• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6. kaset test negatif

Pnr Akr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
52
7
1
25
Kızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır

Kızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Asla pozitif çıkmasını bekleme çok erken yapmışsın :) Azıcık sabret kan testi yaptır. Moralini bozma boşuna. İdrar en geç çıkartan şey sonucu.

Kızlarrrr o
Asla pozitif çıkmasını bekleme çok erken yapmışsın :) Azıcık sabret kan testi yaptır. Moralini bozma boşuna. İdrar en geç çıkartan şey sonucu.
ya o kadar morelim bozuldu ki varya kendi kendimizi stres yapıyoruz işte nefis durmuyor illa yapıcaz

Erken gebelik testi bile değil kaset test yapmışsınız modunuzu düşürmeyin daha çok erken

Erken gebelik testi bile değil kaset test yapmışsınız modunuzu düşürmeyin daha çok erken
En az kaç gün önce çıkar adetten 1 gün önce negatifti hala adet olunmadı göğüs ağrım fazla 5 gündür var ama normalde adetlerim düzenli klomen kullanmıştım bu ay

Çok erken test yapmışsınız, lütfen sabredip test gününüzü bekleyin. Moral bozmak ve stres bebeğe en çok zararı olan şeyler :) varsa bile şu an testte çıkmaz zaten içinizi ferah tutun...

Erken 8 cı gunde bazen çıkıyor 9 net çıkar ama

Bende Perşembe günü transfer oldum 5.gün embriyosu transfer gününü sayarsak bugün 6.gün ama hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim ağrıyo oda zaten adet olmadan önce hep ağırır adet olunca geçer hemen..sizin belirti var mı

Back
X