• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa Kimyasal mı oldu 😢

7. Kez aradm 4 te dediler ölcem
Allahım gönlünüzdekini sağlıcakla nasip etsin, sonuç ne olursa olsun üzülmeyin, Allahtan ümit kesilmez :KK200:
3 sene bekledim, bu bekleyişte belki 1 damacana ağlamışımdır. 2 ameliyat, 2 HSG filmi, sayısız iğne, sayısız kan tahlili de cabası.
En doğru zamanda nasip etti Rabbim, hamile halimle sizin için dua ediyorum :KK200: 👼

Allahım gönlünüzdekini sağlıcakla nasip etsin, sonuç ne olursa olsun üzülmeyin, Allahtan ümit kesilmez :KK200:
3 sene bekledim, bu bekleyişte belki 1 damacana ağlamışımdır. 2 ameliyat, 2 HSG filmi, sayısız iğne, sayısız kan tahlili de cabası.
En doğru zamanda nasip etti Rabbim, hamile halimle sizin için dua ediyorum :KK200: 👼
Çook çook teşekkür ederim Allahım sağlıkla kavuştursunuz yavrunuzı inşallah 🥰🥰

Ahh ahhh elendim 😔 embriyoda kalmadı elimde artık demekki neymiş 5aa falan yalan dolan tutan tutuyor hastanede hemşirelerden embriyologlara kdr embriyo harika dediler ama sonuç kimyasal işte🥹
Dilerim bir daha ki tedavinizde güzel sonuçlar alırsınız çok zor bir durum ama elden birşey gelmiyor maalesef 😢 İnan ki Rabbim kısmet ederse 5. Gün yada 2. Gün embriyosu kalitesi hiç farketmez nasipinde varsa zaten tutuyor yoksa da ne yap boş inşallah bugünlerinizi unutacak daha güzel sağlıklı haberler alırsınız Amin 🤲♥️

Back
X