Transfer den 7.gun sonra normal gebelik testi sizce varmi?

AYY CANIM BENDE GÖRDÜM ÇOK ERKEN OLDUĞU İÇİN EPEY SİLİK KANDA KESİN ÇIKAR
İnşallah çıkar biraz önce adet olcak gibi agrim oldu ve 3 gun kalmis adet gunume insallah pazartesi daha koyu cikar yanilmamis olurum

İnşallah çıkar biraz önce adet olcak gibi agrim oldu ve 3 gun kalmis adet gunume insallah pazartesi daha koyu cikar yanilmamis olurum
O TÜR AĞRILAR OLUR BENDE DE OLMUŞTU ADET OLUCAM GİBİ KASIK AĞRILARI GÖĞÜSTE HASSASİYET SONRA POZİTİF İ GÖRMÜŞTÜM

O TÜR AĞRILAR OLUR BENDE DE OLMUŞTU ADET OLUCAM GİBİ KASIK AĞRILARI GÖĞÜSTE HASSASİYET SONRA POZİTİF İ GÖRMÜŞTÜM
Ama asiri agri var bu normalmi patladi patlicak bugun bu adet agrisi basladi öncesi yoktu .s zaten bn her test yaptikdan snra adet oldum 4 senedir hep böyle oldu sansima .s umarim yanilirim bebegim benimledir

Belirti denilirmi bilmem ama 3. Gunden beri hic bitmeyen kasik agrim oldu diger şeyler ilaclardan fitilden oluyo zaten bel ağrısı göğüs hassaslığı az var o kadar
Bende tüp bebekle gebe kalmıştım. Transferden sonra hep kasık ağrım oldu ağlıyordum adet olacağım diye. Sıcak basması oluyordu. Karnım açta olsa gurulduyordu tok da olsa gurulduyordu. Yüzümü sivilce basmıştı. Gögüslerim aşırı hassasdı. Bunlar tabi kullandığımız ilaçlardan da olur

Göğüsler hassaslasti ama az dierleri var bnde de bakalim yarin daha net cikar herhalde test varsa 10.gunum inşallah vardir ya cok dua ediyorum cümlemize rabbim sanada saglikla hayirla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Sormaya cekiniyorum ama bi yandan da test yaptiniz mi cok merak ediyorum
Yaptim cnm erken gebelik testi beli belirsiz cizgi cikti anlamadim bnde hic bisey cidden çok agladim ama iste bisey değişmiyor ne var diyebilirim ne yok .s koyu cikmasi gerekirei varsa bu şekilde değil

Eklentiler

• IMG20220613064850.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG20220613064830.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG20220613064726.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG20220613064638.jpg
    219,8 KB · Görüntüleme: 196
Yaptim cnm erken gebelik testi beli belirsiz cizgi cikti anlamadim bnde hic bisey cidden çok agladim ama iste bisey değişmiyor ne var diyebilirim ne yok .s koyu cikmasi gerekirei varsa bu şekilde değil
Hakkinda hayirlisi olsun insallah olmadiysa vakti gelmemis demekki.belli belirsiz cizgi ciktiysa belkide daha cok yeni oldugu icin oyle cikmistir.kan testi yaptirabilsen keske daha net sonuc alirdik

Hakkinda hayirlisi olsun insallah olmadiysa vakti gelmemis demekki.belli belirsiz cizgi ciktiysa belkide daha cok yeni oldugu icin oyle cikmistir.kan testi yaptirabilsen keske daha net sonuc alirdik
Perşembe günü kan vericem inşallah cikar ya surekli dua ediyorum cümlemize rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah inşallah pozitif olurda güzel haberlerle gelirim hemde doğum günümde inşallah dua edin

Perşembe günü kan vericem inşallah cikar ya surekli dua ediyorum cümlemize rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah inşallah pozitif olurda güzel haberlerle gelirim hemde doğum günümde inşallah dua edin
Dualarim sizinle saglikli bi hamileliginiz ve bebeginiz olsun insallah.bende heycanlandim keske bugun gitseydiniz test yaptirmaya.siz evde tekrar denediniz mi kaset testleri

Dualarim sizinle saglikli bi hamileliginiz ve bebeginiz olsun insallah.bende heycanlandim keske bugun gitseydiniz test yaptirmaya.siz evde tekrar denediniz mi kaset testleri
8 .gun normal test yaptim cok sikik cizgi vardi 10. Gun erken gebelik testi yaptim onda da cokcok silik çizgi çıktı yarin 12. Gun bakalim yine normal test yaparim belki 13.de kan testi vericem zaten bakalim ya zor bi süreç Rabbim cümlemize yardim etsin inşallah

Amin amin insallah gonlunuze gore olsun

Canım yaptın mı test sonucun nedir merak ettim

Benimde çok ağrılarım oluyo ama 2 defa test yaptım evde negatif tek çizgi çıktı pozitife donermi bu arada 8.gün benim

Sonucunuz nasıl çıktı acaba merak ettim

Sonucunuz nasıl bende 7 ve 8.gunde test yaptım negatif çıkti 12.gun kanda pozitife donermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…