- 11 Aralık 2024
- 122
- 25
- 13
- 25
- Konu Sahibi soralbeysu
7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Oldu o tuttu aynı belirtiler ben adet olcam naslsa tutmadı diye sigara içmiştim peş peşe test yapmadan ilkinde o derece ağrım oldu yani
Allahım gönlünüzdekini sağlıcakla nasip etsin, sonuç ne olursa olsun üzülmeyin, Allahtan ümit kesilmez7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Çook çook teşekkür ederim Allahım sağlıkla kavuştursunuz yavrunuzı inşallahAllahım gönlünüzdekini sağlıcakla nasip etsin, sonuç ne olursa olsun üzülmeyin, Allahtan ümit kesilmez
3 sene bekledim, bu bekleyişte belki 1 damacana ağlamışımdır. 2 ameliyat, 2 HSG filmi, sayısız iğne, sayısız kan tahlili de cabası.
En doğru zamanda nasip etti Rabbim, hamile halimle sizin için dua ediyorum
Canım koyuluğa aldanma kan ver benim 47 ile 293 aynı koyulukta cıkmıstı oysaki artıs olmus meselaBugün yaptğm
Çook çook teşekkür ederim Allahım sağlıkla kavuştursunuz yavrunuzı inşallah
Kpss sonucunu bekler gibi girip girip bakıyorum size yazdi mi diye :) Insaallah güzel sonuç almışsınızdır7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Bende öyleyim valla sürekli bakıyorum yazdımı diyeKpss sonucunu bekler gibi girip girip bakıyorum size yazdi mi diye :) Insaallah güzel sonuç almışsınızdır
Ahh ahhh elendim embriyoda kalmadı elimde artık demekki neymiş 5aa falan yalan dolan tutan tutuyor hastanede hemşirelerden embriyologlara kdr embriyo harika dediler ama sonuç kimyasal işteBende öyleyim valla sürekli bakıyorum yazdımı diye
Cok gecmis olsun canım ama bu son değil 2025 sana harika haberler getirsin insallahAhh ahhh elendim embriyoda kalmadı elimde artık demekki neymiş 5aa falan yalan dolan tutan tutuyor hastanede hemşirelerden embriyologlara kdr embriyo harika dediler ama sonuç kimyasal işte
Dilerim bir daha ki tedavinizde güzel sonuçlar alırsınız çok zor bir durum ama elden birşey gelmiyor maalesef İnan ki Rabbim kısmet ederse 5. Gün yada 2. Gün embriyosu kalitesi hiç farketmez nasipinde varsa zaten tutuyor yoksa da ne yap boş inşallah bugünlerinizi unutacak daha güzel sağlıklı haberler alırsınız AminAhh ahhh elendim embriyoda kalmadı elimde artık demekki neymiş 5aa falan yalan dolan tutan tutuyor hastanede hemşirelerden embriyologlara kdr embriyo harika dediler ama sonuç kimyasal işte