Transfer sonrası aşırı göğüs büyümesi yaşayan var mı?

annu

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
140
104
303
Bodrum
1 temmuzda transferim gerçekleşti. Bugün 10. günüm. Her gün 8 adet progesteron fitil ve promester iğne ile 3 estoferm kullanıyorum. Göğüslerim zaten küçük değildir ama bu süreçte aşırı büyüdü. Kullandığım ilaçlardan mı yoksa tutunma gerçekleştiği için mi kafam karışık. Test günüm 15 temmuz, erken yapmak istemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Gebelik belirtilerinden biride göğüslerde şişliktir inşallah tutunmuştur sağsalim kucağınıza alırsınız

Selam benimde 14 temmuzda 2tane 4,gün embriyom transfer edildi. Aynı ilaçları kullanıyorum aynı etkileri görüyorum ama bende gonal-fyi kullanmaya başladığımda başlamıştı diye hissediyorum

Selam benimde 14 temmuzda 2tane 4,gün embriyom transfer edildi. Aynı ilaçları kullanıyorum aynı etkileri görüyorum ama bende gonal-fyi kullanmaya başladığımda başlamıştı diye hissediyorum
Merhaba bana da 12 Temmuz da dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi heyecanla bekliyoruz inşallah Umutlarımız boşa çıkmaz

Merhaba bana da 12 Temmuz da dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi heyecanla bekliyoruz inşallah Umutlarımız boşa çıkmaz

Evrene güzel mesajlar gönderiyoruz benim başlangıç sürem biraz uzadı ve uzadıkça gerdi iki bayramın ikisine de denk geldim tam başlamaya hazırken. O zamanlar bi içime konsa tutacak biliyorum derdim hep hala öyle çoğu gitti azı kaldı

aynen öyle bir bakmışız test günü gelmiş ve pozitifi görmüşüz

Merhaba arkadaşlar 11 temmuz trasfer günün 3.gun embiriyosu taze trasfer. İki yıl önce dış gebeliğin vardı bazen sağıma solun bicak sapmasi gibi ağrı gidiyor Allah'ım korkuyorum bir daha dış gebelik yaşatması sağ tüpümde sıvı birikintisi var çünkü sol tüpüm sağlam
Sizin nasıl geçiyor başka hiç bir belirrtim yok ben normal ev hayatıma döndüm

Umarım pozitifi görürsünüz.

Melesef tam da tahmin ettiğim gibi negatif oldu. Beta Hcg 0,100 çıktı. Yani ucundan kıyısından bile yaklaşmamış.
Umarım bir sonraki süreçte pozitifi görür ve kucağınıza alırsınız inşallah kaçıncı denemenizdi bu

Çok teşekkür edeim. Umarım bir gün olur. 2. denememdi. Artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum.
Lütfen böyle düşünmeyin umut Allahtan hiç ummadığımız anda çiçek açacak umutlar peki neden tutmuyor ve tedavi görmenizdeki sorun ne acaba kusura bakmayın soruyorum ama ben de test gününü bekliyorum tutmama sebeplerini merak ediyorum

Umarım dediğiniz gibi olur. Güzel dileğimiz için teşekkür ederim. Benim de eşimin de herhangi bir sağlık sorunumuz yok. Amh değerim 2,01 ki yaşım 40. Adetlerim son derece düzenli. Kan değerlerim ve hormon değerlerim de normal. Spor yapan sağlıklı beslenen bir çiftiz. Buna rağmen geçen sene de bu sene de negatif sonuç aldım. İzmir Tavmergen'de yaptırma hatasına düştük. Bodrum'da yaşadığımız için İzmir'de yaptıracaktık zaten. Burayı önerdiler ama hiç memnun kalmadık ilgi ve bilgilendirme açısından. Mesela 15 temmuz test günümdü. Arayıp sormadılar bile. O kadar umursamaz ve kendi aralarında koordinasyonu zayıf bir merkez. İstanbul'da Bahçeci'de son kez en baştan deneyeceğiz. Bu sefer de olmazsa artık yolumuza 2 kişi devam etmeyi kabulleneceğiz. Sizin ilk denemeniz mi?

Umarım dediğiniz gibi olur. Güzel dileğimiz için teşekkür ederim. Benim de eşimin de herhangi bir sağlık sorunumuz yok. Amh değerim 2,01 ki yaşım 40. Adetlerim son derece düzenli. Kan değerlerim ve hormon değerlerim de normal. Spor yapan sağlıklı beslenen bir çiftiz. Buna rağmen geçen sene de bu sene de negatif sonuç aldım. İzmir Tavmergen'de yaptırma hatasına düştük. Bodrum'da yaşadığımız için İzmir'de yaptıracaktık zaten. Burayı önerdiler ama hiç memnun kalmadık ilgi ve bilgilendirme açısından. Mesela 15 temmuz test günümdü. Arayıp sormadılar bile. O kadar umursamaz ve kendi aralarında koordinasyonu zayıf bir merkez. İstanbul'da Bahçeci'de son kez en baştan deneyeceğiz. Bu sefer de olmazsa artık yolumuza 2 kişi devam etmeyi kabulleneceğiz. Sizin ilk denemeniz mi?

Bu süreçte karşılaşabildiğimiz en zor durum kötü doktor ve tedavileri çok üzüldüm sizin adınıza çünkü talihsiz bir durum . Evet bizim ilk denememiz çok şükür benim açımdan hiç bir problem yok ama eşimin sperm değerleri kötü ileri hızı yapısı morfoloji 0. Ben Kahramanmaraşlıyım tıp fakültesinde yaptırıyorum doktorumdan çok memnunum en azından oradan yüzümüz gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…