• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi bir ay rahim dinlendirme yöntemi

kumsalll123

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
81
29
8
31
Merhaba arkadaslar tüp bebek dusunuyoruz doktorla gorustuk. Yumurtayi topladiktan sonra dondurup bir ay sonra transfer edildiginde daha iyi bir sonuc elde edicegmizi soyledi. Rahim dinlendigi icin daha iyi oluyormus. Sizce o ay icerisinde mi transfer daha mantikli yoksa bir ay sonrasi daha mi iyi olur? Yumurta dondurduktan sonra kalitesi vs duser mi bilmedigim bi konu. Bi yandanda bir ay daha beklemeye tahammulum yok gibi hissediyorum.. ne onerirsiniz

Merhaba arkadaslar tüp bebek dusunuyoruz doktorla gorustuk. Yumurtayi topladiktan sonra dondurup bir ay sonra transfer edildiginde daha iyi bir sonuc elde edicegmizi soyledi. Rahim dinlendigi icin daha iyi oluyormus. Sizce o ay icerisinde mi transfer daha mantikli yoksa bir ay sonrasi daha mi iyi olur? Yumurta dondurduktan sonra kalitesi vs duser mi bilmedigim bi konu. Bi yandanda bir ay daha beklemeye tahammulum yok gibi hissediyorum.. ne onerirsiniz
Merhaba şuanda bazı ilaçlar bulunamadığı için zaten taze transfer mümkün olmuyor belki de doktorunuz bunu bildiği için bu tarz bi yönlendirme yapmıştır. Yani taze olmak isteseniz bile dediğim gibi bazı ilaçlar şuan piyasa da yok ay sonuna geleceği söyleniyor belki o zaman doktorunuzun fikri de değişir diğer türlü herhangi bir problem yaşamazsınız hem daha iyi oluyor
Dinlenince vücut yani bissürü ilaç bi anda almaktansa biraz dinlenmek fiziki açıdan daha rahat oluyor. Umarım güzel sonuçlarınız olur 🌸🥰

Donmuş embriyoda tutunma daha yüksek deniyor. Tabi taze de de tutan çok var. Ben hem taze hem donmuş denedim ikisi de tutmadı 😐 umarım sizin için hayırlı olan olur 🙏☺️ Allah yardımcınız olsun. Ama dinlenmiş rahim her zaman daha iyi gibi hem vücudunuz dinlenmiş oluyor

Donmuş embriyoda tutunma daha yüksek deniyor. Tabi taze de de tutan çok var. Ben hem taze hem donmuş denedim ikisi de tutmadı 😐 umarım sizin için hayırlı olan olur 🙏☺️ Allah yardımcınız olsun. Ama dinlenmiş rahim her zaman daha iyi gibi hem vücudunuz dinlenmiş oluyor
Cok tesekkur ederim allah hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin cok zorlu bi surec :( sizin problem neydi

Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin allah hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin cok zorlu bi surec :KK43: sizin problem neydi
Yumurta rezervi düşüklüğü benim.
Amin kuzum hepimize inşallah 🙏 cidden çok zor. Yaşamayan da anlamıyor
Evet yasamayan anlamiyo herkeslede konusulmuyo insanin psikolojisi cok kotu oluyor. Hergun dua ediyorum isteyen herkese nasip et diye insallah annelik duygusunu bizlerde tadabiliriz 🙏

Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin allah hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin cok zorlu bi surec :KK43: sizin problem neydi

Evet yasamayan anlamiyo herkeslede konusulmuyo insanin psikolojisi cok kotu oluyor. Hergun dua ediyorum isteyen herkese nasip et diye insallah annelik duygusunu bizlerde tadabiliriz 🙏
İnşallah 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun ☺️ kesinlikle öyle. Anlatsan anlamıyorlar en iyisi anlatmamak diyor insan.
Sizin sorun ne

Back
X