Transfer sonrası beta HCG yaptıranlar yardimmm

Qangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
77
16
3
33
Merhaba kızlar ben yeni katıldım ama öncesinde üye olmadan takip ediyordum. Tüp bebek yaptırdım 5.gun embriyosu ile transferin 8. Gunundeyim. Dün beta HCG yaptırdım 25.23 çıktı yükselmesini beklicez iki günde bir tekrarlicaz kan testini. Endiseliyim biraz dünden beride adet olcakmisim gibi ağrılarımvar korkuyorum. Sizce sonuç nasıl sizlerde sonuçlarınızı paylasirsaniz çok sevinirim

8.gün için iyi değer İnşallah katlanır değeriniz. Benim transfer sonrası hep karın ağrısı çektim

Gününe göre değerin güzel cnm bundan sonra iki günde bir düzenli artarsa tamamdır :) sen 10. Ve 12. Gün bidaha test ver

Sagolsun kızlar. Bende kasik ağrısı başlayınca tedirgin oldum erken öğrendim tahlille hamile olduğumu fakat bu sefer sitreste girdim yükselecek mi diye ne zormus beklemek

benim de bugün 8.günüm ve değerim 24 çıktı düşük değil mi

Ben testimi dün yaptirmistim 7. Günü yani. Doktor da daha erken demiştir tekrarlamak gerekiyor dedi o yüzden iki günde bir tekrar edip yükseliyor mu bakmak gerekiyor. Bence dusuk değil tabi yükselmesi önemli

Anladım. İnsallah hayırlı güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Tahlil yaparsan burdan yazar mısın ben de yazicam

2 gün sonraki testim 10.gün 46 8.gün 24 tü sen ne yaptın cnm
Canım benim bugün 10. Gün 262.36 çıktı iki transfer oldu ikiside tuttu gibi hissediyorum ben. Çünkü normalde seninki çift katlaya katlaya gitmiş mesela. Seninki de güzel canim. Ben çok heyecanliyim ikiside tuttu galiba ya

Maşallah çok güzel artmış benim 4 gün sonra tekrarlanacak

10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
Şimdi ben hamileriyim değil miyim.doktorum kritik konuşma yapiyo oladabilir. Dış gebelik vesarede olabilir diyo lütfen yardımcı olun yavaş yükselip hamile kalan oldumu .benim durumumu yasayan varmi

Olumsuz ihtimaller tabiki her zaman mevcut ama rahat olun, bu şekil de artış olup kesesi görülen sağlıklı gebelik olan çok gördüm. Takipte kalın sadece

merhaba
12. gün 157
14. gün 291
16.gün 484
bende de doktorum diş gebelikten şüphelenmişti. hiç ikiye katlamamıştı. kese görmeden bişi diyemem demişti ama şuan hamileyim Allaha şükür. inşallah seninde öyle olur.

Arkadaşlar 5.gün blast. Tranaferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sonra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba.. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. fakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünyanin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…