Transfer sonrasi beta Hcg!! Hanimlar acillll!!!

Insallah guzel haberler veririm yarin
Moralini hiç bozma canım güzel haberler verirsin bize insaAllah evet 38, biraz düşük ama hiç belli olmaz doktorlar garantici davranıyorlar benim doktorumda öyle 90 ve 100 üzeri diyor ama düşük başlayıp ilerleyenlerde var duaya devam

Gunaydin canim ve guanydin hanimlar. Test sonucum geldi beta Hcg 190 yukselmis. Ama progesteron hala dusuk diyor 7mis suan oda 9 yukselmis hala umut baglama cuma gunu bir kan daha yapicaz dedi. Sizi de bilgilendirmek istedimm
Igne vermedimi ? Takviye progesteron falan vermedimi ? Vermesi lazimdi degerin guzel yukselmis canim

Gunaydin canim ve guanydin hanimlar. Test sonucum geldi beta Hcg 190 yukselmis. Ama progesteron hala dusuk diyor 7mis suan oda 9 yukselmis hala umut baglama cuma gunu bir kan daha yapicaz dedi. Sizi de bilgilendirmek istedimm
Hatta mukkemmmel yukselmis masaAllah istirahat et dinlen sana progesteron vermesi lazimdi vermedimi canim turk doktor yokmu ya oralarda gitsen

Do
Hatta mukkemmmel yukselmis masaAllah istirahat et dinlen sana progesteron vermesi lazimdi vermedimi canim turk doktor yokmu ya oralarda gitsen
doktorum turk zaten. Hayir igne vermedi ama ben zaten progesteron fitil olarak kulaniyorum onun dozunu iki katina cikardi gunde 3 kere kulaniyodum 6ya cikardi. Suan yenice baktim beta 195 mis. Ama doktorumun deyimiyle dusukmus bana suanki donemine gore gene dusuk diyo umut baglama cuma gunu bir kan daha vereceksin diyo. Bende anlamadim 38 le basladim tam 5 katina yukselmis..

Evet bende sasirdim doktorun niye oyle dedi acaba fitil progesteron icin yeterlimi bilmiyorum canim burda direkt igne veriyolar insaAllah minigin sana sımsıkı tutunur dua edicem insaAllah

İnsaallah hiçbir sorun olmadan gebeliğin devam eder son ana kadar umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…