Merhaba, transfer günü hariç bugün 5. Günüm. 3. Gün 2 kaliteli embriyo transfer edildi. Tabi merakıma dayanamayıp erkenden test yaptım ama heves etmeli miyim bilmiyorum çünkü silik çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Auyyy ciddi misiniz Allah’ın izniyle inşallah peki bu sonuç yanıltıcı olabilir mi yani yalancı pozitif olma ihtimali var mı? Benim ilk denemem hiçbir bilgim yok bu süreçle ilgiliVar gibi görünüyor
İlaç olarak ne kullanıyorsunuz şuan da bazı hapların var yanlış çıkarma ihtimali hormon yükseltttiği için ama eğer o ilaçlardan siz kullanmıyorsanız genel de pozitif sonuçlar yanlış olmuyorAuyyy ciddi misiniz Allah’ın izniyle inşallah peki bu sonuç yanıltıcı olabilir mi yani yalancı pozitif olma ihtimali var mı? Benim ilk denemem hiçbir bilgim yok bu süreçle ilgili
Mesela bunu da hiç bilmiyordum dilerim öyle bi şey değildir bu yükselişin sebebi Ben şu anda progestan fitil kullanıyorumİlaç olarak ne kullanıyorsunuz şuan da bazı hapların var yanlış çıkarma ihtimali hormon yükseltttiği için ama eğer o ilaçlardan siz kullanmıyorsanız genel de pozitif sonuçlar yanlış olmuyor
Allah razı olsun canım sana da binlerce kez hayırlı olsun dilerim rabbim mücadeleci evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahBence pozitif gibi bebeğin tutunmuştur inşallah bende 3.gün embriyo çift transfer oldum 6. günde bile çok hafif silik çizgi görmüştüm. 8. gün tekrar yaptım ve 10.gün çizgi koyulaşmıştı beklemem kan test gününü dersen tekrar yap 8.gün. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Taze transfer ise ilaç etkisi olabiliyor. Günlük takip edin koyulaşmayı. Sizin sıkıntınız neydi tüp bebek için, neden ilkinde tutmasın ki tutmuştur inşallahMerhaba, transfer günü hariç bugün 5. Günüm. 3. Gün 2 kaliteli embriyo transfer edildi. Tabi merakıma dayanamayıp erkenden test yaptım ama heves etmeli miyim bilmiyorum çünkü silik çizgi çıktı
Amin inşallahAllah razı olsun canım sana da binlerce kez hayırlı olsun dilerim rabbim mücadeleci evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Taze transfer evet. Eşimle ilgili durumdu bizimkisi. Hayal bile edemeyeceğim bir mutluluk olduğu için aklım kesmiyor belki de o yüzdendir heyecanımın yersizliğiTaze transfer ise ilaç etkisi olabiliyor. Günlük takip edin koyulaşmayı. Sizin sıkıntınız neydi tüp bebek için, neden ilkinde tutmasın ki tutmuştur inşallah
Eğer taze transferse çatlatma iğnesi etkisi olur ama donmuş transferse bence hamilesiniz :)Auyyy ciddi misiniz Allah’ın izniyle inşallah peki bu sonuç yanıltıcı olabilir mi yani yalancı pozitif olma ihtimali var mı? Benim ilk denemem hiçbir bilgim yok bu süreçle ilgili
Haplar yalancı pozitif göstermez sadece çatlatma iğnesi yalancı pozitif gösterir :)İlaç olarak ne kullanıyorsunuz şuan da bazı hapların var yanlış çıkarma ihtimali hormon yükseltttiği için ama eğer o ilaçlardan siz kullanmıyorsanız genel de pozitif sonuçlar yanlış olmuyor
Çatlatma iğnesini 4 kasımda vurmuştum hala etkisi devam ediyor mudur ki inşallah öyle ya da böyle hayırlısı olsunHaplar yalancı pozitif göstermez sadece çatlatma iğnesi yalancı pozitif gösterir :)
Gösteriyor olabilir bı bayanın öyleydi zaten 3. Gün embiryosu 6. Günde belli olmaz çok yeni doktor bana kana bile karışması 8/9 günde en erken dediÇatlatma iğnesini 4 kasımda vurmuştum hala etkisi devam ediyor mudur ki inşallah öyle ya da böyle hayırlısı olsun
Doğru söylüyorsunuz cidden çok erken. Test günümü bekleyeyim artık, en sağlıklısı. Eninde sonunda öğreneceğiz sonucuGösteriyor olabilir bı bayanın öyleydi zaten 3. Gün embiryosu 6. Günde belli olmaz çok yeni doktor bana kana bile karışması 8/9 günde en erken dedi
Aynen öyle valla ben dersimi aldım test gününe kadar asla test yapmam boşuna strese giriyoruzDoğru söylüyorsunuz cidden çok erken. Test günümü bekleyeyim artık, en sağlıklısı. Eninde sonunda öğreneceğiz sonucu
Gereksiz stres ve heyecana kapılıyoruz şimdiden görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerAynen öyle valla ben dersimi aldım test gününe kadar asla test yapmam boşuna strese giriyoruz
Fitilin bir etkisi olmaz pozitif konusunda ama şimdi okudum taze transfer de oluyor böyle iğneden kaynaklı inşallah öyle değildir diyelim siz 3-4 gün sonra yenileyin testi ya da direk kan verin :)Mesela bunu da hiç bilmiyordum dilerim öyle bi şey değildir bu yükselişin sebebi Ben şu anda progestan fitil kullanıyorum
Genelde 8.günde etkisi kayboluyor ama siz yinede çok heveslenmeyin test günün bekleyin pozitif olur inşallahÇatlatma iğnesini 4 kasımda vurmuştum hala etkisi devam ediyor mudur ki inşallah öyle ya da böyle hayırlısı olsun