Dondurulmus embryo catlatma ignesi olmadim bu surecteTaze transferse catlatma iğnesinin etkisi olabilir.
Dondurulmuş transfer de pozitif gözüküyor.
Hayırlı olsun.
MAŞALLAH GÖZÜNÜZ AYDIN27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
Pozitiff varr inşaallahhhh güzel haberlerini alırsinn27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
Yumurta toplamadan once yapildi bi kezDondurulmus embryo catlatma ignesi olmadim bu surecte
Hayırlı olsun inşallah27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
Bende cok tereddut ettim ama yaptim , insallah pozitifi gorursun sendeBenim 9.gunum ama istemiyorum test yapmak gün geldikçe gerilmeye basladim
Donmuş embriyoymuş %99 var27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
Canım sonuc neMerhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir
Çok şükür pozitif bugün keseyi de gördük :)Canım sonuc ne
Hayırlı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu oldun. Doktorun kimdiÇok şükür pozitif bugün keseyi de gördük :)
Ah pardon 3.gün embriyosu oldugu dikkatinden kaçtıÇok şükür pozitif bugün keseyi de gördük :)
Doktorum samsunda davut güven. 3.gun embriyosuyduHayırlı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu oldun. Doktorun kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?