• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa Kimyasal mı oldu 😢

P Pelin91 baksana nasl olmş durunca bozuktu belkide inş bozuktur

Eklentiler

• 1000005093.jpg
    1000005093.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 40
Yok bu son testti çokta moralim bozulıyor yaptıkça bi çıkıyo bi çıkmıyo kafayı bozdum 8. Günden beri test yapıp duruyorum psikolojim alt üst oldu artk vallahi
Sen erken yapmaya başladın bacım, ben catlatma ignesi kullandım bugun 5.günüm transferden sonra yapsam da iğneden pozitif cıkar sanırım. Kesinlikle yapmıcam test. Cok merak ettim sonucunu beta hemen sıfırlanmazki. O zaman direkt kanı beklicen cnm

Sen erken yapmaya başladın bacım, ben catlatma ignesi kullandım bugun 5.günüm transferden sonra yapsam da iğneden pozitif cıkar sanırım. Kesinlikle yapmıcam test. Cok merak ettim sonucunu beta hemen sıfırlanmazki. O zaman direkt kanı beklicen cnm
Aynen 2 gündede beta düşmez herhalde kimyasalsa ay kafam allak bullak evet ben 7. Gün negatifti 8 çift çizgi hemen kan verdm 21 geldi bugnde 12.gün işte nrmalde bugn kan günümdü ben kendmierkenden strese sokmuş oldm 🥲

Aynen 2 gündede beta düşmez herhalde kimyasalsa ay kafam allak bullak evet ben 7. Gün negatifti 8 çift çizgi hemen kan verdm 21 geldi bugnde 12.gün işte nrmalde bugn kan günümdü ben kendmierkenden strese sokmuş oldm 🥲
Belirtin var mı, benim hiç belirtim yok sıfır, tutmadı diyorum kendi kendime.
Şimdi senin yerine de streslendim.

Çaktırma aman sessiz sessiz bak tuvalete gitcem Felan de 😅 ararlarsada ayrı odaya geç bişey alacakk gibi 😅 hamilelik devam ederse 2 aya kadar kimseye de deme boşver nazar Felan var yani
He öle yapcam ilknde yedi düvele söyledik düşük oldu yattğm yerde şimdi annelerimiz bile bilmiyor düşün işte karı koca gittik transfer olp geldk 😀

Belirtin var mı, benim hiç belirtim yok sıfır, tutmadı diyorum kendi kendime.
Şimdi senin yerine de streslendim.
Benm belirti var regl ağrısı sağ kasık batması amaaaa işte çok ilaç içiyoruz bu belirtiler yalandan olablir bsürü insanda belirti yaşyo negatf oluyo bu iş onada bakmıyo yani hiç

Back
X