Transfer sonrası 6. Gün hiçbir belirti yok

Aa bende 1 mayısta yaptırıcam testiiii inşallah çok güzel gelir sonuçlarımız❤️ bazı kişiler moralimi bozdu çok silik kıpkırmızı olması lazım kesin bişey yok felan diye ama ben yine de umudumu taze tutuyorum
Olur mu gayet güzel şu an daha yeni sonuçta günden güne koyulaşıcak, hiç moralini bozma herşey yolunda gözüküyor 🥰

Olur mu gayet güzel şu an daha yeni sonuçta günden güne koyulaşıcak, hiç moralini bozma herşey yolunda gözüküyor 🥰
Canımsın🥰 çok teşekkür ederim desteğin için pozitif mesajlar insanın yüzünü güldürüyor gerçekten bu süreçte herkesin yerini çok daha iyi anlıyorsun 6 yıldır ilk defa silik çizgi bile görmek bizim için ne kadar kıymetli kimse anlayamaz🙂↕️

Canımsın🥰 çok teşekkür ederim desteğin için pozitif mesajlar insanın yüzünü güldürüyor gerçekten bu süreçte herkesin yerini çok daha iyi anlıyorsun 6 yıldır ilk defa silik çizgi bile görmek bizim için ne kadar kıymetli kimse anlayamaz🙂↕️
Aynen öyle bu zamana kadar hiç o çizgiyi görmemiş birisi olarak tahmin edebiliyorum mutluluğunu, darısı bana da olsun inşallah 🥰😍

Merhaba bugün bende test yaptım aynı bu şekilde varla yok arası hatta bi görünüyor bi kayboluyo gibi bende umutlanmalımıyım bilemedim yarın yada pazartesi tekrar denicem. Transfer hariç 7. Gün ve 3. Gün embriyosu benimde
Yani bana kalırsa umutlanmalıyız çünkü ben 6 yıllık evliyim ve bu zamana kadar sayısız test yapmış bir insanım silik çizgiyi asla görmedim inşallah kan testi de bizi yanıltmaz❤️

Testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_2040.webp
    IMG_2040.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 17
Embriyo transferi sonrası siz de kaygılı hissettiniz mi? Bu normal mi ?
Sürekli ‘acaba stres yapıyorum, kötü mü olur’ diye endişelendim.
Benim gibi süreçte çok kaygılanıp yine de güzel haber alan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Testin pozitif gözüküyor. Kan testi verebilirsin :) fakat belirti aramak için çok erken. Bol bol dinlen, iş yapma bu süreçte. Koyulaşma için biraz daha zaman gerekiyor, endişeye gerek yok☺️
Canımmm pozitif desteğin için çok teşekkür ederim ☺️ inşallah pazartesi kan vermeyi planlıyorum asıl test günümde perşembe nasip inşallah hayırlı haberlerimizi burda hep birlikte paylaşırız 🦋

Embriyo transferi sonrası siz de kaygılı hissettiniz mi? Bu normal mi ?
Sürekli ‘acaba stres yapıyorum, kötü mü olur’ diye endişelendim.
Benim gibi süreçte çok kaygılanıp yine de güzel haber alan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Henüz bizde beklemedeyiz canım kan verip sonucu öğrenmeme 5 gün kaldı kendini hiç kötü hissetme hepimiz ne kadar pozitif olmaya çalışsak da arka planda acabalarla savaşıyoruz ne kadar zor olsa da tevekkül edip bekliyoruz inşallah Herşey çok güzel olacak 🦋

Yani bana kalırsa umutlanmalıyız çünkü ben 6 yıllık evliyim ve bu zamana kadar sayısız test yapmış bir insanım silik çizgiyi asla görmedim inşallah kan testi de bizi yanıltmaz❤️
İnşallah ya, benim bi kızım var onda tam aynı zamanda yapmıştım yine silik ama daha net çıkmıştı gerçi belki marka farkı da vardır hatırlamıyorum hangisiydi. İnşallah güzel haberler alırız. Perşembe test günüm

İnşallah ya, benim bi kızım var onda tam aynı zamanda yapmıştım yine silik ama daha net çıkmıştı gerçi belki marka farkı da vardır hatırlamıyorum hangisiydi. İnşallah güzel haberler alırız. Perşembe test günüm
Test günümüz aynı inşallah beraber pozitif haberini paylaşırız❤️

Henüz bizde beklemedeyiz canım kan verip sonucu öğrenmeme 5 gün kaldı kendini hiç kötü hissetme hepimiz ne kadar pozitif olmaya çalışsak da arka planda acabalarla savaşıyoruz ne kadar zor olsa da tevekkül edip bekliyoruz inşallah Herşey çok güzel olacak 🦋
İnşallah Canım ben bugün transfer yaptım hemşire de stres yaparsan negatif görürsün diye oysa ben sadece endişelendim

İnşallah Canım ben bugün transfer yaptım hemşire de stres yaparsan negatif görürsün diye oysa ben sadece endişelendim
Böyle insanlardan nefret ediyorum sen ne emeklerler ne hayallerle bu aşamaya geliyorsun ama cidden hemşire ve doktorların çoğu anlamıyor duygusuzca davranıyor en hassas olunması gereken bir durumken sen onları hiç takma ben mesela her gün iğneye giderken teyzelerine minik tırtıllarımla iğneye gidiyorum diye fotoğraf atıyorum yani kendimi olumluya motive ediyorum sende dene❤️

Back
X