- 17 Ağustos 2013
- 323
- 239
- 63
- Konu Sahibi LIGHTNING88
ben bahçecide tedavi oldum tavsiye ederim canım bir araştır istersen....Hangi tüp bebek merkezini öneriyorsunuz İstanbul da ? Eurofertil nasıl ? Lütfen biraz bilgi verirseniz sevinirim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bahçecide tedavi oldum tavsiye ederim canım bir araştır istersen....Hangi tüp bebek merkezini öneriyorsunuz İstanbul da ? Eurofertil nasıl ? Lütfen biraz bilgi verirseniz sevinirim ..
canım bu kişiye göre değişiyor mesela benim transferden 5 gün sonra çıktı ama tabi bu çok erken kimilerinin daha geç çıkıyor onun için bence test gününe kadar sabretsin arkadaşın arada lekelenmeler de olabiliyorKızlar benim arkadaşım bu gün 9 cü günü . hafif lekelenme gormus , ve gidip kan testi yaptırmış olumsuz cikdi diyor . çok uzgundu fakat zannimca 9 cü gün erken . sizcr kan testi cevabına ne zaman bakılmalı ? Ve idrar testi hiç yapmadım diyor .Sizlerde 9 gün ler hiç lekelenme olaniniz oldumu aranızda ?
canım bu kaç dk sonra böyle oldu, bence bir test daha al
birçok testte 15 dk sonraki değişimler geçersiz kabul ediliyor istersen yeni bir testle tekrar deneMrb canım cvp yazarsan sevinirim çünkü kafayı yemek uzereyim bugün transferimin altıncı günü ve dayanamayıp evde test yaptım yaptıktan yarım saate yakın bole oldu ne olabilir sence on yıllık evliyim ve ilk denemem
Canim cevabin için tsk ederim hamileydim ama düşük yaptım maalesef bebegimi iki aylık kaybettimbirçok testte 15 dk sonraki değişimler geçersiz kabul ediliyor istersen yeni bir testle tekrar dene
canım benim çok üzüldüm inşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin sana ve hepimizeCanim cevabin için tsk ederim hamileydim ama düşük yaptım maalesef bebegimi iki aylık kaybettim
Kizlar selam bnm transferimin 8.gunu 5. Gun embriyosu 2 tane:) ben de idrar testi yaptim 5. Gunden itibaren yavas yavas belirginlesiyor ikinci cizgi:)) sevinmeli miyimmm
Yaaa cok tesekkurler allah bagislasin... Az kaldi iki gun sonra kan testi yaptircam ama sanredemedimcanım umutlandırmış olmayım ama ben de idrar testini çok erken yapmıştım sonuç olarak kızım 5 yaşında darısı sana olsun diyelim
Yaaa cok tesekkurler allah bagislasin... Az kaldi iki gun sonra kan testi yaptircam ama sanredemedim
Umarimm hamileyimdir:) kandan ikiz olup olmadigi belli olur mu bi bilginiz var mi:)bence hemen test yaptır. bende 8.gün idrarda çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptım hamaliyim. hayırlı olsun şimdiden.
Umarimm hamileyimdir:) kandan ikiz olup olmadigi belli olur mu bi bilginiz var mi:)
Cok tesekkurler baktirinca gorcem cunku iki embriyo transferim olmustu... Cok teesekkurkanda büyük ihtimal belli olabilir kandeğeriniz beta hcg yüksek çıkarsa 500 üstü çoğul gebelik olabilir.
T
Cok tesekkurler baktirinca gorcem cunku iki embriyo transferim olmustu... Cok teesekkur
Cok haklisiniz saglikli olsun da sadece merak ediyo insan:)inşallah hayırlısı gebelik olsunda bir iki önemli değil
Selam canım. Benimde son tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu verildi bendede 5.günden itibaren giderek koyulaşan çizgiler çıktı. Transferden sonraki 8.gün 154, 12.gün 575, 16.gün 8505 çıktı değer. Doktorlar muhtemelen ikiz dedi ama bebeğimiz tek :)Kizlar selam bnm transferimin 8.gunu 5. Gun embriyosu 2 tane:) ben de idrar testi yaptim 5. Gunden itibaren yavas yavas belirginlesiyor ikinci cizgi:)) sevinmeli miyimmm
Yazmissiniz zaten tam okumamisimiki embriyo transferi mi oldu
Iki embriyodan digeri noluyo peki mudaheleyle falan mi aliniyo yoksa tutunamiyo mu merak ettimSelam canım. Benimde son tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu verildi bendede 5.günden itibaren giderek koyulaşan çizgiler çıktı. Transferden sonraki 8.gün 154, 12.gün 575, 16.gün 8505 çıktı değer. Doktorlar muhtemelen ikiz dedi ama bebeğimiz tek :)