- 3 Ağustos 2022
- 126
- 50
- 24
-
- Konu Sahibi masal_1804
Canim bizde e devlete benzer bisey varmis arastirinca buldumAllahim gonlunuze gore versin insaAllah
Simdi onemli olan 2 kat artmasi korkmayin ben 19la ogrenip guzel gebeligi ilerleyen arkadaslar gordumCanim bizde e devlete benzer bisey varmis arastirinca buldumbeta hcg 38 cikmis
Suan yoldayim baya bi heycan basti. Insallah yarin guzel seyler yazarim burayaSimdi onemli olan 2 kat artmasi korkmayin ben 19la ogrenip guzel gebeligi ilerleyen arkadaslar gordum
InsaAllah bebegin sana sımsıkı tutunurSuan yoldayim baya bi heycan basti. Insallah yarin guzel seyler yazarim buraya
Doktorum hic iyi konusmadi yikildim..InsaAllah bebegin sana sımsıkı tutunur
Test sonucun ciktimi ki neden iyi konusmadiDoktorum hic iyi konusmadi yikildim..
Beta hcg testim 38 mis bu deger cok dusukmus.. normalde 80-90 larda olmasi lazimis. Ya dis gebelik yada gec tutunma dedi hersey yarin belli olucakTest sonucun ciktimi ki neden iyi konusmadi
Test sonucunu bi görün önceBeta hcg testim 38 mis bu deger cok dusukmus.. normalde 80-90 larda olmasi lazimis. Ya dis gebelik yada gec tutunma dedi hersey yarin belli olucak
Insallah guzel haberler veririm yarinTest sonucunu bi görün önce
InsaAllah dualarim sizinleInsallah guzel haberler veririm yarin
Moralini hiç bozma canım güzel haberler verirsin bize insaAllahInsallah guzel haberler veririm yarin
Gunaydin canim ve guanydin hanimlar. Test sonucum geldi beta Hcg 190 yukselmis. Ama progesteron hala dusuk diyor 7mis suan oda 9 yukselmis hala umut baglama cuma gunu bir kan daha yapicaz dedi. Sizi de bilgilendirmek istedimmTest sonucunu bi görün önce
Igne vermedimi ? Takviye progesteron falan vermedimi ? Vermesi lazimdi degerin guzel yukselmis canimGunaydin canim ve guanydin hanimlar. Test sonucum geldi beta Hcg 190 yukselmis. Ama progesteron hala dusuk diyor 7mis suan oda 9 yukselmis hala umut baglama cuma gunu bir kan daha yapicaz dedi. Sizi de bilgilendirmek istedimm
Hatta mukkemmmel yukselmis masaAllah istirahat et dinlen sana progesteron vermesi lazimdi vermedimi canim turk doktor yokmu ya oralarda gitsenGunaydin canim ve guanydin hanimlar. Test sonucum geldi beta Hcg 190 yukselmis. Ama progesteron hala dusuk diyor 7mis suan oda 9 yukselmis hala umut baglama cuma gunu bir kan daha yapicaz dedi. Sizi de bilgilendirmek istedimm
doktorum turk zaten. Hayir igne vermedi ama ben zaten progesteron fitil olarak kulaniyorum onun dozunu iki katina cikardi gunde 3 kere kulaniyodum 6ya cikardi. Suan yenice baktim beta 195 mis. Ama doktorumun deyimiyle dusukmus bana suanki donemine gore gene dusuk diyo umut baglama cuma gunu bir kan daha vereceksin diyo. Bende anlamadim 38 le basladim tam 5 katina yukselmis..Hatta mukkemmmel yukselmis masaAllah istirahat et dinlen sana progesteron vermesi lazimdi vermedimi canim turk doktor yokmu ya oralarda gitsen
Evet bende sasirdim doktorun niye oyle dedi acaba fitil progesteron icin yeterlimi bilmiyorum canim burda direkt igne veriyolar insaAllah minigin sana sımsıkı tutunur dua edicem insaAllahDo
doktorum turk zaten. Hayir igne vermedi ama ben zaten progesteron fitil olarak kulaniyorum onun dozunu iki katina cikardi gunde 3 kere kulaniyodum 6ya cikardi. Suan yenice baktim beta 195 mis. Ama doktorumun deyimiyle dusukmus bana suanki donemine gore gene dusuk diyo umut baglama cuma gunu bir kan daha vereceksin diyo. Bende anlamadim 38 le basladim tam 5 katina yukselmis..
hayir vermedi fitil yeterli dedi bakalim nasil olucak. Cok tesekkur ederimmm allah razi olsunEvet bende sasirdim doktorun niye oyle dedi acaba fitil progesteron icin yeterlimi bilmiyorum canim burda direkt igne veriyolar insaAllah minigin sana sımsıkı tutunur dua edicem insaAllah
Güzel haberlerini bekliyorum insaAllahhayir vermedi fitil yeterli dedi bakalim nasil olucak. Cok tesekkur ederimmm allah razi olsun
İnsaallah hiçbir sorun olmadan gebeliğin devam eder son ana kadar umudunu yitirmeGunaydin canim ve guanydin hanimlar. Test sonucum geldi beta Hcg 190 yukselmis. Ama progesteron hala dusuk diyor 7mis suan oda 9 yukselmis hala umut baglama cuma gunu bir kan daha yapicaz dedi. Sizi de bilgilendirmek istedimm