- 13 Haziran 2023
- 1.430
- 1.378
-
- Konu Sahibi Watahiwamossi
Ne güzel sizin erken benim 6.gun de başlıyor sonra yumurta çatlamış deyip 2 defa iptal oldu. Bir dahakine soyliycem bana 3. gün rendavu versinler yazdım zaten watsaptan onlara3. Gün baslamıştım
Söyleyin niye böyle oluyor 2 seferdir erken başlamak istiyorum diye olur mu öyleNe güzel sizin erken benim 6.gun de başlıyor sonra yumurta çatlamış deyip 2 defa iptal oldu
Aynen çok sinirim bozuldu yaa bide şehir dışından gelip git gel 4.5 saat yol yapıp her gittiğimde yol benzin parası kan tahlili derken 2.500den aşağı çıkmıyoruz.Söyleyin niye böyle oluyor 2 seferdir erken başlamak istiyorum diye olur mu öyle
Hay Allah ya rabbim yardımcınız olsun inşallah hiç insan halinden anlamıyorlar valla başka merkez yok mu yakınınızda olmadı taşırsınız embriyolarınızı daha çok zarara uğramadanAynen çok sinirim bozuldu yaa bide şehir dışından gelip git gel 4.5 saat yol yapıp her gittiğimde yol benzin parası kan tahlili derken 2.500den aşağı çıkmıyoruz.
Burda klinikler var ama onlarda sadece yumurta büyütüp toplamayı ve transferi istanbulda yapıyorlar. Yoksa böyle uğraşmazdim zatenHay Allah ya rabbim yardımcınız olsun inşallah hiç insan halinden anlamıyorlar valla başka merkez yok mu yakınınızda olmadı taşırsınız embriyolarınızı daha çok zarara uğramadan
Bana dekort, coraspin, folik asit verdi onları kulandım 4 gündür bu gün kan tahlili verdim progestoron hormonu 22 çıkmış 1bucuk olması lazımdı dedi yumurta çatlamaya başlamış dediBenim de 6. gün başlandı ama bir önceki ay lucrin ile geçici menopoza soktular. O sayede erken veya geç olmasının bir anlamı olmuyor sanırım.
Dekort nedir bilmiyorum ama adet düzenleyici bir ilaç değilse doğal siklusta ilerliyorlar gibi anlıyorum. Tabi sadece deneyim kaynaklı, profesyonel bir görüşüm yok. Tüp bebek doktorunla konuşman en faydalısı gibi görünüyor.Bana dekort, coraspin, folik asit verdi onları kulandım 4 gündür bu gün kan tahlili verdim progestoron hormonu 22 çıkmış 1bucuk olması lazımdı dedi yumurta çatlamaya başlamış dedi
Kortizonlu bir ilacmis onu yatarken iç dediler. Adetlerim zaten düzenli benim hiç bir sorunum yok.Dekort nedir bilmiyorum ama adet düzenleyici bir ilaç değilse doğal siklusta ilerliyorlar gibi anlıyorum. Tabi sadece deneyim kaynaklı, profesyonel bir görüşüm yok. Tüp bebek doktorunla konuşman en faydalısı gibi görünüyor.
Evet bende öyle düşünüyorum bir dahaki aya adetin 3. günü için istiycem rendavuyu 6.gun derse asla kabul etmiycemLucrin gibi geçici menapoz sağlayan bir ilaç verilmeden adetin 6. Günü sürece başlanması bana garip geldi. Çok geç kalınmış diye düşünüyorum. Ben de adetin 3. Günü başladım. Önlem alınmadan 6 gün başlanırsa tabii ki yumurta çatlar. Benim ilk transferimde 3. gün başlamamıza rağmen yumurta çağladı ve transfer ertelendi
Bana da öyle geldi ama ilk transferim olduğu için çok tecrübem yok o yüzden dillendirmedim fikrimi. 6. gün bana da geç gelmişti kendim için sonra lucrini düşününce mantıklı ok demiştim.Lucrin gibi geçici menapoz sağlayan bir ilaç verilmeden adetin 6. Günü sürece başlanması bana garip geldi. Çok geç kalınmış diye düşünüyorum. Ben de adetin 3. Günü başladım. Önlem alınmadan 6 gün başlanırsa tabii ki yumurta çatlar. Benim ilk transferimde 3. gün başlamamıza rağmen yumurta çağladı ve transfer ertelendi