İnşallah çıkar biraz önce adet olcak gibi agrim oldu ve 3 gun kalmis adet gunume insallah pazartesi daha koyu cikar yanilmamis olurumAYY CANIM BENDE GÖRDÜM ÇOK ERKEN OLDUĞU İÇİN EPEY SİLİK KANDA KESİN ÇIKAR
İnşallah çıkar biraz önce adet olcak gibi agrim oldu ve 3 gun kalmis adet gunume insallah pazartesi daha koyu cikar yanilmamis ol
O TÜR AĞRILAR OLUR BENDE DE OLMUŞTU ADET OLUCAM GİBİ KASIK AĞRILARI GÖĞÜSTE HASSASİYET SONRA POZİTİF İ GÖRMÜŞTÜMİnşallah çıkar biraz önce adet olcak gibi agrim oldu ve 3 gun kalmis adet gunume insallah pazartesi daha koyu cikar yanilmamis olurum
Ama asiri agri var bu normalmi patladi patlicak bugun bu adet agrisi basladi öncesi yoktu .s zaten bn her test yaptikdan snra adet oldum 4 senedir hep böyle oldu sansima .s umarim yanilirim bebegim benimledirO TÜR AĞRILAR OLUR BENDE DE OLMUŞTU ADET OLUCAM GİBİ KASIK AĞRILARI GÖĞÜSTE HASSASİYET SONRA POZİTİF İ GÖRMÜŞTÜM
Bende tüp bebekle gebe kalmıştım. Transferden sonra hep kasık ağrım oldu ağlıyordum adet olacağım diye. Sıcak basması oluyordu. Karnım açta olsa gurulduyordu tok da olsa gurulduyordu. Yüzümü sivilce basmıştı. Gögüslerim aşırı hassasdı. Bunlar tabi kullandığımız ilaçlardan da olurBelirti denilirmi bilmem ama 3. Gunden beri hic bitmeyen kasik agrim oldu diger şeyler ilaclardan fitilden oluyo zaten bel ağrısı göğüs hassaslığı az var o kadar
Göğüsler hassaslasti ama az dierleri var bnde de bakalim yarin daha net cikar herhalde test varsa 10.gunum inşallah vardir ya cok dua ediyorum cümlemizeBende tüp bebekle gebe kalmıştım. Transferden sonra hep kasık ağrım oldu ağlıyordum adet olacağım diye. Sıcak basması oluyordu. Karnım açta olsa gurulduyordu tok da olsa gurulduyordu. Yüzümü sivilce basmıştı. Gögüslerim aşırı hassasdı. Bunlar tabi kullandığımız ilaçlardan da olur
Sormaya cekiniyorum ama bi yandan da test yaptiniz mi cok merak ediyorumTeşekkür ederim inşallah vardir ya Pazartesi belirgin çıkar
Yaptim cnm erken gebelik testi beli belirsiz cizgi cikti anlamadim bnde hic bisey cidden çok agladim ama iste bisey değişmiyor ne var diyebilirim ne yok .s koyu cikmasi gerekirei varsa bu şekilde değilSormaya cekiniyorum ama bi yandan da test yaptiniz mi cok merak ediyorum
Hakkinda hayirlisi olsun insallah olmadiysa vakti gelmemis demekki.belli belirsiz cizgi ciktiysa belkide daha cok yeni oldugu icin oyle cikmistir.kan testi yaptirabilsen keske daha net sonuc alirdikYaptim cnm erken gebelik testi beli belirsiz cizgi cikti anlamadim bnde hic bisey cidden çok agladim ama iste bisey değişmiyor ne var diyebilirim ne yok .s koyu cikmasi gerekirei varsa bu şekilde değil
Perşembe günü kan vericem inşallah cikar ya surekli dua ediyorum cümlemize rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahHakkinda hayirlisi olsun insallah olmadiysa vakti gelmemis demekki.belli belirsiz cizgi ciktiysa belkide daha cok yeni oldugu icin oyle cikmistir.kan testi yaptirabilsen keske daha net sonuc alirdik
Dualarim sizinle saglikli bi hamileliginiz ve bebeginiz olsun insallah.bende heycanlandim keske bugun gitseydiniz test yaptirmaya.siz evde tekrar denediniz mi kaset testleriPerşembe günü kan vericem inşallah cikar ya surekli dua ediyorum cümlemize rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahinşallah pozitif olurda güzel haberlerle gelirim hemde doğum günümde inşallah dua edin
8 .gun normal test yaptim cok sikik cizgi vardi 10. Gun erken gebelik testi yaptim onda da cokcok silik çizgi çıktı yarin 12. Gun bakalim yine normal test yaparim belki 13.de kan testi vericem zaten bakalim ya zor bi süreç Rabbim cümlemize yardim etsin inşallahDualarim sizinle saglikli bi hamileliginiz ve bebeginiz olsun insallah.bende heycanlandim keske bugun gitseydiniz test yaptirmaya.siz evde tekrar denediniz mi kaset testleri
Amin amin insallah gonlunuze gore olsun8 .gun normal test yaptim cok sikik cizgi vardi 10. Gun erken gebelik testi yaptim onda da cokcok silik çizgi çıktı yarin 12. Gun bakalim yine normal test yaparim belki 13.de kan testi vericem zaten bakalim ya zor bi süreç Rabbim cümlemize yardim etsin inşallah
Belirti denilirmi bilmem ama 3. Gunden beri hic bitmeyen kasik agrim oldu diger şeyler ilaclardan fitilden oluyo zaten bel ağrısı göğüs hassaslığı az var o kadar
Canım yaptın mı test sonucun nedir merak ettim8 .gun normal test yaptim cok sikik cizgi vardi 10. Gun erken gebelik testi yaptim onda da cokcok silik çizgi çıktı yarin 12. Gun bakalim yine normal test yaparim belki 13.de kan testi vericem zaten bakalim ya zor bi süreç Rabbim cümlemize yardim etsin inşallah
Benimde çok ağrılarım oluyo ama 2 defa test yaptım evde negatif tek çizgi çıktı pozitife donermi bu arada 8.gün benimO TÜR AĞRILAR OLUR BENDE DE OLMUŞTU ADET OLUCAM GİBİ KASIK AĞRILARI GÖĞÜSTE HASSASİYET SONRA POZİTİF İ GÖRMÜŞTÜM
Sonucunuz nasıl çıktı acaba merak ettimErken olduğunu biliyorum ama insan sabırsız oluyor 3.haaziran transfer günüdü bugun 7. Gun erken gebelik testim yoktu normal test yaptim kimi yok kimi var diyo genelleme soruyorum varmi hafif cizgi yoksa ben hayalmi görüyorum ?
Bide 5AA dondurulmuş embriyo. Yani yanilma olmaz dimi ? Pozitif olup negatife dönmez dimi? Pazartesi yenilicem testi 17sinde test günüm zaten
Bide bn atiyim test 4 yıldan sonra
Efekt bile yaptım
Sonucunuz nasıl bende 7 ve 8.gunde test yaptım negatif çıkti 12.gun kanda pozitife donermiYaptim cnm erken gebelik testi beli belirsiz cizgi cikti anlamadim bnde hic bisey cidden çok agladim ama iste bisey değişmiyor ne var diyebilirim ne yok .s koyu cikmasi gerekirei varsa bu şekilde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?