Ay hadi bakalım haber veririm pazartesi doktor bir şey dedimi değer ile alakalıAy bizim de salı günü kese randevusu arkandan geliyorum inşallah yine umut ol bana güzel haberle gel paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi bakalım haber veririm pazartesi doktor bir şey dedimi değer ile alakalıAy bizim de salı günü kese randevusu arkandan geliyorum inşallah yine umut ol bana güzel haberle gel paylaşalım
Çok iyi fırlamış dedi insan rahatlamiyor ki şimdi de kese için stres zamanıAy hadi bakalım haber veririm pazartesi doktor bir şey dedimi değer ile alakalı
Evet sonrada kalp atisi stresi analık zor zanaat gerçektenÇok iyi fırlamış dedi insan rahatlamiyor ki şimdi de kese için stres zamanı
Evet sonucu değsin bu streslere inşallah beslenme önerisi verdi mi doktorun ekstra yediğin bir şey var mı? Yürüyüş önerdi mi?Evet sonrada kalp atisi stresi analık zor zanaat gerçekten
Bı de bende hala sıfır belirti hiç ağrım vs yok göğüs hassasiyeti de yok ilk hamileligimde böyleydi belki benim bünyem belirti vermiyordurEvet sonrada kalp atisi stresi analık zor zanaat gerçekten
Doktorum ekstra hiç bir şey söylemedi beslenme diyet yürüyüs vs sana onerdi mi? Bende belirti olarak yalnızca gogus hassasiyeti var. Ama transferden snra çok kasık ağrım oldu. Suanda goğus hassasiyeti dışında bir şey yok:)Bı de bende hala sıfır belirti hiç ağrım vs yok göğüs hassasiyeti de yok ilk hamileligimde böyleydi belki benim bünyem belirti vermiyordur
Bana da onermedi bı şey sadece lifli gıdalar tuket demişti bu dönemde hareket iyi mi kötü mü bilemedim şimdi.Doktorum ekstra hiç bir şey söylemedi beslenme diyet yürüyüs vs sana onerdi mi? Bende belirti olarak yalnızca gogus hassasiyeti var. Ama transferden snra çok kasık ağrım oldu. Suanda goğus hassasiyeti dışında bir şey yok:)
Bana da onermedi bı şey sadece lifli gıdalar tuket demişti bu dönemde hareket iyi mi kötü mü bilemedim şimdi
Merhaba benimde 9. Günüm düşük hcg çıktı 7.59 . Sizin son durumunuz nedir acaba ?Müthis gözünüzaydın Allah tamamını erdirsin bizede önümüzdeki pazartesi kese için gün verdiler :) hayırlısı bakalım
Benzer değerlere sahibiz. Son durumunuzu merak ettimMeraba kızlar bnmde 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi
13.gün 18.05
15.gğn 37.75
18.gün 118.57 çıktı doktorum düşük dedi sizce sağlıklı mıdır ? Geç tutunma olmuş olabilr mi ?
Canım benim dış gebelikle sonlandı inşallah seninn bebişin sağlıklı bir şekilde ilerlerBenzer değerlere sahibiz. Son durumunuzu merak ettim
Merhaba umarım herşey yolundadir değerlerim sizinki gibi acaba nasıl ilerledi mi gebeliginiz iyi seyler duymaya ihtiyacım varHele benim değerlerim
3. Gün embriyosu
11. Gün 17,
13. Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 501 çıkmıştı.
Benimde geç tutunma oldu.
Şimdi doğumu bekliyorum çok şükür
MerhabaMerhaba umarım herşey yolundadir değerlerim sizinki gibi acaba nasıl ilerledi mi gebeliginiz iyi seyler duymaya ihtiyacım var