Transfer 8. Günü

Iris-1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
8
2
1
28
öncelikle herkese iyi akşamlar :) bugün transferimin 8. Günü.belirtilerim adet olacakmış hissi sırt ağrısı ..taze 5. Gün embriyosu. Sabah test yaptım sonuç negatif( ve ardından oluşan kahverengi lekelenmeler… ilk denemem ve kafamda deli sorular.. bu süreçi bu şekil yaşayıp hamile kalan var mı ?

Transfer gününü saymayıp 8. Gün diyorsan doğrudur bence test 5. Gün embriyosu imiş çünkü. Büyük ihtimal vücut regl olmaya çalışıyor canım

İlk idrarla bir daha deneyin lekelenmeler yerleşme belirtisi olabilir

5. G
ün çok erken ben 8. Gün yaptım 2 tane 5. Gün embriyosu transferi,idrar testi negatif çıktı dayanamadım kan verdim pozitif çıktı çok şükür

5. G

ün çok erken ben 8. Gün yaptım 2 tane 5. Gün embriyosu transferi,idrar testi negatif çıktı dayanamadım kan verdim pozitif çıktı çok şükür
O zaman öyledir. Sen yine de test gününe kadar kullan ilaçlarını
İlaç olarak sadece fitil kullanıyordum onuda bırakmamı istedi doktorum. 2 embriyo dondurmuştum onları tekrar transfer etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum. Acaba çok mu erken davranıyorum

5. G

5. G

Sizinde lekelenmeler oluyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…