Kaçıncı gün transfer oldu sizdebenim de bugün 8.günüm ve değerim 24 çıktı düşük değil mi
Dondurulmuş embriyo 21.gün transfer yapıldıKaçıncı gün transfer oldu sizde
Amin hepimizin sonucu yAzarım tabii cuma tekrarlanacakAnladım. İnsallah hayırlı güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Tahlil yaparsan burdan yazar mısın ben de yazicam
2 gün sonraki testim 10.gün 46 8.gün 24 tü sen ne yaptın cnmAnladım. İnsallah hayırlı güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Tahlil yaparsan burdan yazar mısın ben de yazicam
Canım benim bugün 10. Gün 262.36 çıktı iki transfer oldu ikiside tuttu gibi hissediyorum ben. Çünkü normalde seninki çift katlaya katlaya gitmiş mesela. Seninki de güzel canim. Ben çok heyecanliyim ikiside tuttu galiba ya2 gün sonraki testim 10.gün 46 8.gün 24 tü sen ne yaptın cnm
Maşallah çok güzel artmış benim 4 gün sonra tekrarlanacakCanım benim bugün 10. Gün 262.36 çıktı iki transfer oldu ikiside tuttu gibi hissediyorum ben. Çünkü normalde seninki çift katlaya katlaya gitmiş mesela. Seninki de güzel canim. Ben çok heyecanliyim ikiside tuttu galiba ya
Hadi bakalım canım inşallah daha güzel sonuçlar alırız. Beni 5 gün sonra çağırdı ultrason için ama bakalim ne olcakMaşallah çok güzel artmış benim 4 gün sonra tekrarlanacak
Olumsuz ihtimaller tabiki her zaman mevcut ama rahat olun, bu şekil de artış olup kesesi görülen sağlıklı gebelik olan çok gördüm. Takipte kalın sadece10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
Şimdi ben hamileriyim değil miyim.doktorum kritik konuşma yapiyo oladabilir. Dış gebelik vesarede olabilir diyo lütfen yardımcı olun yavaş yükselip hamile kalan oldumu .benim durumumu yasayan varmi
Olumsuz ihtimaller tabiki her zaman mevcut ama rahat olun, bu şekil de artış olup kesesi görülen sağlıklı gebelik olan çok gördüm. Takipte kalın sadece[/
merhaba10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
Şimdi ben hamileriyim değil miyim.doktorum kritik konuşma yapiyo oladabilir. Dış gebelik vesarede olabilir diyo lütfen yardımcı olun yavaş yükselip hamile kalan oldumu .benim durumumu yasayan varmi
12. gün 157
14. gün 291
16.gün 484
bende de doktorum diş gebelikten şüphelenmişti. hiç ikiye katlamamıştı. kese görmeden bişi diyemem demişti ama şuan hamileyim Allaha şükür. inşallah seninde öyle olur.
merhaba10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?