Transfer sonrası aşırı göğüs büyümesi yaşayan var mı?

Doktorunuzdan memnun olmanıza sevindim. Şanslısınız. Uzun süredir araştırdığım için sanırım erkekte sorun olduğunda çözüm ve pozitif daha yüksek ihtimal oluyormuş. Yani sizde sorun olmaması da şansınıza. Umarım ilk denemede bebeğinize kavuşursunuz. Sonucu alınca buraya da yazarsanız sevinirim.

Merhaba konunuzu gördüm yazmak istedim belki size fikir olur. Ben bir ay Tavmergen de erol beyi bekledim. Kongre vs vs başta çok ilgililer ilgisizlik kısmını bilmem ama internetten kötü yorumlar gördüm o yüzden bir gece dedim ki Allahım durumumuz çok yok sen bizi iyi doktorlara sevk et sen kucağımızı doldur diye dua ettim . O sırada da instagramda habire doktorlar çıkıyor araştırma halindeyim. Derken Acıbadem Kayseri Mustafa taş hocayı gördüm ve başladım araştırmaya hemen uçak bileti aldım izmirden uçtum havalimanı hastahanen beş dk taksiyle . Sağolsunlar çok ilgili 35 kişilik bir ekip var ve deyim yerindeyse önü ganyan bayisi gibi her ilden ülkeden gelen var . Derken tedaviye başladım çok şükür şuna 35 haftalık hamileyim. Umudunuzu asla kaybetmeyin olmasa bizde olmazdı 115 kg polikistik overla hamile kaldım ben. Bu arada tavmergende kuzenim iki kere den di geçen onunda tutmadı ve sordum benim kullandığım ilaçlarla alakası yok. Kişiye göre değişir ama ilaçlar ben tek geçerim . Opu sırasında bayıltıldım mesela konforluydu benim için süreç . 4 kere gidip geldim toplamda Kayseri’ye

İlginiz ve detaylı anlamınız için çok teşekkür ederim. Sizin için çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle. Umarım ben de böyle bir mutluluk yaşarım. Önerinizi dikkate alacağım. Söylediğiniz doktoru da araştıracağım. Öğretmen olduğum için yaz tatilini değerlendirmek ve eğitim yılına çok sarkıtmamak niyetindeyim. Bakalım kısmet. Ama dediğim gibi önerinizi değerlendireceğim. Çok sağ olun.

İlginiz ve detaylı anlamınız için çok teşekkür ederim. Sizin için çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle. Umarım ben de böyle bir mutluluk yaşarım. Önerinizi dikkate alacağım. Söylediğiniz doktoru da araştıracağım. Öğretmen olduğum için yaz tatilini değerlendirmek ve eğitim yılına çok sarkıtmamak niyetindeyim. Bakalım kısmet. Ama dediğim gibi önerinizi değerlendireceğim. Çok sağ olun.

Evet çok şükür 24 Temmuzda tahlil sonuçlarını yazacağım

İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. ben çok araştırdım ve takdir edersiniz ki artık ilacı vs en aşağı bi tüp bebek tedavisi 150 200 leri buluyor. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…