• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

Kızlar benim arkadaşım bu gün 9 cü günü . hafif lekelenme gormus , ve gidip kan testi yaptırmış olumsuz cikdi diyor . çok uzgundu fakat zannimca 9 cü gün erken . sizcr kan testi cevabına ne zaman bakılmalı ? Ve idrar testi hiç yapmadım diyor .Sizlerde 9 gün ler hiç lekelenme olaniniz oldumu aranızda ?
canım bu kişiye göre değişiyor mesela benim transferden 5 gün sonra çıktı ama tabi bu çok erken kimilerinin daha geç çıkıyor onun için bence test gününe kadar sabretsin arkadaşın arada lekelenmeler de olabiliyor

Mrb canım cvp yazarsan sevinirim çünkü kafayı yemek uzereyim bugün transferimin altıncı günü ve dayanamayıp evde test yaptım yaptıktan yarım saate yakın bole oldu ne olabilir sence on yıllık evliyim ve ilk denemem
birçok testte 15 dk sonraki değişimler geçersiz kabul ediliyor istersen yeni bir testle tekrar dene

Cevplariniz için gerçekten çok teşekkürler . .ama arkadaşım şuan çok moralsiz, ben de böyle araştırıp duruyorum . ama şuan kanaması çoğaldı , adet kanaması gibi olmaya başlıyor . klinik de bu saatde kapandı , araya pazar günü girdi .. Pazartesi yı beklemek kaldı ...

Kizlar selam bnm transferimin 8.gunu 5. Gun embriyosu 2 tane:) ben de idrar testi yaptim 5. Gunden itibaren yavas yavas belirginlesiyor ikinci cizgi:)) sevinmeli miyimmm

Kizlar selam bnm transferimin 8.gunu 5. Gun embriyosu 2 tane:) ben de idrar testi yaptim 5. Gunden itibaren yavas yavas belirginlesiyor ikinci cizgi:)) sevinmeli miyimmm

canım umutlandırmış olmayım ama ben de idrar testini çok erken yapmıştım sonuç olarak kızım 5 yaşında darısı sana olsun diyelim

canım umutlandırmış olmayım ama ben de idrar testini çok erken yapmıştım sonuç olarak kızım 5 yaşında darısı sana olsun diyelim
Yaaa cok tesekkurler allah bagislasin... Az kaldi iki gun sonra kan testi yaptircam ama sanredemedim:KK45:

Selam canım. Benimde son tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu verildi bendede 5.günden itibaren giderek koyulaşan çizgiler çıktı. Transferden sonraki 8.gün 154, 12.gün 575, 16.gün 8505 çıktı değer. Doktorlar muhtemelen ikiz dedi ama bebeğimiz tek :)

Selam canım. Benimde son tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu verildi bendede 5.günden itibaren giderek koyulaşan çizgiler çıktı. Transferden sonraki 8.gün 154, 12.gün 575, 16.gün 8505 çıktı değer. Doktorlar muhtemelen ikiz dedi ama bebeğimiz tek :)
Iki embriyodan digeri noluyo peki mudaheleyle falan mi aliniyo yoksa tutunamiyo mu merak ettim:(

Back
X