Banamuhtemel her doktor farklı bakıyordur sürece bizde 1. kan testini veriyoruz 2 gün sonra tekrar kan testi veriyoruz doktorumuz değerlere bakıyor sanırım 12-15 gün sonra da kese için çağıracak diye düşünüyorum şuanlık ilaçlarıma devam ediyorum siz hangi ilaları kullanıyorsunuz
size de baya verilmiş bana daBana
Estroferm 3 defa
Oksapar igne 1 defa
Prednol 1 defa
Progestan fıtil 3 defa
Progesteron dex iğne iki defa
Probiyotik iki defa
Multi vitamn iki defa
Coraspin bir defa
Bunlar verildi
Folik değerim iyi olduğu için ihtycn yok dediler özellikle sordum olumlu olursa ondan snra degerlendiririz dediler şu nerde oldunuz tedavi ben Kayserisize de baya verilmiş bana da
estrofem 3
oksapar iğne 1
progestan fitil 2
progestan dex 2
omergrav 2
folidonna 1
prograf 1
coraspin 1
euthrox 1
devit 1
size folik asit yazmadı mı acaba
anladım canımm özel de mi tedavi oluyorsunuz bende eskişehirdeyimFolik değerim iyi olduğu için ihtycn yok dediler özellikle sordum olumlu olursa ondan snra degerlendiririz dediler şu nerde oldunuz tedavi ben Kayseri
yok yasak değil ki niye yasak olsun canım sağlık ocağında bile verebilirsiniz yani en azından ben öyle biliyorumKızlar bir şey soracağımDevlet Hastanesi’nde tüp bebek yaptırmadıysak gebelik testi yapmak yasak mı?
Yani başhekimlik doğum Hastanesi’nde böyle bir karar almış tuhafıma gitti yani dış merkezde yaptırdım diye şimdi sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor genelde sonuçlar o yüzden dedim hani hastanede veririm hızlı hızlı çıkar diyeyok yasak değil ki niye yasak olsun canım sağlık ocağında bile verebilirsiniz yani en azından ben öyle biliyorum
ay o nasıl bir kararmış öyle saçma sapan ne alakası varYani başhekimlik doğum Hastanesi’nde böyle bir karar almış tuhafıma gitti yani dış merkezde yaptırdım diye şimdi sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor genelde sonuçlar o yüzden dedim hani hastanede veririm hızlı hızlı çıkar diye
ay o nasıl bir kararmış öyle saçma sapan ne alakası var
Evet Mustafa taşa gittimanladım canımm özel de mi tedavi oluyorsunuz bende eskişehirdeyim
çok tuhafMaalesef çok şaşırdım bende sacmalik
sonuçlar ne zaman canımEvet Mustafa taşa gittim
Ay az kalmışşşş az kalmışşşşşHaftaya Perşembe
Merhaba progestan dex igne havası alınmadan yapılırsa ne olursize de baya verilmiş bana da
estrofem 3
oksapar iğne 1
progestan fitil 2
progestan dex 2
omergrav 2
folidonna 1
prograf 1
coraspin 1
euthrox 1
devit 1
size folik asit yazmadı mı acaba
Doku altına hava girer ama bı problem olacağını düşünmüyorumMerhaba progestan dex igne havası alınmadan yapılırsa ne olur
İnternet de ölümcül olur felç kalınir kalp ritminde problem olur yazıyor hemşireye sordum cevap vermedi bazen insanın kafası gidiyorDoku altına hava girer ama bı problem olacağını düşünmüyorum
hazır yazdığı için ben şu ana kadar havasını çıkarmadım hatta hepsini göbeğime vurdum inşallah birşey olmaz havasını alın da demediler banaMerhaba progestan dex igne havası alınmadan yapılırsa ne olur
Merhaba progestan dex igne havası alınmadan yapılırsa ne olur
ay çok özür dilerim ben oksaparla karıştırdım ben progestan dexte havasını alıp vuruyorum ama oksaparda öyle yapmıyorumhazır yazdığı için ben şu ana kadar havasını çıkarmadım hatta hepsini göbeğime vurdum inşallah birşey olmaz havasını alın da demediler bana
Muhakkak al bak dun ben ilk kez yaltim canım 1 damla dışarı aksine karnımdan sesler gelmeye başladı hemşireye sordum oda fazlası zarar dedihazır yazdığı için ben şu ana kadar havasını çıkarmadım hatta hepsini göbeğime vurdum inşallah birşey olmaz havasını alın da demediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?