Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah benimde sürecim olumlu sonuçlanır. Transfer sonrası yürüyüş yaptınız mı acabaMerhaba , süreciniz hayırlı olsun. Ben Akdeniz tipi beslenmeye çalıştım. Kırmızı et fazla tüketmedim. Daha çok balık ve sebze ağırlıklı beslendim. Mercimek , nohut , börülce , bakla gibi baklagiller tükettim. Çiğ kabak çekirdeği , ceviz , fındık ve avokadoyu her gün tükettim. Pcoslu olduğum için kilo kontrolüne dikkat ettim. Her gün mutlaka yürüyüş yaptım , haftada 3 gün aletli pilatese gittim. Pelvik kasların çalışması çok faydalı. Doktorum direkt inek sütü tüketmemi istemiyor. Bunun yerine süt kullanmam gereken yerlerde bitkisel süt kullandım. Kefir tükettim. Yumurta yiyemiyorum ben, ama yenmesi çok faydalı deniliyor. Sigara, alkol tüketenlere çok önceden bırakmaları öneriliyor. Ben tüketmiyordum zaten. Transfer yapıldıktan sonra da kahve tüketmedim. Çay zaten içmiyorum.
Benim dikkat ettiklerim bunlardı.
Aslında yapılmasının sağlıklı olduğu öneriliyor 2-3 gün sonrasından itibaren. Kan akışının da hızlanması için faydalı diyorlar. Ama ben yapmadım açıkçası. Benim doktorum transferin olduğu gün ve bir sonraki gün istirahat etmemi , sonra normal hayatıma dönmemi önermişti. Zaten ilk iki günde gerçekleşiyor tutunma demişti.Teşekkür ederim inşallah benimde sürecim olumlu sonuçlanır. Transfer sonrası yürüyüş yaptınız mı acaba
Selam canım ben çayı azalttım sabahları çok açık 2 tane içtim hala daha öyleyim işlenmiş gıdayı tamamen kestim hatta 1 ay öncesinden aralıklı oruca başlamıştım diyetisyenle ama o kilo vermek içindi transferle ilgili değil . Yumurta sevmem onu yemeye dikkat ettim hala daha yiyiorum. Aslında öncesinden çok transferden sonrasında beslenmemi düzenledim diyebilirimMerhaba arkadaşlar,
Transfer öncesi nelere dikkatiniz? Transfer sonrası yemek düzeniniz günlük hayatınız nasıldı
Sürecinizde olumlu olmuş Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımaSelam canım ben çayı azalttım sabahları çok açık 2 tane içtim hala daha öyleyim işlenmiş gıdayı tamamen kestim hatta 1 ay öncesinden aralıklı oruca başlamıştım diyetisyenle ama o kilo vermek içindi transferle ilgili değil . Yumurta sevmem onu yemeye dikkat ettim hala daha yiyiorum. Aslında öncesinden çok transferden sonrasında beslenmemi düzenledim diyebilirim
ya normali yaşamak o kadar zor ki o süreçte acaba diye diye geçecek sankiAslında yapılmasının sağlıklı olduğu öneriliyor 2-3 gün sonrasından itibaren. Kan akışının da hızlanması için faydalı diyorlar. Ama ben yapmadım açıkçası. Benim doktorum transferin olduğu gün ve bir sonraki gün istirahat etmemi , sonra normal hayatıma dönmemi önermişti. Zaten ilk iki günde gerçekleşiyor tutunma demişti.
Öyle oluyor gerçekten. Yani normal hayata dönmek diye bir şey yok bizim açımızdan. En azından bende olmadı , yapabilen varsa tebrik ederim :)ya normali yaşamak o kadar zor ki o süreçte acaba diye diye geçecek sanki
Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahÖyle oluyor gerçekten. Yani normal hayata dönmek diye bir şey yok bizim açımızdan. En azından bende olmadı , yapabilen varsa tebrik ederim :)