• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 8.gün

Cuma günü verdiğim kan kayboldu dedi bgun ocağı bende biraz bağırdım tabi nasıl kaybolur diye, biraz önce çıkmış 8.gün için 103 çıkmış beta. Yarım test günüm zaten 🫶
Kayip mi olmuş 😯 şaka gibi .. neyseki sonucunu almissin maşallah hayirli olsun canim saglikla ilerlesin inşallah gayet iyi tebrik ederim darisi butun bekleyenlere😊🙏

Kayip mi olmuş 😯 şaka gibi .. neyseki sonucunu almissin maşallah hayirli olsun canim saglikla ilerlesin inşallah gayet iyi tebrik ederim darisi butun bekleyenlere😊🙏
Bende aynı tepkiyi verdim 😮 şükür aldım Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 yarın sonuç çıksın içim biraz daha rahat edecek 🥰 çok teşekkür ederim ☺️

Merhaba, evet çıktı hamileyim 🥰🤲🤲🤲
Tebrik ederim sağlıkla geldin inşallah 🙏
Benim bugün 8. Günüm 5. Gün embriyosu idi. Test yaptım ama çok çok çok silik sizce var mıdır ?

Eklentiler

• IMG_8741.png
    IMG_8741.png
    383,6 KB · Görüntüleme: 140
Tebrik ederim sağlıkla geldin inşallah 🙏
Benim bugün 8. Günüm 5. Gün embriyosu idi. Test yaptım ama çok çok çok silik sizce var mıdır ?
Çok teşekkür ederim ☺️ canımm var gibi duruyor ama şimdiden hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 ben yapmıştım ertesi gün daha da netti istersen yarın tekrar yap birdaha 🫶 var gibi duruyor ama daha yemi geçiyor olabilir idrara :)

Çok teşekkür ederim ☺️ canımm var gibi duruyor ama şimdiden hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 ben yapmıştım ertesi gün daha da netti istersen yarın tekrar yap birdaha 🫶 var gibi duruyor ama daha yemi geçiyor olabilir idrara :)
Bugün tekrar yaptım ama yine aynı gibi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 119
Back
X