Teşekkür ederim inşallah vardir ya Pazartesi belirgin çıkarGöremedim ben ama.gonlunuze gore olur insallah tutunmustur bebisiniz
Teşekkür ederim ya emin olmaya çalışıyorum bndeBen gördüm var çizgi
Cok erken aslinda bide normal testle yaptim erken gebelik testi olsa belki daha belirgin çıkardıHayalet bir çizgi var gibi ama tam görünmüyor sanki
İnşallah Allah razı olsun elimde normal gebelik var sakın davranarak pazartesi yi bekleyim diorum zaten varsa koyulasir o zaman teşekkür ederimBen de gördüm cizgi var yarin tekrarlayin elinizde varsa insallah daha da koyulaşir
Ay ben gördüm insallah bebisin seninledir cok heyecanliErken olduğunu biliyorum ama insan sabırsız oluyor 3.haaziran transfer günüdü bugun 7. Gun erken gebelik testim yoktu normal test yaptim kimi yok kimi var diyo genelleme soruyorum varmi hafif cizgi yoksa ben hayalmi görüyorum ?
Bide 5AA dondurulmuş embriyo. Yani yanilma olmaz dimi ? Pozitif olup negatife dönmez dimi? Pazartesi yenilicem testi 17sinde test günüm zaten
Bide bn atiyim test 4 yıldan sonra
Efekt bile yaptım
İnşallah cnm teşekkür ederim pazartesi belli olcak ikinci testte rabbim cumlemize hayirli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahAy ben gördüm insallah bebisin seninledir cok heyecanli
Teşekkür ederimBen gördüm çizgiyiinşallahh hayırlısı olsun
Aslında bi de erken gebelik yapsanErken olduğunu biliyorum ama insan sabırsız oluyor 3.haaziran transfer günüdü bugun 7. Gun erken gebelik testim yoktu normal test yaptim kimi yok kimi var diyo genelleme soruyorum varmi hafif cizgi yoksa ben hayalmi görüyorum ?
Bide 5AA dondurulmuş embriyo. Yani yanilma olmaz dimi ? Pozitif olup negatife dönmez dimi? Pazartesi yenilicem testi 17sinde test günüm zaten
Bide bn atiyim test 4 yıldan sonra
Efekt bile yaptım
İsterdim ama esim buna bile karsi gizli yaptim bunu bile oyuzden ewdekileri değerlendiriyorum simdilik zaten ne kaldi gircegimiz cuma test günüAslında bi de erken gebelik yapsan
Belirtilerin var mı canımİsterdim ama esim buna bile karsi gizli yaptim bunu bile oyuzden ewdekileri değerlendiriyorum simdilik zaten ne kaldi gircegimiz cuma test günü
Belirti denilirmi bilmem ama 3. Gunden beri hic bitmeyen kasik agrim oldu diger şeyler ilaclardan fitilden oluyo zaten bel ağrısı göğüs hassaslığı az var o kadarBelirtilerin var mı canım
Amin Amin canim benim yine sonucu yaz insallah guzel sonuclar alırsınİnşallah cnm teşekkür ederim pazartesi belli olcak ikinci testte rabbim cumlemize hayirli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
İnşallah cnm yazarimAmin Amin canim benim yine sonucu yaz insallah guzel sonuclar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?