- 26 Nisan 2024
- 141
- 55
- 13
- 33
ne oldu sonucunuz acaba? 12.gün kaç çıktı gebelik durumunuz nedir?Maşallah ne güzel, gözünüz aydın . Benim de 9.gun 51,8 çıkmıştı, ben de yatın yine kan testi yapacağım. Yani 12. Gün oluyor, İnşaAllah artmıştır değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oldu sonucunuz acaba? 12.gün kaç çıktı gebelik durumunuz nedir?Maşallah ne güzel, gözünüz aydın . Benim de 9.gun 51,8 çıkmıştı, ben de yatın yine kan testi yapacağım. Yani 12. Gün oluyor, İnşaAllah artmıştır değerim
Ben bugün keseyi gördüm çok şükür :) sen naptın kalp atışı duyuldu mu?Aynı ben Ben de kan vermeyi düşündüm hep. Neyse benim az kaldı Pazartesi gideceğim inşallah. Son adet tarihine göre 6+4 olacak inşallah kalp atışı da duyabilirim
Merhaba kan sonucunuz çıktı mı acaba ,bir sıkıntı yoktur İnşaAllahne oldu sonucunuz acaba? 12.gün kaç çıktı gebelik durumunuz nedir?
Merhaba Doktorum keseyi, içinde yolku ve onun içinde de bebeğimizi gördü. Yeni başlayan kalp atışlarını da görüyorum her şey yolunda dedi Haftaya Salı daha kuvvetli kalp atışı için gideceğizBen bugün keseyi gördüm çok şükür :) sen naptın kalp atışı duyuldu mu?
Çok sevindim maşallah darısı başımıza…AminMerhaba Doktorum keseyi, içinde yolku ve onun içinde de bebeğimizi gördü. Yeni başlayan kalp atışlarını da görüyorum her şey yolunda dedi Haftaya Salı daha kuvvetli kalp atışı için gideceğiz
Maalesef değer artışım çok az, doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi nir dsha kan testi istedi ama hiç umudum yok boşuna uğraşıyoruz, inşallah birdahaki sefere :)Merhaba kan sonucunuz çıktı mı acaba ,bir sıkıntı yoktur İnşaAllah
Kaç çıktı peki ,belki geç tutunmadirMaalesef değer artışım çok az, doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi nir dsha kan testi istedi ama hiç umudum yok boşuna uğraşıyoruz, inşallah birdahaki sefere :)
10.gün 53tü, 12.gün 82 çıktı. 4gün sonra bir daha kan vermemi istedi. Bilmiyorum hiç sanmıyorum geç tutunma olduğunu sonuçta 5.gün dondurulmuş embriyo. Örnekler önümüzde ilk testte 200ler 300ler görülüyor. Hm başlangıç değerim düşük, hem de 2günlük gelişim az. Pek umudum yok o yüzden ama doktor izleyelim biraz daha dedi, biraz daha hormon almaya devam...Kaç çıktı peki ,belki geç tutunmadir
Anladım Canım. Umudunu kaybetme ,dua edecem senin için. Rüyamda görmüştüm, değerin 349 çıkmıştı . İnşaAllah yükselir,ben inanıyorum10.gün 53tü, 12.gün 82 çıktı. 4gün sonra bir daha kan vermemi istedi. Bilmiyorum hiç sanmıyorum geç tutunma olduğunu sonuçta 5.gün dondurulmuş embriyo. Örnekler önümüzde ilk testte 200ler 300ler görülüyor. Hm başlangıç değerim düşük, hem de 2günlük gelişim az. Pek umudum yok o yüzden ama doktor izleyelim biraz daha dedi, biraz daha hormon almaya devam...
Ya çok güzel şeyler değil mi Maşallah sağlıcakla devam etsin hepMerhaba Doktorum keseyi, içinde yolku ve onun içinde de bebeğimizi gördü. Yeni başlayan kalp atışlarını da görüyorum her şey yolunda dedi Haftaya Salı daha kuvvetli kalp atışı için gideceğiz
Sen nasılsın gördün mü bebişiKaç çıktı peki ,belki geç tutunmadir
Evet çok heyecanlı ve çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayıYa çok güzel şeyler değil mi Maşallah sağlıcakla devam etsin hep
Yok ben bebeği daha göremedik ama cuma günü keseyi gördük çok şükür. Bu hafta da kalp atışı için gideceğiz İnşaAllahSen nasılsın gördün mü bebişi
Zaten değerin e nabıza düşmüyor mu? Otomatik haberleri oluyor diye biliyorum ama…Arkadaşlar bir şey soracam ,şimdi gebelik durumunu aile hekimliğine bildirmek gerekiyor mu ?
Aynen ben de öyle düşündümZaten değerin e nabıza düşmüyor mu? Otomatik haberleri oluyor diye biliyorum ama…
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun bende 5.gün donmuş embriyo transfer oldum . Olduğum günü saymazsam bugün 4.günüm . Sizinde böylemiydi belli belirsiz bi çizgi var ama 10 dk sonra çıktı . İlk idrarım değil yeni yaptım biraz önceÇok çok teşekkür ederim. Amin amin İnşaAllah
Merhaba teşekkür ederim. Bence sizin de var,yani daha çok erken ama benim 6 . gün bundan bile daha silikti ,ancak ışıkta görünüyordu. Ve çok sonra ben fark ettim. Asla üzülüp kendinizi kahretmeyin,ben olmadı diye saatlerce oturup ağlamıştım. Siz benim gibi yapmayın, sizin de vardır İnşaAllahMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun bende 5.gün donmuş embriyo transfer oldum . Olduğum günü saymazsam bugün 4.günüm . Sizinde böylemiydi belli belirsiz bi çizgi var ama 10 dk sonra çıktı . İlk idrarım değil yeni yaptım biraz önce
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Sizde sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah Bende biraz erken yaptım galiba testi dayanamadım . Benimde pozitif olur yazarım inşallah burayaMerhaba teşekkür ederim. Bence sizin de var,yani daha çok erken ama benim 6 . gün bundan bile daha silikti ,ancak ışıkta görünüyordu. Ve çok sonra ben fark ettim. Asla üzülüp kendinizi kahretmeyin,ben olmadı diye saatlerce oturup ağlamıştım. Siz benim gibi yapmayın, sizin de vardır İnşaAllah
Teşekkür ederim. Sizde sağlıcakla alın İnşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruzGüzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Sizde sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah Bende biraz erken yaptım galiba testi dayanamadım . Benimde pozitif olur yazarım inşallah