Merhaba kızlar ben yeni katıldım ama öncesinde üye olmadan takip ediyordum. Tüp bebek yaptırdım 5.gun embriyosu ile transferin 8. Gunundeyim. Dün beta HCG yaptırdım 25.23 çıktı yükselmesini beklicez iki günde bir tekrarlicaz kan testini. Endiseliyim biraz dünden beride adet olcakmisim gibi ağrılarımvar korkuyorum. Sizce sonuç nasıl sizlerde sonuçlarınızı paylasirsaniz çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası beta HCG yaptıranlar yardimmm
- Konu Sahibi Qangel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2017
- 5
- 8
- 16
- 40
- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Kaçıncı gün transfer oldu sizdebenim de bugün 8.günüm ve değerim 24 çıktı düşük değil mi
Dondurulmuş embriyo 21.gün transfer yapıldıKaçıncı gün transfer oldu sizde
Amin hepimizin sonucu yAzarım tabii cuma tekrarlanacakAnladım. İnsallah hayırlı güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Tahlil yaparsan burdan yazar mısın ben de yazicam
2 gün sonraki testim 10.gün 46 8.gün 24 tü sen ne yaptın cnmAnladım. İnsallah hayırlı güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Tahlil yaparsan burdan yazar mısın ben de yazicam
Canım benim bugün 10. Gün 262.36 çıktı iki transfer oldu ikiside tuttu gibi hissediyorum ben. Çünkü normalde seninki çift katlaya katlaya gitmiş mesela. Seninki de güzel canim. Ben çok heyecanliyim ikiside tuttu galiba ya2 gün sonraki testim 10.gün 46 8.gün 24 tü sen ne yaptın cnm
Maşallah çok güzel artmış benim 4 gün sonra tekrarlanacakCanım benim bugün 10. Gün 262.36 çıktı iki transfer oldu ikiside tuttu gibi hissediyorum ben. Çünkü normalde seninki çift katlaya katlaya gitmiş mesela. Seninki de güzel canim. Ben çok heyecanliyim ikiside tuttu galiba ya
Hadi bakalım canım inşallah daha güzel sonuçlar alırız. Beni 5 gün sonra çağırdı ultrason için ama bakalim ne olcakMaşallah çok güzel artmış benim 4 gün sonra tekrarlanacak
- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Olumsuz ihtimaller tabiki her zaman mevcut ama rahat olun, bu şekil de artış olup kesesi görülen sağlıklı gebelik olan çok gördüm. Takipte kalın sadece10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
Şimdi ben hamileriyim değil miyim.doktorum kritik konuşma yapiyo oladabilir. Dış gebelik vesarede olabilir diyo lütfen yardımcı olun yavaş yükselip hamile kalan oldumu .benim durumumu yasayan varmi
Olumsuz ihtimaller tabiki her zaman mevcut ama rahat olun, bu şekil de artış olup kesesi görülen sağlıklı gebelik olan çok gördüm. Takipte kalın sadece [/
merhaba10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
Şimdi ben hamileriyim değil miyim.doktorum kritik konuşma yapiyo oladabilir. Dış gebelik vesarede olabilir diyo lütfen yardımcı olun yavaş yükselip hamile kalan oldumu .benim durumumu yasayan varmi
12. gün 157
14. gün 291
16.gün 484
bende de doktorum diş gebelikten şüphelenmişti. hiç ikiye katlamamıştı. kese görmeden bişi diyemem demişti ama şuan hamileyim Allaha şükür. inşallah seninde öyle olur.
merhaba10 .gün 59
12.gün 100
14.gun 120
17.gün 300
12. gün 157
14. gün 291
16.gün 484
bende de doktorum diş gebelikten şüphelenmişti. hiç ikiye katlamamıştı. kese görmeden bişi diyemem demişti ama şuan hamileyim Allaha şükür. inşallah seninde öyle olur.
- 6 Şubat 2020
- 6
- 1
- 36
- 36
Arkadaşlar 5.gün blast. Tranaferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sonra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba.. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. fakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünyanin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)