Göğüs hassasiyeti de 8.haftadan sonra başladıKaşık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bal agrisi olmadı mi test gününe kadar. Ben test filan da yapmadım. Heyecanla bekliyorumInsaallah bana da bebeğim tutunur. Sizin değeriniz baya yüksek cıkmış ya. O yüzden sanki olmadı gerekiyo gibi geldi bana
Merhabalar görsele ekledigim gibi cikti sonuc .. insallah yarin da yuksek degeri gorurum .. insallah sizde 12. Gunde gorursunuz PozitifiMerhaba benim sekizinci gün negatif çıktı sizin çok koyumuydu çizgi
Belirti sadece kasik da igne gibi batmalar ara ara cok skda degil birde goguslerde sertlesme onun haricinda aman aman bi belirtimde olmadiHayırlı olsun. Insaallah değeriniz artarak devam eder. Bende transfer oldum, sonuç bekliyorum da. Belirtiniz oldu mu acaba
İnsallah bende hiç belirti yok beşinci gün ve sekizinci gün negatif çıktı idrarda olumsuz olduğunu hissediyorum yine de allahtan umıt kesilmez rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın insallahMerhabalar görsele ekledigim gibi cikti sonuc .. insallah yarin da yuksek degeri gorurum .. insallah sizde 12. Gunde gorursunuz Pozitifi
Amin insallah bende de aman aman gozle gorulur bi belirti olmadi valla herkeste farkli oluyor..rabbim sizide tez vakitte isteginize arzunuza hayirlisiyla kavustursunİnsallah bende hiç belirti yok beşinci gün ve sekizinci gün negatif çıktı idrarda olumsuz olduğunu hissediyorum yine de allahtan umıt kesilmez rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın insallah
AminnAmin insallah bende de aman aman gozle gorulur bi belirti olmadi valla herkeste farkli oluyor..rabbim sizide tez vakitte isteginize arzunuza hayirlisiyla kavustursun
bugün beta hcg değerim 170 çıktı sanki az gibi geldi doktorum da 2. gün sonra tekrardan yenilememi istedi nasıl olcak bilmiyorum biraz korktum sanırım gözüme bayağı düşük geldi.
Kaçıncı gününüzdü transferden sonra zaten 2 gün sonra istiyorlar artış oranına bakmak içinbugün beta hcg değerim 170 çıktı sanki az gibi geldi doktorum da 2. gün sonra tekrardan yenilememi istedi nasıl olcak bilmiyorum biraz korktum sanırım gözüme bayağı düşük geldi.
Zaten herkesten istiyorlar diye biliyorum öyle olsa doktorunuz söylerdi hayırlı olsun çok sevindim adınıza ben dokuzuncu gün kan testi vermiştim maalesef 1.1 çıktı kan testibugün beta hcg değerim 170 çıktı sanki az gibi geldi doktorum da 2. gün sonra tekrardan yenilememi istedi nasıl olcak bilmiyorum biraz korktum sanırım gözüme bayağı düşük geldi.
transferin 12. günü yani test tarihimdiKaçıncı gününüzdü transferden sonra zaten 2 gün sonra istiyorlar artış oranına bakmak için
belki 12. güne güzel bir değer olur bakalım yarın tekrardan yenileyeceğim kan testini ona göre ilerleyeceğiz sanırım kese görme falan filanZaten herkesten istiyorlar diye biliyorum öyle olsa doktorunuz söylerdi hayırlı olsun çok sevindim adınıza ben dokuzuncu gün kan testi vermiştim maalesef 1.1 çıktı kan testi
Tebriklertransferin 12. günü yani test tarihimdi
bakalım inşallah yarın ki sonuç da güzel çıkar sonrasında kese görme işimiz kalır.Tebriklersonucunuz güzel zaten önemli olan artışın düzenli olması 2 günde 1 bakar
bugun ki sonuç da gayet iyi çıktı 351,20 haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı doktor beyfendilerTebriklersonucunuz güzel zaten önemli olan artışın düzenli olması 2 günde 1 bakar
Gözünüz aydın çok sevindimbugun ki sonuç da gayet iyi çıktı 351,20 haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı doktor beyfendiler
allah razı olsun vallahi ... çok çok teşekkür ederim.Gözünüz aydın çok sevindim
ayy bende deli gibi belirti artıorum ... Ben de şuan sizin anlattığınız gibiyim. İnşalllah Pazartesi güzel sonuçları alırı allahımBelirti sadece kasik da igne gibi batmalar ara ara cok skda degil birde goguslerde sertlesme onun haricinda aman aman bi belirtimde olmadi
Ayhh insallah arama bende hala belirti yok dogru duzgunayy bende deli gibi belirti artıorum ... Ben de şuan sizin anlattığınız gibiyim. İnşalllah Pazartesi güzel sonuçları alırı allahım
Maşallah de kendine canım. BÖyle rahat geçer inşallah hepAyhh insallah arama bende hala belirti yok dogru duzgun
merhaba ben yeniyim burda 2 denemem dondurulmuş 5.gün embriyosu 5AA kalitesinde ilki ilaç zehirlenmesi yaşadım tutmadı cuma günü transferim vardı oldum 2 adet yerlestirildi pazar günü test yaptım benim görebileceğim silik ikinci çizgi çıktı sizde cok erken demiHerkese Merhabalar ;
19 ocak da 2 adet 5AA kalitesinde 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum . Transferden sonra 5. gün test yaptım negatifti 6. gün çok çok silik çıktı 7. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 20.90 çıktı beta hcg değerim. Kan testinden sonrada Her sabah idrar testini yeniliyorum ve her seferinde çizgi daha da koyulaşıyor. doktorum inatla 12. günü beklememi söylüyor böyle olup da net pozitifi gören var mı aranızda ?
Gebelik testinde çizgi koyulaştıkça Beta hCg değeri yükselir diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?