- 26 Ekim 2015
- 8.399
- 20.242
Ayyy bi umut oldu belirtiniz var mıydı peki ?
Benimde pazartesi kan günüm adetim geçti ama ilaçlardan dolayı olmuyorumdur yoksa bile
Bırakmayacağıminşallah benimde idrar da çıkmamıştır
Belirti olmadan da olabiliyor yaniBenim ilk gebeğilimde sifir belirti oldu.
Çarşamba günü ikinci transferim oldu. Şimdide hiçbir belirti yok.
Umudunu sakin kesme.
Benim aldığım 25 ilk sanırım awox markaBazi testler 10luk bazıları 25lik.
Cok yeni gebelikte (diyelim hgc 15) 25lik testle çıkmıyor. Ben artık hep 10luk test aliyorum. Hgc 10u gecince silik gösteriyor. Diğerleri direk negatif cikiyor
Belirti olmadan da olabiliyor yani
Peki bugün biraz ev işi yapsam sorun olur mu kendimi yormadan çamaşırlar birikti mi evi de temizlemem lazım artık
Belirti olmuyor ki doktor ne zaman kan verin dedi acele etmeyin her kadin her beden farkliAdet günüm normalde 16 sıydı. Acaba ilaçları bıraksam mı herkes 6.7.8.9 günlerde pozitif görüyorbide belirtimde yok sanırım olmadı
Evet beni de kaldırmıyorlar bugün nevresimi değiştirdim onları makineye attım serdim şimdi renkli atmıştım o çıktı serdim oh be birazdan da silip süpürüp toz alcam yesssVallah canım ben hiç yatmadim. Ilk transfere tek gittim. Transferden sonra 4 saat AVM gezdim. Patates kizartmasi, dondurma yedim. Normal hayatima döndüm. Aĝir kaldirmak hariç herşeyi yaptım.
Ikinci transfere ayni tek gittim. Metroyla eve geldim. Normal herşeyi yapiyorum. Dün bahceyi cali cirpidan temizledim.
Yani yap diyemem ama kendi acimdan 14 gün yatsam ben kafayi yerim.
Eczanede hep aynı marka var bide kaset var . Zaten yarından sonra kan günüm kuzumBide 10luk alsan?
Pazartesi yani 12.gündeBelirti olmuyor ki doktor ne zaman kan verin dedi acele etmeyin her kadin her beden farkli
Eczanede hep aynı marka var bide kaset var . Zaten yarından sonra kan günüm kuzum
Pazartesi yani 12.günde
Ben Kore dizisi izliyorum alt yazı okurken gözüm yoruluyor akşamları 9 da uyuyorumOzaman hiç uğraşma. Pazartesiye kadar dayan. Ben akşamlari kafaya takmamak icin ata demirer filmlerine bakıyorum. Normalde hiç sevmem ama beyni bi nebze uyuşturuyor:)
Canım yerinde olsam bu kadar içim içimi yiyecegine gider kan testi yaptırırım varsa kanda kesinlikle cikar. Kaç gündür idrar testi yapiyosun ve kendini zaten uzuyosun. git kanı ver rahatla.. o güne kadar ilaçlara devam edeceğime ortada bişey var mı yok mu ona bakarım sonucta bir sürü ilaç kullanıyoruz burdaBırakmayacağıminşallah benimde idrar da çıkmamıştır
Canım ben testlerimi eşimden gizli yapıyorum .. Eşimin haberi yok öyle dediğin gibi maalesef kan veremiyorum bende isterim ama zorCanım yerinde olsam bu kadar içim içimi yiyecegine gider kan testi yaptırırım varsa kanda kesinlikle cikar. Kaç gündür idrar testi yapiyosun ve kendini zaten uzuyosun. git kanı ver rahatla.. o güne kadar ilaçlara devam edeceğime ortada bişey var mı yok mu ona bakarım sonucta bir sürü ilaç kullanıyoruz burda
Anladim canım umarım herşey gönlünce olur. Allah kimsenin kucağını boş birakmasinCanım ben testlerimi eşimden gizli yapıyorum .. Eşimin haberi yok öyle dediğin gibi maalesef kan veremiyorum bende isterim ama zor1 gün kaldı zaten
Acele etmeyin bekleyinEczanede hep aynı marka var bide kaset var . Zaten yarından sonra kan günüm kuzum
Pazartesi yani 12.günde
Beklediğime değsin tekAcele etmeyin bekleyin
10.gün silikte olsa çıkar diyorum bir negatif 2 pozitif olunca hergün test yapmışımdır hemen hemen tabi testinizde herhangi bir sorun yoksaKızlar Merhaba,
5.gün embriyosu 8 Mayısta transfer oldum . Bugün 10.günüm idrar testi negatif . Böyle olup 12.günde kanda pozitif gören var mı ? Belirtim yok…
İnternetten söyledim awox marka10.gün silikte olsa çıkar diyorum bir negatif 2 pozitif olunca hergün test yapmışımdır hemen hemen tabi testinizde herhangi bir sorun yoksa
Sonucunuz çıktımıİnternetten söyledim awox marka
NegatifSonucunuz çıktımı