• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi 8. Gun testime bakarmisiniz lutfen 🙏🏼

Selendem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
216
190
53
33
27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.

Eklentiler

• 4836062E-3C1B-4B78-A34E-B97E6D501A25.jpeg
    4836062E-3C1B-4B78-A34E-B97E6D501A25.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 162
Taze transferse catlatma iğnesinin etkisi olabilir.
Dondurulmuş transfer de pozitif gözüküyor.
Hayırlı olsun.

Benim 9.gunum ama istemiyorum test yapmak gün geldikçe gerilmeye basladim

27 Ekimde transfer yapildi , 5. Gun embryosu , bugun 8. Gunum erken gebelik testi yaptim sonuc pozitif gozukuyor. Kullandigim igne ilaclardan yanilma payi varmidir birazdan kan vermeye gidicem ilk denemem.
Pozitiff varr inşaallahhhh güzel haberlerini alırsinn 😍😍😍😍😍😍😍😍

Hayırlı olsun inşallah🤗
Bence çok net pozitif ❤️ Rabb'im devamını getirsin 🤲

Donmuş embriyoymuş %99 var 🥰 hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 😇

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Back