Transfer aşaması ilaçları hk.

Ponciksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.589
2.537
Kızlar merhaba pazartesi transferim var hayırlısı ile kullandığım ilaçlar çok fazla sıralayayım bir size ona göre yorum alayım
Corasprin günde 1
Folik asit günde 1
Dekort günde 1
Cyclo progynova 3
Progestan fitil 2
Promester iğne 1
Enox iğne 1
Prograf 2
Duphaston 2 bunun haricinde idrar yolu enfeksiyonum var diye bactrim antibiyotik kullanıyorum 10. Tabletteyim ama gece uyku uyuyamıyorum durmadan sıcak basıyor terliyorum aşırı rahatsız bir durumdayım siz ne kadar ilaç kullandınız ve benzer şeyler yaşadınız mı? Neden olabilir veya hangi ilaç yapıyordur bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba hormon ilaçlar yapabiliyor aldığınız ilaçlardan progestan,promester iğne düşük önleyici hormon ilaçları bunlar yapar. Siz ilaçların yan etkilerini okuyun yinede.prograf 2 kullanmadım ama onuda bir araştırın . 4-5 gün devam ederse vücudunuz alışmazsa mutlaka dr bilgi verin .

Hiç iyi hissetmiyorum valla bu kafayla nasıl transfer olacagım bilmiyorum ilaçtan bezdim artık yarın son neyse ki tranfer günü söylcm azaltabildiğini azaltsın

Hiç iyi hissetmiyorum valla bu kafayla nasıl transfer olacagım bilmiyorum ilaçtan bezdim artık yarın son neyse ki tranfer günü söylcm azaltabildiğini azaltsın
Ben sizi transfer oldunuz sandım. Yumurta toplamadan sonra sadece progestan fitil kullanmıştım.transferden sonra kan sulandırıcı iğne düşük önleyici iğne, folik asit, estrofem,progestan fitil kullanıyorum

Enox iğne değil de oksapar kullanıyorum. Diğerlerini transfer öncesi ben de kullandım. İkiz gebelik 6 hafta oldu hala devam

Enox iğne değil de oksapar kullanıyorum. Diğerlerini transfer öncesi ben de kullandım. İkiz gebelik 6 hafta oldu hala devam
Allah sizlere bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah benimde tutar kurtulurum şu ilaç fazlalığından şimdiden psikolojik depresyon gibi bişiler oluyor ilaç etkisi sanırım beni çok olumsuz etkiledi

Allah sizlere bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah benimde tutar kurtulurum şu ilaç fazlalığından şimdiden psikolojik depresyon gibi bişiler oluyor ilaç etkisi sanırım beni çok olumsuz etkiledi
Amin çok sağolun. Darısı size. Maalesef devam ettiriyor. Kalça iğnesi yüzünden yatamıyorum. Göbek de morarmış. Kanamam vardı. Kalçaya devam. Sonu güzel olsun hepsine değer

Amin çok sağolun. Darısı size. Maalesef devam ettiriyor. Kalça iğnesi yüzünden yatamıyorum. Göbek de morarmış. Kanamam vardı. Kalçaya devam. Sonu güzel olsun hepsine değer
İğnenin havasını iyice attırın o morarma yapıyor azıcık kalsa bile biz yeni keşfettik kalçadan olanda beni pek etkilemedi ama çok ufak bezemsi oluyor sağlı sollu yaptırıyorum ertesi güne diğer taraf geçmiş oluyor keşke hep iğneli olsa opu dönemi gibi bana ilaçtan daha rahat gelmişti kan sulandırıcım şuan enox bunlara rapor çıkıyor mu acaba 10 tanesi 1200 küsür yazık günah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…