Kan sonucum hala yok cuma günü yaptırmıştım, yani gerçekten şaka gibi pazartesi çıkacakmış acile de gitmedim zaten iki günde bir isterler diye cuma yaptırmıştım malum zaten test günüm SalıCanım merhaba kan sonucun çıktı mı ne oldu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan sonucum hala yok cuma günü yaptırmıştım, yani gerçekten şaka gibi pazartesi çıkacakmış acile de gitmedim zaten iki günde bir isterler diye cuma yaptırmıştım malum zaten test günüm SalıCanım merhaba kan sonucun çıktı mı ne oldu ?
Ama tekrar idrar yaptım dünCanım merhaba kan sonucun çıktı mı ne oldu ?
Ayy canım bence hamilesin Allahın izniyle inşaAllah bende bugün yaptım böyle çıktıAma tekrar idrar yaptım dün
Bu kadar geç çıkması çok saçma benim yaptıracağım hastanede 2 saatte çıkıyormuşKan sonucum hala yok cuma günü yaptırmıştım, yani gerçekten şaka gibi pazartesi çıkacakmış acile de gitmedim zaten iki günde bir isterler diye cuma yaptırmıştım malum zaten test günüm Salı
Yaaa hayırlı olsun canımm sende hamilesinnnn baksana nasıl çıkmışAyy canım bence hamilesin Allahın izniyle inşaAllah bende bugün yaptım böyle çıktı
Sağlık ocağına gideyim dedim hayatımda bir kere onda da başıma bu geldi maalesef. Sen teste ne zaman gideceksinBu kadar geç çıkması çok saçma benim yaptıracağım hastanede 2 saatte çıkıyormuş
Sende hamilesin bence canımmmYaaa hayırlı olsun canımm sende hamilesinnnn baksana nasıl çıkmış
Sağlık ocakları hep böyle kan tahlilleri geç çıkıyor ben yarın sabah gidicem inşaAllah kan vermeyeSağlık ocağına gideyim dedim hayatımda bir kere onda da başıma bu geldi maalesef. Sen teste ne zaman gideceksin
Evet bence de yarın git acile gittim beta bakılmıyor artık dedi sadece acil durumlar bakılıyor dediler, geç olsun güç olmasın zaten test günümüze vardı çok sevindim sizin adınıza da inanınSağlık ocakları hep böyle kan tahlilleri geç çıkıyor ben yarın sabah gidicem inşaAllah kan vermeye
Kader arkadaşı olduk bak ne güzel inşallah sonuçlarımızı da böyle mutlulukla paylaşırızSende hamilesin bence canımmm
Bende kendi tedavi olduğum hastanede kan vericem zaten. Bende sizin adınıza çok sevindim güzel haberler alalım inşaAllahEvet bence de yarın git acile gittim beta bakılmıyor artık dedi sadece acil durumlar bakılıyor dediler, geç olsun güç olmasın zaten test günümüze vardı çok sevindim sizin adınıza da inanın
İnşaAllah canım inşaAllah aşırı heyecanlandım zatenKader arkadaşı olduk bak ne güzel inşallah sonuçlarımızı da böyle mutlulukla paylaşırız
Bende öyle yapacağım klinikte kan vereceğim inşallah salı günü sizinde12.günde mi bakılacakBende kendi tedavi olduğum hastanede kan vericem zaten. Bende sizin adınıza çok sevindim güzel haberler alalım inşaAllah
Öyle oluyor insan bende öyle olmuştummm Allah güzel haberleri de nasip etsin. Sizin de tek embriyo muyduİnşaAllah canım inşaAllah aşırı heyecanlandım zaten
Evet yarın 12. Gün oluyorBende öyle yapacağım klinikte kan vereceğim inşallah salı günü sizinde12.günde mi bakılacak
Evet tek embriyoyduÖyle oluyor insan bende öyle olmuştummm Allah güzel haberleri de nasip etsin. Sizin de tek embriyo muydu
Benimde Salı günü 12.gün oluyor tek embriyo, hayırlı haberlerinizi bekliyorum yarın inşallahEvet yarın 12. Gün oluyor
İnşaAllah bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorumBenimde Salı günü 12.gün oluyor tek embriyo, hayırlı haberlerinizi bekliyorum yarın inşallah
Merhaba, sonucunuz çıktı mı ? Hayırlı haberler inşallahİnşaAllah bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım naptin çıktımı sonucunTamam haber vereceğim