Transfer öncesi rahmine çizik attıran var mı?

Ehlena112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2024
16
0
31
merhabalar,
İlk dondurulmuş Pgt’li embriyo transferim malesef olmadı. Doğal transfer süreciydi. İkinci embriyo transferi için doktorum ekstra belki östrojen veririz ve rahmine histeroskopi ile çizik atarız dedi. Çizik attırıp ve sonucunda başarılı gebelik elde eden var mıdır?
Çizik transferden bir ay önce atıldığı için aradan bir regl geçtikten sonra ikinci regl ile transfer süreci başlayacak. Çizik sonrası regl gecikmesi yaşayan oldu mu ya da başka bir sorunla karşılaşan?

Son düzenleme:
Benimde iki kez tuttu ama kimyasal oldu yeni transfer için yaptırsam mı düşünüyorum canım korkuyorum

Benimde iki kez tuttu ama kimyasal oldu yeni transfer için yaptırsam mı düşünüyorum canım korkuyorum
Ben de ilk etapta pozitif gördüm, sonra değerim düşmeye başladı. Bilen birileri yazarsa tecrübelerini öğrenmiş oluruz, ben yaptırım yaptırmamakta emin değilim.

Ben laparoskopi ve histereskopi sonrası ilk pozitifimi gördüm. Biri dış gebelik oldu. 1 kasımda tekrar transfer oldum yine pozitif şuan keseyi bekliyorum. Öncesinde 2 aşılama 3 transferde hiç bir pozitif görmedim. Bende işe yaradı 2 transferin ikiside pozitif oldu bu işlemden sonra.

X