Z zeynosd Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2023 18 11 28 Dün 23:39 Konu Sahibi zeynosd #41 minerva94 .!.: Z zeynosd ben de 8 kasımda 3. Gün çift transfer oldum 1 gün var aramızda Test yapmaya korkuyorum. Sen tekrarladın Genişletmek için tıkla... minerva94 .!.: Z zeynosd ben de 8 kasımda 3. Gün çift transfer oldum 1 gün var aramızda Test yapmaya korkuyorum. Sen tekrarladın mı ? Genişletmek için tıkla... Ay güzel haberler gelsin inşallah ben tekrarladım daha koyu çıktı ikinci çizgi ama perşembe günü doktor ne derse o. Onun dışında çift çizgiye bile inanmıyorum şu an
minerva94 .!.: Z zeynosd ben de 8 kasımda 3. Gün çift transfer oldum 1 gün var aramızda Test yapmaya korkuyorum. Sen tekrarladın Genişletmek için tıkla... minerva94 .!.: Z zeynosd ben de 8 kasımda 3. Gün çift transfer oldum 1 gün var aramızda Test yapmaya korkuyorum. Sen tekrarladın mı ? Genişletmek için tıkla... Ay güzel haberler gelsin inşallah ben tekrarladım daha koyu çıktı ikinci çizgi ama perşembe günü doktor ne derse o. Onun dışında çift çizgiye bile inanmıyorum şu an