Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben tüp bebek transferi oldum bugün 8. Günüm kasıklarımda batmalar bazen ince sızı acı gibi bişeyler hissediyorum sürekli belim ağrıyor acaba tutundumu benim gibi hisseden varmı
Benimde bugün 10. günüm benimde oluyor kasıklarıma batma sancı bel ağrısı. Tutunup tutunmadıklarını sadece test ile anlayabiliriz 12 gün sonunda. Çok araştırdım. Herkes de farklı etki oluyormuş o yüzden net bişey yok.
Benimde bugün 10. günüm benimde oluyor kasıklarıma batma sancı bel ağrısı. Tutunup tutunmadıklarını sadece test ile anlayabiliriz 12 gün sonunda. Çok araştırdım. Herkes de farklı etki oluyormuş o yüzden net bişey yok.
Merhaba ben tüp bebek transferi oldum bugün 8. Günüm kasıklarımda batmalar bazen ince sızı acı gibi bişeyler hissediyorum sürekli belim ağrıyor acaba tutundumu benim gibi hisseden varmı
Merhaba benim de bugün 8.günüm transfer olalı. Dayanamayıp test yaptım ben 2.67 çıktı. Doktorumu aradım çok erken yaptığımı söyledi. 12.günü bekle dedi. Ama negatif olacak gibi hissediyorum yine de. Aynı sızılar batma lar bende de var. Adet olacakmışım gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Siz test yaptınız mı?
Benimde 8. Günüm 3gundur baş ağrısı ve mide bulantım vardı aşırı derecede bugün birden kesildi. Erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor pazartesi kan vericem inşallah