Transfer bile olamadım..

Merhaba Bursada osman develioğlu var bir arkadaşım 4 yıla yakın tedavi gördü bir kaç yerde artık bitti derken bebeğine kavuştu bu doktorla isterseniz bir araştırın. Net bir insanmış belki üzücü olabilir yaklaşımı ama çok fazla duydum kendisini kadın kaynaklı tedavilerde. Bizim sperm kaynaklı olduğu için şişli memorial deyiz laboratuvarı iyi diye tercih ettik. Çok üzücü yaşadıklarımız ama inancımızı kaybetmemeliyiz.
Kuzum Brüksel tüp bebekte devam edeceğim sanırım en azından evim burada çok yoruldum gidiş gelişlerden zaten süreç uzun ve yıpratıcı.. Allah emeklerimizi isteğimizi görüp hayırlısıyla sağlıkla evlat verir bize inşallaj..

Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim. Ben yakın çevremde gördüğüm amh değeri aşırı düşük bi tanıdğm kayseri acıbadem Mustafa taşda bebeklerine kavuştuğunu gördüm yıllar sonra onlar adına çok sevindim bize çok uzak ama böyle olumsuz sonuçlar almaya devam edersem bende orayı düşüneceğim bir araştırın isterseniz. Bu arada bende ilkinde hüsran yaşadğım bir tedavi geçmişim var. Şimdiki tedavimde vitaminler vs kullandım eğer işe yararsa yumurta kalitemi ve sayımı arttrırsa size yazacağım inşallah olumlu sonuçlar alırız 🙏🏼

Kuzum Brüksel tüp bebekte devam edeceğim sanırım en azından evim burada çok yoruldum gidiş gelişlerden zaten süreç uzun ve yıpratıcı.. Allah emeklerimizi isteğimizi görüp hayırlısıyla sağlıkla evlat verir bize inşallaj..
İnşallah ☺🙏🏻 inanıyorum emeklerimiz boşa değil.

Cem celiğe gitmeyi dusunuyorum
Brükselin labı nasıl sizce🙏
Ben brüksel de tedavimi oldum cem hoca da ekibide oldukça iyi ve ilgililer . Hastane temizdi cem hocanın çok fazla hastası olduğu için çok yoğun ama dediğim gibi oldukça ilgililer inşallah emeklerin karşılığını alırsın sağlıklı ,hayırla evladınj kucağına alırsın

Cok tesekkur ederim insallah🙏
Ben brüksel de tedavimi oldum cem hoca da ekibide oldukça iyi ve ilgililer . Hastane temizdi cem hocanın çok fazla hastası olduğu için çok yoğun ama dediğim gibi oldukça ilgililer inşallah emeklerin karşılığını alırsın sağlıklı ,hayırla evladınj kucağına alırsın

Merhaba, nice nice deneyip de gebe olamayan kadınlar var, biri de benim arkadaşım… bence üzülmeden direkt devam etmelisiniz, Bahçeci’de tedavi görüyorum, doktorları da çok iyiler… tavsiye edebilirim 👍🏻

Sizde gebelik oldu mu ?
Ben de maslak acibademde prp yaptirdim dogal olabilir diye birkac ay bekleyecegim sonra doktor arastitacagim, bu arada maslaktan cok memnunum ama yurtdisinda yasadigim icin euro uzerinden fiyat veriyorlar ve cok cok yuksel fiyatlar ô yüzden amh konusunda iyi baska doktorlarda dusunuyorum cunku rezervim cok az.

Cem hocada genel olarak fiyatlar nasil ve rezerv icin nasil bir tedavi uyguluyor bilginiz var midir ?

Sizde gebelik oldu mu ?
Ben de maslak acibademde prp yaptirdim dogal olabilir diye birkac ay bekleyecegim sonra doktor arastitacagim, bu arada maslaktan cok memnunum ama yurtdisinda yasadigim icin euro uzerinden fiyat veriyorlar ve cok cok yuksel fiyatlar ô yüzden amh konusunda iyi baska doktorlarda dusunuyorum cunku rezervim cok az.

Cem hocada genel olarak fiyatlar nasil ve rezerv icin nasil bir tedavi uyguluyor bilginiz var midir ?
Benim hem çikolata kistim var hemde miyonlarım 2 yıl doğal yolla olmayınca araştırmalarım sonucu Cem hocaya gittim ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım şuan 17 haftalığım tek duam Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi 🙏🏻 biz mayıs ayında tedaviye başladık o zaman 38 bin sadece yumurta toplama ve transfer için verdim daha sonra kalan embriyo dondurma içinde 14 bin verdim
Benim en çok ilaçlarım tuttu 50-60 bin arası sadece ilaçlarıma gitti . Şimdi fiyatlar daha da artmış olabilir

Benim hem çikolata kistim var hemde miyonlarım 2 yıl doğal yolla olmayınca araştırmalarım sonucu Cem hocaya gittim ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım şuan 17 haftalığım tek duam Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi 🙏🏻 biz mayıs ayında tedaviye başladık o zaman 38 bin sadece yumurta toplama ve transfer için verdim daha sonra kalan embriyo dondurma içinde 14 bin verdim
Benim en çok ilaçlarım tuttu 50-60 bin arası sadece ilaçlarıma gitti . Şimdi fiyatlar daha da artmış olabilir
Ayy rabbim saglikla neseyle kucaginiza almayi nasip etsin, buyudugunu kosturdugunu☺️💐

Evet fiyatlar fazla gercekten ama birde euro uzerinde ise zaten bize bile zor neyse sorduracagim ya insallah gerek kalmaz kendiliginden olur bir birkac ay icerisinde hem tek tüpüm acildi hem prp yaptirdim bilmiyorum umutluyum biraz 🙈😊 sonra da cem hoca ve aret hoca da dusunuyorum cunku duyuyorum hep rezerv konusunda ignesiz sadece klomenle yumurta büyütmeyi de mantikli buluyorum

ARKADAŞLAR DR ÖNERİSİ YAPACAK OLAN YOK MU?
Merhaba canım bende devlet hastanesinde tedavi görüyordum orada ki doktorum özel de yaptırmak istersen İstanbul memorial hastanesi sema kahraman dedi diğer özel hiç bir hastane ve doktoru önermem dedi istersen bir araştır bak derim ve olumlu sonuç alan bir arkadaşımda oraya gitmişti 2 tane bebeği oldu 2side tüp bebek le ayrı ayrı zamanlarda. Ben İstanbula çok uzak olduğum için sıcak bakamadım tabi hiç.

Amin kuzum beniim amiin sen sonuç aldın mıı

Ayy rabbim saglikla neseyle kucaginiza almayi nasip etsin, buyudugunu kosturdugunu☺️💐

Evet fiyatlar fazla gercekten ama birde euro uzerinde ise zaten bize bile zor neyse sorduracagim ya insallah gerek kalmaz kendiliginden olur bir birkac ay icerisinde hem tek tüpüm acildi hem prp yaptirdim bilmiyorum umutluyum biraz 🙈😊 sonra da cem hoca ve aret hoca da dusunuyorum cunku duyuyorum hep rezerv konusunda ignesiz sadece klomenle yumurta büyütmeyi de mantikli buluyorum
İnnnnbşallah gerek kalmaz kuzum beniiiim sağlıkla olur inşallahh ben o sırada tedaviye başlamış olurum herhalde Cem bey hakkındaki düşğncelerimi vs söylerim

Yumurta toplamada toplam kaç kez muayene oldunuz acaba ben uzaktan gelicemde

İnnnnbşallah gerek kalmaz kuzum beniiiim sağlıkla olur inşallahh ben o sırada tedaviye başlamış olurum herhalde Cem bey hakkındaki düşğncelerimi vs söylerim
Hayirlisi olsun canim benim cem hoca sana ugurlu gelir insallah ne zaman baslacaksin ?
Bende regl oldum 10 gün erken ve hocaya sordum prp den sonra olabiliyormus 🙄

Yumurta toplamada toplam kaç kez muayene oldunuz acaba ben uzaktan gelicemde
inanın hatırlamıyorum sayısını ama sık gittim ilk muayene olup ilaçlara başlattılar (kan,hsg ve sperm testimiz yeniydi istemedi tekrardan ) ilaç bitiminde 3 ya da 4 kez kontrole gittim sonra yumurta toplama oldu 2 regli sonrası transfer

Hayirlisi olsun canim benim cem hoca sana ugurlu gelir insallah ne zaman baslacaksin ?
Bende regl oldum 10 gün erken ve hocaya sordum prp den sonra olabiliyormus 🙄
Kuzu bugün gittim görüşmeye adet öncesi gelişmesi için bir sürü şey verdi diğer adetimde gideceğim ya tamam başlayalım diyecek ya da sonraki aya erteleyecek tedaviyii

Back
X