Transfer sonrası 1. Gün

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
613
359
Arkadaslar bugün transfer 1. Günü bu ilaçları kullanıyorum bunlrdan uyku yapan varmı benn sersem gibiyim çok uykum var. Belirti falan yok sadce uykum var. Siz toplu taşıma ne zman bindinz ben yarın ablama gitsem yarm saat uzaklıkta otobsle bşey olrmu acaba

Progestan dex iğne
Progestn 3 vajnal fitl
Sabah 2 estrofem akşam 2 estrofem
coraspın
Oksabpr iğne
Folbiol

Arkadaslar bugün transfer 1. Günü bu ilaçları kullanıyorum bunlrdan uyku yapan varmı benn sersem gibiyim çok uykum var. Belirti falan yok sadce uykum var. Siz toplu taşıma ne zman bindinz ben yarın ablama gitsem yarm saat uzaklıkta otobsle bşey olrmu acaba

Progestan dex iğne
Progestn 3 vajnal fitl
coraspın
Oksabpr iğne
Folbiol
İlk 2 gün dinlenilmesini öneriyor doktorlar

Ama hiç hareket etmeyin demiyorlar sadece ağır iş yapmayın çok yorulmayın ani hareketlerden kaçının diyorlar , yani ablanıza yarın değil de sonra gidin isterseniz içiniz rahat eder

Progestan dex iğne
Progestn 3 vajnal fitl
coraspın
Oksabpr iğne
Folbiol
Progestan uyku yapabilir daha ilk gün zaten normal. Ben 2.gün normal hayatıma devam ettim.

Progestan dex iğne
Progestn 3 vajnal fitl
coraspın
Oksabpr iğne
Folbiol
Ben 2 gün sonra işe gittim ama servisle gerçi toplu taşımadan farklı değildi ilaçlar uyku yapabilir kendinizi iyi hissediyorsanız evde oturmayın kafanızı dağtın

Benimde transfer sonrası 2. Günüm bende
Yarım prednol
Günde toplam 4 tane duphaston
2 estorfem
1 aspirin
Enox
2 tane progestan dex
3 günde birde kalçadan progestan iğne

Bende de fazlasıyla gaz birikmesi ve arası sıra sıcak basması oluyor. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Peki arkadaşlar bşey dha soracağım tatlı komasına girmiş gibiyim bu normal mi ilk transferde hiç böyle değildm ne uykum gelirdi ne tatlı arardım şmdi çikolatayı tatlıyı arıyor sürekli gözüm

Peki arkadaşlar bşey dha soracağım tatlı komasına girmiş gibiyim bu normal mi ilk transferde hiç böyle değildm ne uykum gelirdi ne tatlı arardım şmdi çikolatayı tatlıyı arıyor sürekli gözüm
Progesteron zaten her adet öncesi artan bir hormonumuz , iştah açıyor ama tavsiyem paketli gıda çok yemeyin , hani dayanamıyorsanız karbonhidrat alınabilir, pilav bulgur patates gibi şeylerden. Ama ekleyeyim yanında ağırlıklı proteinle salt bu dediklerimi yemek de mantıklı değil :)
Transferden sonra bana paketli ürünlerden uzak durun dediler , böyle 4 5 günde bir küçük bi çikolata yedim canım çekince yetti onun yerine muz mandalina elma falan yediğim için zaten bastırıyor tatlı isteğini

X