Z zeynosd Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2023 10 4 28 Dün 16:45 Konu Sahibi zeynosd #21 kelebekmkelebek .!.: Fitilin bir etkisi olmaz pozitif konusunda ama şimdi okudum taze transfer de oluyor böyle iğneden kaynaklı inşallah öyle değildir diyelim siz 3-4 gün sonra yenileyin testi ya da direk kan verin :) Genişletmek için tıkla... Bence de denildiği gibi çatlatma iğnesi yüzünden silik çıktı. çok erken zaten dediğiniz gibi hayırlısı olsun inşallah ya
kelebekmkelebek .!.: Fitilin bir etkisi olmaz pozitif konusunda ama şimdi okudum taze transfer de oluyor böyle iğneden kaynaklı inşallah öyle değildir diyelim siz 3-4 gün sonra yenileyin testi ya da direk kan verin :) Genişletmek için tıkla... Bence de denildiği gibi çatlatma iğnesi yüzünden silik çıktı. çok erken zaten dediğiniz gibi hayırlısı olsun inşallah ya
Z zeynosd Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2023 10 4 28 Dün 16:46 Konu Sahibi zeynosd #22 pinkheartt .!.: Genelde 8.günde etkisi kayboluyor ama siz yinede çok heveslenmeyin test günün bekleyin pozitif olur inşallah Genişletmek için tıkla... Kesinlikle heveslenmemek lazım ben bilmiyordum bu çatlatma iğnesinin etkisini. Günü gelince kan testi vericem bakalım güzel sonuçlar görelim inşallah
pinkheartt .!.: Genelde 8.günde etkisi kayboluyor ama siz yinede çok heveslenmeyin test günün bekleyin pozitif olur inşallah Genişletmek için tıkla... Kesinlikle heveslenmemek lazım ben bilmiyordum bu çatlatma iğnesinin etkisini. Günü gelince kan testi vericem bakalım güzel sonuçlar görelim inşallah