldu canım çok teşekkür ederimOoo süper çok sevindimçift embriyo transferi miydi yoksa tek mi?
3 embriyo mu3 embriyo transfer oldu canım çok teşekkür ederim
3 embriyo mucesaretine hayran kaldım hadi bakalım darısı kalp atışlarını duymaya ve sağlıkla kucağına almaya inşallah
ileri yaş olduğu için tutunma şansı yüksek olur diye istedim biri tutmazsa biri tutar yaşım 43 bu arada
Oda bişeymi Temmuz'da 4 embriyo transfer oldum Şubat'ta 3 embriyo Temmuz'da 4 embriyo şimdi Eylül'de 3 embriyo transfer oldum 3. Denemede tuttu şükürler olsun3 embriyo mucesaretine hayran kaldım hadi bakalım darısı kalp atışlarını duymaya ve sağlıkla kucağına almaya inşallah
maşallahhh size, çok mutlu oldum, benim ilk denememdi, 3.gün embriyosuydu ve bu sabah 7.gündü, dayanamayıp idrar testi yaptım ama maalesef olmadı... yaş 46 ve yumurta rezervim çok zayıf artık...yani bir daha deneyemem sanırım. çok umutluydum ama olmadıileri yaş olduğu için tutunma şansı yüksek olur diye istedim biri tutmazsa biri tutar yaşım 43 bu arada
Hayırlısı olsun cnm benim yaş ta 40 2 adet 3. Gün embriyosu transfer oldum ptesi günü bugün 3. Günüm rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahileri yaş olduğu için tutunma şansı yüksek olur diye istedim biri tutmazsa biri tutar yaşım 43 bu arada
Vallahi ben ikiz olma ihtimalinden korktuğum için hiç o topa girmedim :)Oda bişeymi Temmuz'da 4 embriyo transfer oldum Şubat'ta 3 embriyo Temmuz'da 4 embriyo şimdi Eylül'de 3 embriyo transfer oldum 3. Denemede tuttu şükürler olsun
Rabbim nasip eder inşallah üzülme 3. Denemem de oldu ümidinizi kesmeyin vakti gelmeden hiç bir şey olmuyor vardır vakti zamanı yeterki umutlu olunmaşallahhh size, çok mutlu oldum, benim ilk denememdi, 3.gün embriyosuydu ve bu sabah 7.gündü, dayanamayıp idrar testi yaptım ama maalesef olmadı... yaş 46 ve yumurta rezervim çok zayıf artık...yani bir daha deneyemem sanırım. çok umutluydum ama olmadı
Allahım sağlıkla kavuştursun sizi inşallahh
Hayırlı olsun inşallah tutunur bebişlerin sonucu merakla bekliyorum inşallah Hayırlı haberler verirsinHayırlısı olsun cnm benim yaş ta 40 2 adet 3. Gün embriyosu transfer oldum ptesi günü bugün 3. Günüm rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah