- 27 Nisan 2010
- 205
- 17
- 118
- 37
- Konu Sahibi haziran0806
-
canım merhaba ben şimdi gördüm hamile misin? benim transfer günüm belli oldu 08.08.2014 yani cuma günü çok heyacanlıyım ya aklıma geldikçe
Arkadaşlar merhaba benimde transferim 11 09 2014.. Estrofem ve climara fort bant kullanıyorum. Rahim duvarım maalesef ince ... Sizlerin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı?
Can'ım nar suyu iç diyorlar denemekte fayda var bi arkadaş günde 1 litre içtiğini ve çok işe yaradığını söylediMerhaba estrofem kullaniyorum bugun 13. Gunum ilk gunde 2 tane sonra 3 sonra 4 tane bugun 6 taneye ciktik rahim kalinligi 5.5 hala bir ilerleme yok boyle olan varmi acaba carsamba gunu tekrardan gidicez. Boyle olupta sonrasi nasil ilerler bilgisi olan varmi. Dondurulmislarim var iptal olursa iyice cokerim
Hadi yaNar suyu hic bir ise yaramadi iptal oldu transfer
üzerinde bir yerde hafif bir çıkıntılık var onu yukarı kaldırın açılmış olur ve diğer günler için ise bir tane çevirin ileri ittirin gider geri gelmiyor geçmiş olsun rabbim şifa versin :)Arkadaslar banada doktor estrofem verdi. Kucuk teker gibi kutusu. Nasil aciliyor bu kutu ? Uzerinde gunler var? Nasil iciliyor. ?
Lutfen yardim edermisiniz
üzerinde bir yerde hafif bir çıkıntılık var onu yukarı kaldırın açılmış olur ve diğer günler için ise bir tane çevirin ileri ittirin gider geri gelmiyor geçmiş olsun rabbim şifa versin :)
Dr tarifine gore kullaniyorum ama emin olamiyorum her dr hatta hastanenin farkli yontemleri varNeden dojtorunuza danismiyorsunuz? Belli ki herkese göre farklı bir kullanımı var. Ben 12 saatte bir gunde 2 kullanmıştım. Bu kadar önemli bir şeyi en iyi cevaplayabilecek kişi doktordur. S Sevilay838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?