TRANSFER SONRASI 7.GÜN LEKELENME

LaLalisa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
167
55
18
25
Merhaba kızlar transfer hariç 6. Günüm hafif kahverengi lekelenmem olmuş sıkıntılı mı acaba kafama taktım bir sorayım dedim

Benimde 7 yi 8 e bağlayan gece olmuştu canım doktoruma yazmıştım ,inşallah yerleşme kanamasıdır dedi çok şükür öyleymiş ♥️ umarım seninkide yerleşme kanamasıdır

Merhaba kızlar transfer hariç 6. Günüm hafif kahverengi lekelenmem olmuş sıkıntılı mı acaba kafama taktım bir sorayım dedim
Benimde tam 7. Günüme denk gelmişti kahverengi lekelenme. Hatta üzülüp test yaptığımda negatif çıktı. Ama 12. Gün yüksek betayla pozitif aldım endişelenme yerleşme olabilir

Merhaba kardeşim dün transferim oldu bugün ikinci günüm hiç bir kanama kasik ağrıdı kasılma yok bu durum normal mi ,çoğu kasikmalarim var yazmış acaba benim bı problem mi var şuana kadar hiç birşey yok
Merhaba canım bende ilk transferimde hiç birşey hissetmemiştim enfeksiyon çıktı bende o yüzden bebiş tutunamadı maalesef ama benim bir arkadaşta tranfer olmuştu o transferden sonra hiç birşey hissetmedi ama onun negatif çıktı yani demem o ki her insan farklıdır içini ferah tut pozitif düşün inşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız :KK200: sitede mutlaka önünüze çıkar hiçbir belirti göstermeyip pozitif çıkanlar da var

Merhaba canım bende ilk transferimde hiç birşey hissetmemiştim enfeksiyon çıktı bende o yüzden bebiş tutunamadı maalesef ama benim bir arkadaşta tranfer olmuştu o transferden sonra hiç birşey hissetmedi ama onun negatif çıktı yani demem o ki her insan farklıdır içini ferah tut pozitif düşün inşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız :KK200: sitede mutlaka önünüze çıkar hiçbir belirti göstermeyip pozitif çıkanlar da var
Enfeksiyon nasıl bir enfeksiyon du

Bu benim 2. transferim dün hastaneye gittim ben pozitif çıktı çok şükür enfeksiyon için falan tedavi gördüm tutunmuş bebiş yarın tekrar gideceğim değerlerime bakılacak
Ahhh çok çok sevindim arkdsm bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor kese ne zaman bakılıyor kalp atış sesi ne zmn

Ahhh çok çok sevindim arkdsm bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor kese ne zaman bakılıyor kalp atış sesi ne zmn
muhtemel her doktor farklı bakıyordur sürece bizde 1. kan testini veriyoruz 2 gün sonra tekrar kan testi veriyoruz doktorumuz değerlere bakıyor sanırım 12-15 gün sonra da kese için çağıracak diye düşünüyorum şuanlık ilaçlarıma devam ediyorum siz hangi ilaları kullanıyorsunuz

Back
X