Transfer sonrası bel ağrısı

Ben benn dün hemde acayip bi ağrıydı felaket yani saatler sürdü bel ağrısıyla beraber bende bacaklar da ağrıyodu

Ben benn dün hemde acayip bi ağrıydı felaket yani saatler sürdü bel ağrısıyla beraber bende bacaklar da ağrıyodu
Dün gec hiç uyumadım hala geçmedim belim sol kasığımda da sancı başladı bunlar belirti mi bilmiyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı 5.gun

5.gün daha çok erken 8.günden aşağı yapmayın her gebelıkde kasık agrısı adet olcakmıs gıbı oluyomus zaten

Sizce erken mi pozitif görebilir miyim deneyiminiz vardı sanki bu koundua değil mi
Ben bu sabah predictor ile yaptım silik çizgi çıktı şükür, prodoctor değlde predictor ile deneyebilirsin canım, daha çok erken bende erken davrandım normalde pazartesi günü anca belli olur idrarda 7.günü

Ben bu sabah predictor ile yaptım silik çizgi çıktı şükür, prodoctor değlde predictor ile deneyebilirsin canım, daha çok erken bende erken davrandım normalde pazartesi günü anca belli olur idrarda 7.günü
Sizin 7. Günde mı silik çizgi çıktı hani

Sizin 7. Günde mı silik çizgi çıktı hani
Yok benim 5.gün bu gün, bu gün silik gördüm ama normalde 7 veya 8.günlerde görünüyor
Yakın arkadaşım 7.gün görmüştü, 5.güne çok dikkatli bakman lazım yada hiç çıkmıyor erken olduğu için

Yok benim 5.gün bu gün, bu gün silik gördüm ama normalde 7 veya 8.günlerde görünüyor
Yakın arkadaşım 7.gün görmüştü, 5.güne çok dikkatli bakman lazım yada hiç çıkmıyor erken olduğu için
Çok az bir idrarla yaptım testi sence bu etki eder mi

Merhaba sizden geri dönüş bekliyorum pozitif gördünüz mü acaba benim 6. Günüm negatif gördüm testimi. Sizin gibi şiddetli bel ağrısı yaşadım halada devam ediyor

Cnm iki test arasında fark mi var ben prodoctor almıştım 7 8 tane onları yapıyordum

Back
X