Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gec hiç uyumadım hala geçmedim belim sol kasığımda da sancı başladı bunlar belirti mi bilmiyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı 5.gunBen benn dün hemde acayip bi ağrıydı felaket yani saatler sürdü bel ağrısıyla beraber bende bacaklar da ağrıyodu
Sizin kaçıncı gün hiç test yaptıjiz mı5.gün daha çok erken 8.günden aşağı yapmayın her gebelıkde kasık agrısı adet olcakmıs gıbı oluyomus zaten
Hangi test markasıyla yaptın canım?Dün gec hiç uyumadım hala geçmedim belim sol kasığımda da sancı başladı bunlar belirti mi bilmiyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı 5.gun
ProdocterHangi test markasıyla yaptın canım?
Sizce erken mi pozitif görebilir miyim deneyiminiz vardı sanki bu koundua değil miHangi test markasıyla yaptın canım?
Ben bu sabah predictor ile yaptım silik çizgi çıktı şükür, prodoctor değlde predictor ile deneyebilirsin canım, daha çok erken bende erken davrandım normalde pazartesi günü anca belli olur idrarda 7.günüSizce erken mi pozitif görebilir miyim deneyiminiz vardı sanki bu koundua değil mi
Sizin 7. Günde mı silik çizgi çıktı haniBen bu sabah predictor ile yaptım silik çizgi çıktı şükür, prodoctor değlde predictor ile deneyebilirsin canım, daha çok erken bende erken davrandım normalde pazartesi günü anca belli olur idrarda 7.günü
Yok benim 5.gün bu gün, bu gün silik gördüm ama normalde 7 veya 8.günlerde görünüyorSizin 7. Günde mı silik çizgi çıktı hani
Çok az bir idrarla yaptım testi sence bu etki eder miYok benim 5.gün bu gün, bu gün silik gördüm ama normalde 7 veya 8.günlerde görünüyor
Yakın arkadaşım 7.gün görmüştü, 5.güne çok dikkatli bakman lazım yada hiç çıkmıyor erken olduğu için
Test markanız nasıl bilmiyorum şimdi orda işaretler var nereye kadar batırmanız gerektiğini, 15 sn işaret okuna kadar batırmanız lazımÇok az bir idrarla yaptım testi sence bu etki eder mi
Merhaba sizden geri dönüş bekliyorum pozitif gördünüz mü acaba benim 6. Günüm negatif gördüm testimi. Sizin gibi şiddetli bel ağrısı yaşadım halada devam ediyorBen benn dün hemde acayip bi ağrıydı felaket yani saatler sürdü bel ağrısıyla beraber bende bacaklar da ağrıyodu
Evet canım pozitif gördüm 6.gün cok erken test için 8 den aşağı yapma yaniSizin kaçıncı gün hiç test yaptıjiz mı
Acaba siz idrarda mı gordunuz kaçıncı gündüEvet canım pozitif gördüm 6.gün cok erken test için 8 den aşağı yapma yani
Sonucunuz pozitif mi peki bende de öyleBen benn dün hemde acayip bi ağrıydı felaket yani saatler sürdü bel ağrısıyla beraber bende bacaklar da ağrıyodu
Cnm iki test arasında fark mi var ben prodoctor almıştım 7 8 tane onları yapıyordumBen bu sabah predictor ile yaptım silik çizgi çıktı şükür, prodoctor değlde predictor ile deneyebilirsin canım, daha çok erken bende erken davrandım normalde pazartesi günü anca belli olur idrarda 7.günü