Transfer sonrasi 8. Gun testime bakarmisiniz lutfen 🙏🏼

Selendem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
216
190
53
33
27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.

Eklentiler

• 4836062E-3C1B-4B78-A34E-B97E6D501A25.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 163
Taze transferse catlatma iğnesinin etkisi olabilir.
Dondurulmuş transfer de pozitif gözüküyor.
Hayırlı olsun.

Benim 9.gunum ama istemiyorum test yapmak gün geldikçe gerilmeye basladim

27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
Pozitiff varr inşaallahhhh güzel haberlerini alırsinn

Hayırlı olsun inşallah
Bence çok net pozitif Rabb'im devamını getirsin

Donmuş embriyoymuş %99 var hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…