- 26 Ekim 2021
- 2.179
- 1.064
-
- Konu Sahibi Misafirsekeri
Merhabalar benim 05.02.2024 sonucum 0.29 çıkmış dün yumurtalarım toplandı şuan döllenmesini bekliyoruz ama sonucum hakkımda doktorum bana bişey demediMerhaba arkadaşlar transfer zamanı progesteron testiniz kaçtı? Progesteron oranı gebeliği etkiliyormuş sanırım. Benim 25.5çıktı transfer olurken.Bu oran yüksek mi merak ettim.Benimle birlikte 2 kişi daha oluyordu ve onlar 9dan falan bahsetti.Hemsire güzel demisti ama bilemedim.Progesteron oranı yüksek olup hamile kalan oldu mu ? Progesteron yüksek oldukça gebelik oranı düşüyormuş sanırım.
Yumurta toplandıktan sonraki gün beni arayıp kaç yumurtamin dollendigini söylediler. Sanada öyle yaparlar. 6 gün sonra falan da kaç donduruldugunu falan söylediler imzaya çağırdılar dondurmak içinMerhabalar benim 05.02.2024 sonucum 0.29 çıkmış dün yumurtalarım toplandı şuan döllenmesini bekliyoruz ama sonucum hakkımda doktorum bana bişey demedi
Şu an ek ilaç kullanıyorum düşmesin diye size takviye verdiler mi?
Bugün aradılar gayet güzel ilerlediğini söylediler ama sayısını tam olarak söyleyemeyiz dediler benim eş faktörden dolayı olduğu için. Pazartesi arıcam ona göre pazartesi yada salı döllenme durumuna göre transfer yapcaklarmış.Yumurta toplandıktan sonraki gün beni arayıp kaç yumurtamin dollendigini söylediler. Sanada öyle yaparlar. 6 gün sonra falan da kaç donduruldugunu falan söylediler imzaya çağırdılar dondurmak için
Niye sayısını söylemiyorlar ki özel mi orası? Eğer 5. Güne falan ulaşan yumurtan olursa sizinkini teste yollarlarBugün aradılar gayet güzel ilerlediğini söylediler ama sayısını tam olarak söyleyemeyiz dediler benim eş faktörden dolayı olduğu için. Pazartesi arıcam ona göre pazartesi yada salı döllenme durumuna göre transfer yapcaklarmış.
Devlet ama spermden kaynaklı olduğu hiç bilmiyorumNiye sayısını söylemiyorlar ki özel mi orası? Eğer 5. Güne falan ulaşan yumurtan olursa sizinkini teste yollarlar
Ya işte senin kaç yumurta döllendi kaç toplandı söylemesi lazım bana öyle yaptılar. 11 olgun yumurtanın 9 u döllendi dediler transfer sonrası. 6 gün sonra falan 5 yumurtani donduruyoruz imzaya gel dediler eşimde sorun olmadığı için dondurdular direk. Ama sizinkini genetige yollacagiz diye belirtirler eğer 6. Güne yumurtan ulaşırsa kaç tane falan bilgilendirilir. Hayırlısı olsun inşallah döllenenlerin hepsi ulaşsın :)Devlet ama spermden kaynaklı olduğu hiç bilmiyorum
İnşallah heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum. Genetiğe neden yolluyorlar ki sağlikli olup olmadığı içinmiYa işte senin kaç yumurta döllendi kaç toplandı söylemesi lazım bana öyle yaptılar. 11 olgun yumurtanın 9 u döllendi dediler transfer sonrası. 6 gün sonra falan 5 yumurtani donduruyoruz imzaya gel dediler eşimde sorun olmadığı için dondurdular direk. Ama sizinkini genetige yollacagiz diye belirtirler eğer 6. Güne yumurtan ulaşırsa kaç tane falan bilgilendirilir. Hayırlısı olsun inşallah döllenenlerin hepsi ulaşsın :)
Evet eşinden dolayi sorun olduğu için sağlıklı mı değil mi diye yolluyorlar diye biliyorum. Tabiki ücretli yollanıyor hazırlıklı olun :)İnşallah heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum. Genetiğe neden yolluyorlar ki sağlikli olup olmadığı içinmi
Gayet guzel bir rakam, 20 ve uzeri olmasini istiyorlar. Zaten transferden once genelde progesteron igne veya fitil veya ikisini birden de baslatiyolar. Buna merkezine gore degisiyor ama ilk 10-12 hafta devam ediyorsunuz. Progesteron ilk trimesterda cok onemli. Sonra plasenta olusunca ki o da 10-12 hafta arasinda oluyor, takviye progesteronu kesiyorsunuz. Benim basarili transferim oncesinde 22 olcmuslerdi. Yani hic endiselenmeyin.Merhaba arkadaşlar transfer zamanı progesteron testiniz kaçtı? Progesteron oranı gebeliği etkiliyormuş sanırım. Benim 25.5çıktı transfer olurken.Bu oran yüksek mi merak ettim.Benimle birlikte 2 kişi daha oluyordu ve onlar 9dan falan bahsetti.Hemsire güzel demisti ama bilemedim.Progesteron oranı yüksek olup hamile kalan oldu mu ? Progesteron yüksek oldukça gebelik oranı düşüyormuş sanırım.
Ya çok teşekkürler içim rahatladi :) ne bileyim hiç kimse bu seviyelerde bir sey dememiş 15-16 duydum hep acaba benimki yüksek mi diye korktum bir sormak istedim birilerineGayet guzel bir rakam, 20 ve uzeri olmasini istiyorlar. Zaten transferden once genelde progesteron igne veya fitil veya ikisini birden de baslatiyolar. Buna merkezine gore degisiyor ama ilk 10-12 hafta devam ediyorsunuz. Progesteron ilk trimesterda cok onemli. Sonra plasenta olusunca ki o da 10-12 hafta arasinda oluyor, takviye progesteronu kesiyorsunuz. Benim basarili transferim oncesinde 22 olcmuslerdi. Yani hic endiselenmeyin.
Hic endiselenmeyin, aksine yuksek olmasi isteniyor, minimum 20 isteriz demisti benim doktorum. Cunku progesteron rahmi, tutunma icin hazirliyormus ve embriyo icin besin salgilasin diye rahimdeki bezleri uyariyormus. Zaten mesela dogal yolla gebe kalip kanamasi falan olanlara hemen progesteron takviye veriyorlar. Sizin duzeyiniz masallah gayet guzel bir de uzerine takviye kullanacaksiniz. Insallah guzelce tutunur ve saglikla kavusursunuz bebeginize.Ya çok teşekkürler içim rahatladi :) ne bileyim hiç kimse bu seviyelerde bir sey dememiş 15-16 duydum hep acaba benimki yüksek mi diye korktum bir sormak istedim birilerine
İnşallah yaa Rabbim isteyen çabalayan herkese nasip etsinHic endiselenmeyin, aksine yuksek olmasi isteniyor, minimum 20 isteriz demisti benim doktorum. Cunku progesteron rahmi, tutunma icin hazirliyormus ve embriyo icin besin salgilasin diye rahimdeki bezleri uyariyormus. Zaten mesela dogal yolla gebe kalip kanamasi falan olanlara hemen progesteron takviye veriyorlar. Sizin duzeyiniz masallah gayet guzel bir de uzerine takviye kullanacaksiniz. Insallah guzelce tutunur ve saglikla kavusursunuz bebeginize.
Benimde 9. Günüm 1 Şubat transfer oldum :) inşallah tutunurlar canımBenim 9,55ti. Progesteron verdi bu yüzden. Bugün 7. Günüm
inşallllaaahBenimde 9. Günüm 1 Şubat transfer oldum :) inşallah tutunurlar canım