Transfer ne zaman oluyor

ayse3555

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
119
46
18
27
Merhaba kızlar bugün adetimim 3.günu dün estrofem e başladık 21 inde kontrolüm var transfer günü ilaca başladıktan kac gün sonra oluyor

Merhaba kızlar bugün adetimim 3.günu dün estrofem e başladık 21 inde kontrolüm var transfer günü ilaca başladıktan kac gün sonra oluyor
Ben üçüncü günü gittim muayeneye ve estrofem başladık direk ve 23. Gün yani bu pazartesi transfer oldum
Yaklaşık 19-20-24 günü buluyor, rahmin kalınlığına bağlı birazda

Rahim kalınlığında sorun oluşursa, mesela incelme meydana gelirse transfer bir ay aksaya da bilir
Burda bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var
Hakkımızda hayırlısı artık elimden geleni yapıyoruz
Rahim kalınlığında sorun oluşursa, mesela incelme meydana gelirse transfer bir ay aksaya da bilir
Burda bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var

Teşekkür ederim artık nasıl hayırlı güzel olacaksa elimizden geleni yapıyoruz
Benimde bugün adetimin 3.günü estrofeme başladım devlet hastanesine gidiyorum 2 nisan transfer yaparız dedi doktor adetin 23.gününe denk geliyor size doktorunuz hangi ilaçları verdi günde kaç doz kullanıyorsunuz

Benimde bugün adetimin 3.günü estrofeme başladım devlet hastanesine gidiyorum 2 nisan transfer yaparız dedi doktor adetin 23.gününe denk geliyor size doktorunuz hangi ilaçları verdi günde kaç doz kullanıyorsunuz
Estrofem kullanıyorum bende decavit folidace ve coraspin bide 21 inde kontrolüm var o zaman rahim durumuna göre karar verecek

Ben estrofem’i adetten önce kullanmaya başladım. Yaklaşık 10 gün kadar. Adet olunca bıraktım. Adetin 3. Günü iğneler başladı. Adetin 14. Günü yani yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.

İlk 3 gün günde 1 kez sonraki 4 gün 2 kez sonraki 3 gün 3 kez olacak şekilde planlandi
Her doktorun yöntemi çok farklı bende günde 2 tane alıyorum 27 marta kadar 27 mart kontrolum var bide bant verdi göbeğime yapıştırdım takıyorum 1 hafta kalıyor haftada bir değiştiriyorum 1 tane coraspin günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…