- 16 Kasım 2023
- 813
- 448
- 23
- Konu Sahibi soralbeysu
10 gün sonra sıfırlanıyor dye biliyorumCatlatma ignesi ne zaman sıfırlanıyor acaba gebelik testini cok etkiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün sonra sıfırlanıyor dye biliyorumCatlatma ignesi ne zaman sıfırlanıyor acaba gebelik testini cok etkiliyor mu
Off çok geç ama ya ozamana kadar bekletilir miii7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Yok dondurulmş benim bugn 12. Gün iğne yokÇatlatma iğnesi kullandın mı? Onu kullandıysan pozitif cıkıyor ilk günler yaptıysan test, burda herkes yazmış
Bide misafirim geliyo o saate çaktırmamam lazm sonucu yanlarında görürsem kimse bilmiyor transferiOff çok geç ama ya ozamana kadar bekletilir miii
Allah yardımcın olsun cnm başka test yok mu bence varsa başka yapBide misafirim geliyo o saate çaktırmamam lazm sonucu yanlarında görürsem kimse bilmiyor transferi
Yok bu son testti çokta moralim bozulıyor yaptıkça bi çıkıyo bi çıkmıyo kafayı bozdum 8. Günden beri test yapıp duruyorum psikolojim alt üst oldu artk vallahiAllah yardımcın olsun cnm başka test yok mu bence varsa başka yap
Sen erken yapmaya başladın bacım, ben catlatma ignesi kullandım bugun 5.günüm transferden sonra yapsam da iğneden pozitif cıkar sanırım. Kesinlikle yapmıcam test. Cok merak ettim sonucunu beta hemen sıfırlanmazki. O zaman direkt kanı beklicen cnmYok bu son testti çokta moralim bozulıyor yaptıkça bi çıkıyo bi çıkmıyo kafayı bozdum 8. Günden beri test yapıp duruyorum psikolojim alt üst oldu artk vallahi
Dagılmış test bana pek güvenilir gelmedi. 4 e bişey kalmamıs sabret cnm.
Aynen 2 gündede beta düşmez herhalde kimyasalsa ay kafam allak bullak evet ben 7. Gün negatifti 8 çift çizgi hemen kan verdm 21 geldi bugnde 12.gün işte nrmalde bugn kan günümdü ben kendmierkenden strese sokmuş oldmSen erken yapmaya başladın bacım, ben catlatma ignesi kullandım bugun 5.günüm transferden sonra yapsam da iğneden pozitif cıkar sanırım. Kesinlikle yapmıcam test. Cok merak ettim sonucunu beta hemen sıfırlanmazki. O zaman direkt kanı beklicen cnm
Belirtin var mı, benim hiç belirtim yok sıfır, tutmadı diyorum kendi kendime.Aynen 2 gündede beta düşmez herhalde kimyasalsa ay kafam allak bullak evet ben 7. Gün negatifti 8 çift çizgi hemen kan verdm 21 geldi bugnde 12.gün işte nrmalde bugn kan günümdü ben kendmierkenden strese sokmuş oldm
Çaktırma aman sessiz sessiz bak tuvalete gitcem Felan de ararlarsada ayrı odaya geç bişey alacakk gibi hamilelik devam ederse 2 aya kadar kimseye de deme boşver nazar Felan var yaniBide misafirim geliyo o saate çaktırmamam lazm sonucu yanlarında görürsem kimse bilmiyor transferi
He öle yapcam ilknde yedi düvele söyledik düşük oldu yattğm yerde şimdi annelerimiz bile bilmiyor düşün işte karı koca gittik transfer olp geldkÇaktırma aman sessiz sessiz bak tuvalete gitcem Felan de ararlarsada ayrı odaya geç bişey alacakk gibi hamilelik devam ederse 2 aya kadar kimseye de deme boşver nazar Felan var yani
Benm belirti var regl ağrısı sağ kasık batması amaaaa işte çok ilaç içiyoruz bu belirtiler yalandan olablir bsürü insanda belirti yaşyo negatf oluyo bu iş onada bakmıyo yani hiçBelirtin var mı, benim hiç belirtim yok sıfır, tutmadı diyorum kendi kendime.
Şimdi senin yerine de streslendim.
7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Ay az kalmış son 1 saat7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
İlkindede öyle belirtileriniz olmuşmuydu?Benm belirti var regl ağrısı sağ kasık batması amaaaa işte çok ilaç içiyoruz bu belirtiler yalandan olablir bsürü insanda belirti yaşyo negatf oluyo bu iş onada bakmıyo yani hiç
Oldu o tuttu aynı belirtiler ben adet olcam naslsa tutmadı diye sigara içmiştim peş peşe test yapmadan ilkinde o derece ağrım oldu yaniİlkindede öyle belirtileriniz olmuşmuydu?
O zaman panik yapmıyoruz güzel haberlerinizi bekliyoruzOldu o tuttu aynı belirtiler ben adet olcam naslsa tutmadı diye sigara içmiştim peş peşe test yapmadan ilkinde o derece ağrım oldu yani