Yumurta kac mm olmus ? Yumurtaya bağlıMerhaba hanımlar transfer hazırlık sürecindeyim. 31 ocakta regl oldum. Muayeneye gittim sabah akşam 2şer tane Estrofem verdi doktor. 7 şubatta tekrar muayeneye gittim. Estrofem günde üç kez 2şer tane Estrofem ve Climara forte bant verdi. Perşembe 13 Şubat tekrar randevum var. Tarihi mi verecek. Siz hangi ilaçları kullandınız ?
İşte ikinci randevum perşembe henüz bilmiyorumYumurta kac mm olmus ? Yumurtaya bağlı
7 subatta soylemedi mi ? Normalde her muayenede olçerler. Yeterince olgunluga geldiyse aksama çatlatma ignesini vurdurur ve transfer gununu ogrenirsin.İşte ikinci randevum perşembe henüz bilmiyorum
Özür dilerim bu aralar kafam çok çalışmıyor da anlayamadım şimdi siz transfer sürecindesiniz neden yumurta takibi yapılıyor? Şuan rahim kalınlığı kontrolleri olmanız gerekmiyor muydu? Tam anlarsam daha iyi yardımcı olabilirimMerhaba hanımlar transfer hazırlık sürecindeyim. 31 ocakta regl oldum. Muayeneye gittim sabah akşam 2şer tane Estrofem verdi doktor. 7 şubatta tekrar muayeneye gittim. Estrofem günde üç kez 2şer tane Estrofem ve Climara forte bant verdi. Perşembe 13 Şubat tekrar randevum var. Tarihi mi verecek. Siz hangi ilaçları kullandınız ?
Hazırlık demiş opu süresinde daha galiba .bende anlayamadımÖzür dilerim bu aralar kafam çok çalışmıyor da anlayamadım şimdi siz transfer sürecindesiniz neden yumurta takibi yapılıyor? Şuan rahim kalınlığı kontrolleri olmanız gerekmiyor muydu? Tam anlarsam daha iyi yardımcı olabilirim
Yok canım acil opuya girecekti baktı ilaç verdi gönderdi.7 subatta soylemedi mi ? Normalde her muayenede olçerler. Yeterince olgunluga geldiyse aksama çatlatma ignesini vurdurur ve transfer gununu ogrenirsin.
Benim kısmen doğal olmuştu. Adetim duzensiz oldugu icin 5 gun femara kullandim sonrasina baska ilac kullanmadim. Ovitrelle ile çatlama yaptiktan 3 gun sonra da progestan fitil basladim. Transferden 1 gun once kan degerime baktilar. Yeterli gorunce ekstra igne yazmadilar. 5. Gun embriyosu oldum catlatmadan 1 hafta sonra
Opuyu oldum ben canım transfer için ilk muayene oldum. İkincisi perşembe günüÖzür dilerim bu aralar kafam çok çalışmıyor da anlayamadım şimdi siz transfer sürecindesiniz neden yumurta takibi yapılıyor? Şuan rahim kalınlığı kontrolleri olmanız gerekmiyor muydu? Tam anlarsam daha iyi yardımcı olabilirim
Yapılıyor mu bilmiyorum ki arkadaş yumurtaya göre deyince ve dr bir şey demetince herhalde yumurtaya göredir diye cevap verdim ben de.Özür dilerim bu aralar kafam çok çalışmıyor da anlayamadım şimdi siz transfer sürecindesiniz neden yumurta takibi yapılıyor? Şuan rahim kalınlığı kontrolleri olmanız gerekmiyor muydu? Tam anlarsam daha iyi yardımcı olabilirim
Hı yok sizin artık yumurtanız toplanmıştır sayısı belli olmuştur. Taze transfer mi oluyorsunuz? Eğer öyleyse embriyolog aradı mı?Yapılıyor mu bilmiyorum ki arkadaş yumurtaya göre deyince ve dr bir şey demetince herhalde yumurtaya göredir diye cevap verdim ben de.
Transfer zamani da yumurta takibi ve rahim kalinligina bakiliyor. Yumurta takibinin yapilma sebebi catlamasini belirlemek ve en uygun zamanda transfer yapilmasini saglamak. Dollenmis embriyo transferi oldugu icin catlama ve dollenme evresi hesaplanip gun belirleniyor. Normal adet surecindeki dongu gibi. Hem rahim kalınlığı da yumurta olgunlastigi zaman en ideal boyuttadir.Özür dilerim bu aralar kafam çok çalışmıyor da anlayamadım şimdi siz transfer sürecindesiniz neden yumurta takibi yapılıyor? Şuan rahim kalınlığı kontrolleri olmanız gerekmiyor muydu? Tam anlarsam daha iyi yardımcı olabilirim
Belki bu muayenede gununu alırsın yumurtlama zamanina gelmis oluyor. Kacinci gun embriyosu transfer yapılacak?Yok canım acil opuya girecekti baktı ilaç verdi gönderdi.
Hayır dondurulmuş embriyo transferi olacağım 6 embriyom varHı yok sizin artık yumurtanız toplanmıştır sayısı belli olmuştur. Taze transfer mi oluyorsunuz? Eğer öyleyse embriyolog aradı mı?
İkinci kere perşembe gideceğim işte bakalım ne olacakTransfer zamani da yumurta takibi ve rahim kalinligina bakiliyor. Yumurta takibinin yapilma sebebi catlamasini belirlemek ve en uygun zamanda transfer yapilmasini saglamak. Dollenmis embriyo transferi oldugu icin catlama ve dollenme evresi hesaplanip gun belirleniyor. Normal adet surecindeki dongu gibi. Hem rahim kalınlığı da yumurta olgunlastigi zaman en ideal boyuttadir.
Takip sık yapilmiyor opudaki gibi. 2 kere falan bakiliyor
5.gün canımBelki bu muayenede gununu alırsın yumurtlama zamanina gelmis oluyor. Kacinci gun embriyosu transfer yapılacak?
Hadi umarım alirsin gününü:) hayirlisiyla tutar inşallahİkinci kere perşembe gideceğim işte bakalım ne olacak
Anladım, inşallah sağlıkla tutunur bebeğinizHayır dondurulmuş embriyo transferi olacağım 6 embriyom var
İnşallah canım çok teşekkür ederimHadi umarım alirsin gününü:) hayirlisiyla tutar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?