- 25 Mart 2010
- 302
- 168
Bazen idrara geç geçiyor diyorlar.Kan testinize kaç gün var?Daha koyu olması gerekmez mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen idrara geç geçiyor diyorlar.Kan testinize kaç gün var?Daha koyu olması gerekmez mi ?
Salı günü kan testi vereceğimBazen idrara geç geçiyor diyorlar.Kan testinize kaç gün var?
Çizgi gayet görünüyor, yeni olduğu için böyle canım. İstersen bi kan ver bence birkaç saate çıkıyor zaten ama var gözüküyorDaha koyu olması gerekmez mi ?
Benimde öyleydi cuma kan verdim Salı günü test günümdü. 4 gün öncesinde kan vermiştim bende idrarda görünceSalı günü kan testi vereceğim
Testiniz çok mu silik çıkmıştı,? Ben üst üste test yaptım ama koyulaşmadığı için tedirgin oldum aslında hep aynı koyulaşma olmuyor.Benimde öyleydi cuma kan verdim Salı günü test günümdü. 4 gün öncesinde kan vermiştim bende idrarda görünce
Görsel attım smdi size. 7.gün yaptığım iki adet olan test. Tek olan da 8.gün yaptığım test. Zaten o gün de kan vermiştim yani 8.gün 103 çıkmıştı betaTestiniz çok mu silik çıkmıştı,? Ben üst üste test yaptım ama koyulaşmadığı için tedirgin oldum aslında hep aynı koyulaşma olmuyor.
Sizin testiniz pozitif mi
Sizin testiniz harika çok net ben buradayım demiş benim çok çok silikGörsel attım smdi size. 7.gün yaptığım iki adet olan test. Tek olan da 8.gün yaptığım test. Zaten o gün de kan vermiştim yani 8.gün 103 çıkmıştı beta
Amin inşallahhhHayırlı olsun canlar Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirtileriniz var mı idi birde dikkat ettiğiniz ekstra birşey var mıydı bu dönemde
Ben ilk transferimde çok dikkat etmiştim ama bu sefer açıkçası sadece o gün istirahat ettim sonra kendi ev işimi yaptım yormadan kendimi açıkçası, önüm haricinde ilaçlar iğnelerimi kullandım zaten. Tek extra yaptığım şey çiğ badem tükettim bol yeşillik taze olarak belirti olarak da kasık ağrım olmuştu böyle bir şişkinlik. Hala daha kasık ağrım var geçmedi tabii.
Ama silikte olsa gözüküyor önce kana sonra idrara geçiyor. Daha yeni geçiyor olabilir idrara dediğim gibi isterseniz bi kan testi yaptırın. Yada gününüzü bekleyin etkilenmek istemiyorum dersenizSizin testiniz harika çok net ben buradayım demiş benim çok çok silik
Kan testi verdim bugün 9. Gün 26 çıktı değer düşük sanırımBazen idrara geç geçiyor diyorlar.Kan testinize kaç gün var?
Canım iki günde bir düzenli artması önemli zaten ki daha 12.güne var yükselir inşallah değerinKan testi verdim bugün 9. Gün 26 çıktı değer düşük sanırım
İnşallah canımCanım iki günde bir düzenli artması önemli zaten ki daha 12.güne var yükselir inşallah değerin
Haber ver canım bana da tahlillerini yaptırınca inşallah güzel olacakİnşallah canım
Kan testi verdim 9. Gün 26.13 11. Gün kan testi verdim yani bugün 29.3Haber ver canım bana da tahlillerini yaptırınca inşallah güzel olacak
Kan testi verdim 9. Gün 26.13 11. Gün kan testi verdim yani bugün 29.3Bazen idrara geç geçiyor diyorlar.Kan testinize kaç gün var?
Doktoruna bilgi verdin mi canım ? Doktorun ne dediKan testi verdim 9. Gün 26.13 11. Gün kan testi verdim yani bugün 29.3
Merhaba, değerin artış çok sağlıklı değil ama emin olmak için ilaçlara yine devam edip 2 gün sonra tekrarlayabilir misinizDoktoruna bilgi verdin mi canım ? Doktorun ne dedi
Evet canım artışı çok sağlıklı değil ama yine de sen ilaçlarına devam edip tekrar bi kan testi verirsin ona göre doktorun bırak yada devam et der bence, benim ilk transferim negatif olmuştu doktorum regl olmazsın ilaçları kullandığın sürece demişti ve ben regl olmuştum. Sonrasında kan testi verip tamamen bıraktırmıştı ilaçlarımıMerhaba, değerin artış çok sağlıklı değil ama emin olmak için ilaçlara yine devam edip 2 gün sonra tekrarlayabilir misiniz
Benimde 1. Transferimde kimyasal gebelik olmuştu bu 2. Transferim doktoruma çok güveniyorum Cem Çelik ancak bu seferde olmadı. Bilmiyorum bakalım ne yapcanızEvet canım artışı çok sağlıklı değil ama yine de sen ilaçlarına devam edip tekrar bi kan testi verirsin ona göre doktorun bırak yada devam et der bence, benim ilk transferim negatif olmuştu doktorum regl olmazsın ilaçları kullandığın sürece demişti ve ben regl olmuştum. Sonrasında kan testi verip tamamen bıraktırmıştı ilaçlarımı