Cuma günü verdiğim kan kayboldu dedi bgun ocağı bende biraz bağırdım tabi nasıl kaybolur diye, biraz önce çıkmış 8.gün için 103 çıkmış beta. Yarım test günüm zatenCanım naptin çıktımı sonucun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü verdiğim kan kayboldu dedi bgun ocağı bende biraz bağırdım tabi nasıl kaybolur diye, biraz önce çıkmış 8.gün için 103 çıkmış beta. Yarım test günüm zatenCanım naptin çıktımı sonucun
Kayip mi olmuş şaka gibi .. neyseki sonucunu almissin maşallah hayirli olsun canim saglikla ilerlesin inşallah gayet iyi tebrik ederim darisi butun bekleyenlereCuma günü verdiğim kan kayboldu dedi bgun ocağı bende biraz bağırdım tabi nasıl kaybolur diye, biraz önce çıkmış 8.gün için 103 çıkmış beta. Yarım test günüm zaten
Bende aynı tepkiyi verdim şükür aldım Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah yarın sonuç çıksın içim biraz daha rahat edecek çok teşekkür ederimKayip mi olmuş şaka gibi .. neyseki sonucunu almissin maşallah hayirli olsun canim saglikla ilerlesin inşallah gayet iyi tebrik ederim darisi butun bekleyenlere
Merhaba, evet çıktı hamileyimMerhaba, sonucunuz çıktı mı ? Hayırlı haberler inşallah
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun canımmm kaç çıktı değeriinnnnMerhaba, evet çıktı hamileyim
Sağol canım , 672 çıktı sen ne yaptın ?Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun canımmm kaç çıktı değeriinnnn
Yaaa çok güzel çok sevindim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah canım benim kese için ne zaman gün verdiler ? Benim akşamüzeri çıkacak sonucum sabah verdim kanSağol canım , 672 çıktı sen ne yaptın ?
Canım yarın tekrar kan vericem ona göre söylicek doktorumYaaa çok güzel çok sevindim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah canım benim kese için ne zaman gün verdiler ? Benim akşamüzeri çıkacak sonucum sabah verdim kan
Anladım canım değerin maşallah iyi ama neden kan istedi hiç bi fikrim yok bişey diyemiyorum. Yine haberlerini bekliyorumCanım yarın tekrar kan vericem ona göre söylicek doktorum
1000 görmem lazım dedi o yüzden ikinci kan testini herkesten istiyor benceAnladım canım değerin maşallah iyi ama neden kan istedi hiç bi fikrim yok bişey diyemiyorum. Yine haberlerini bekliyorum
Doğrudur canım bana da söylerler bugün muhtemelen daha haber gelmedi ya o yüzden bilmiyorum hiç bende tabi1000 görmem lazım dedi o yüzden ikinci kan testini herkesten istiyor bence
Senin hala çıkmadımı sonucun neden geç çıkıyor bu kadarDoğrudur canım bana da söylerler bugün muhtemelen daha haber gelmedi ya o yüzden bilmiyorum hiç bende tabi
455 çıktı canım gayet iyi dedi haftaya çarşamba çağırdıSenin hala çıkmadımı sonucun neden geç çıkıyor bu kadar
Canım ne oldu durum nasılsınAdet günüm bugün normalde ve olacakmışım gibi hissediyorum umarım öyle birsey değildir
İyiyim canım çarşamba günü kese için çağırdı değerin gayet güzel dedi ikinci teste gerek yok zaten dedi, çarşamba gününü bekliyorum kontrol içinCanım ne oldu durum nasılsın
Tebrik ederim sağlıkla geldin inşallahMerhaba, evet çıktı hamileyim
Çok teşekkür ederim canımm var gibi duruyor ama şimdiden hayırlı olsun inşallah ben yapmıştım ertesi gün daha da netti istersen yarın tekrar yap birdaha var gibi duruyor ama daha yemi geçiyor olabilir idrara :)Tebrik ederim sağlıkla geldin inşallah
Benim bugün 8. Günüm 5. Gün embriyosu idi. Test yaptım ama çok çok çok silik sizce var mıdır ?
Bugün tekrar yaptım ama yine aynı gibiÇok teşekkür ederim canımm var gibi duruyor ama şimdiden hayırlı olsun inşallah ben yapmıştım ertesi gün daha da netti istersen yarın tekrar yap birdaha var gibi duruyor ama daha yemi geçiyor olabilir idrara :)
Çizgi görünüyor yineBugün tekrar yaptım ama yine aynı gibi
Daha koyu olması gerekmez mi ?Çizgi görünüyor yine