Transfer öncesi estrofem kullanan var mı?

canım merhaba ben şimdi gördüm hamile misin? benim transfer günüm belli oldu 08.08.2014 yani cuma günü çok heyacanlıyım ya aklıma geldikçe :52:

Evet canım 7+6 oldum :) inşallah sen de mutlu sonuçlar alırsın nerede tedavi oluyosun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım istanbul tüp bebek merkezi Emre bey doktorum harika bir doktor
Peki sen hayırlı olsun canım dualarında eksik etme beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benimde transferim 11 09 2014.. Estrofem ve climara fort bant kullanıyorum. Rahim duvarım maalesef ince ... Sizlerin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı?

Arkadaşlar merhaba benimde transferim 11 09 2014.. Estrofem ve climara fort bant kullanıyorum. Rahim duvarım maalesef ince ... Sizlerin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı?

Şimdiden hayırlısı olsun arow...
Normal transferde estrofem ve diğer ilaçlarla 8.7 mm idi..
Dondurulmuş için transferde yumurtlama engellenemediği için doğal periyotta herhangi bir ilaç almadan ilerlemeyi tercih ettik. Hiç takviye olmayınca 7.4 mm idi.

Climera bant kalınlaşmada oldukça etkili ancak onun da eğer genetik testler yapıldıysa kan pıhtılaşmasında olumsuz etki yaptığı söylendiği için kullanmamayı tercih etmiştik... Her iki transferde 6. gün embriyosu olmasına rağmen sınıfta kaldık.. Kalan 2 dondiriği ilerideki aylarda transfer edeceğiz. Rahim kalınlığını mutlaka kontrol altında tutarak...

%100 nar suyunun katkısı olduğu söyleniyor... Hiç takviyesiz dönemde onu kullanmıştım...
Umarım her şey yolunda gider ve transferinden 12 gün sonra müjdeli haberini alırsın.
Sevgiler

Merhaba estrofem kullaniyorum bugun 13. Gunum ilk gunde 2 tane sonra 3 sonra 4 tane bugun 6 taneye ciktik rahim kalinligi 5.5 hala bir ilerleme yok boyle olan varmi acaba carsamba gunu tekrardan gidicez. Boyle olupta sonrasi nasil ilerler bilgisi olan varmi. Dondurulmislarim var iptal olursa iyice cokerim

Merhaba estrofem kullaniyorum bugun 13. Gunum ilk gunde 2 tane sonra 3 sonra 4 tane bugun 6 taneye ciktik rahim kalinligi 5.5 hala bir ilerleme yok boyle olan varmi acaba carsamba gunu tekrardan gidicez. Boyle olupta sonrasi nasil ilerler bilgisi olan varmi. Dondurulmislarim var iptal olursa iyice cokerim
Can'ım nar suyu iç diyorlar denemekte fayda var bi arkadaş günde 1 litre içtiğini ve çok işe yaradığını söyledi

Arkadaslar banada doktor estrofem verdi. Kucuk teker gibi kutusu. Nasil aciliyor bu kutu ? Uzerinde gunler var? Nasil iciliyor. ?
Lutfen yardim edermisiniz

Arkadaslar banada doktor estrofem verdi. Kucuk teker gibi kutusu. Nasil aciliyor bu kutu ? Uzerinde gunler var? Nasil iciliyor. ?
Lutfen yardim edermisiniz
üzerinde bir yerde hafif bir çıkıntılık var onu yukarı kaldırın açılmış olur ve diğer günler için ise bir tane çevirin ileri ittirin gider geri gelmiyor geçmiş olsun rabbim şifa versin :)

Neden dojtorunuza danismiyorsunuz? Belli ki herkese göre farklı bir kullanımı var. Ben 12 saatte bir gunde 2 kullanmıştım. Bu kadar önemli bir şeyi en iyi cevaplayabilecek kişi doktordur. S Sevilay838

S Sevilay838 rica ederim ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
Benim surecim maalesef negatif sonuçlandığı için ilaçları kestik.

cunci cunci hayirlisi olsun, bende uzun bi surec atlattim bir gebelik kaybim 3 negatifim birde kendiliginden olan dusugum var. O kadar olumsuzluk yasadim ki sanki artik hic bebek sahibi olamicakmisim gibi bi psikoloji icindeyim.

S Sevilay838 herşeyde bir hayır vardır diyorum. Çok zor bir süreç evet. Bir umut başlıyorsunuz ilaçlar tedavi hastaneye git gel... ve sonra olumsuz olunca büyük hayal kırıklığı. Ama hic pes etme.. ümitsizliğe sakın ama sakın kapılma. Yaşayamadığımız herşeyin bir hayrı var bence. İllaki üzülüyor insan ama hayat devam ediyor. Allah sağlık verdiği sürece vazgeçmek yok. Ümidi kesmek yok.. ;)

Back
X