Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım değildir 2 gün sabredin (biiyorum çok zor)Eki Görüntüle 3378063 bende yaptım ama çok silik daha 4. Gün ve ovitrelle etkisi olabilir diye düşünüyorum
Evet ya bu kadar sabırsız olacağım aklıma gelmezdi insanların yazdıklarını okuyunca ay ne kadar erken yapıyorlar neden sabredemiyorlar falan diyordum ben daha sabırsız çıktım bir iki gün bekleyip yapacağım birdahakiniUmarım değildir 2 gün sabredin (biiyorum çok zor)
Gün gün yapın koyulasma devam ederse var, sanki var gibiEki Görüntüle 3378063 bende yaptım ama çok silik daha 4. Gün ve ovitrelle etkisi olabilir diye düşünüyorum
Evet canım öyle yapıcam bakalım :)Gün gün yapın koyulasma devam ederse var, sanki var gibi
Adet sancisi, ara ara oluyoryaa ben de 6. gün yaptığımda daha silikti seninkinden senin gayet burdayım diyor yani belirtin var mi:)
Sizinki ne kadarlikyaa ben de 6. gün yaptığımda daha silikti seninkinden senin gayet burdayım diyor yani belirtin var mi:)
Sizinki ne kadarlik
Ovitrelle etkisi yok ise, gayet ortada olduğuKızlar 4.gün baya siliktii bugün 6. Gün böyle çıktıı
Eki Görüntüle 3379005
Ovitrelle 19 unda oldum 29 unda çok silikti 2 günde 1 yaptım koyulaşma oldu ovitrelle etkisi olsa koyulaşma olmazdı dimi ? ay inşşOvitrelle etkisi yok ise, gayet ortada olduğu
Bence olmazdıOvitrelle 19 unda oldum 29 unda çok silikti 2 günde 1 yaptım koyulaşma oldu ovitrelle etkisi olsa koyulaşma olmazdı dimi ? ay inşş
ay hadi inş yarın kan testi günüm :)Bence olmazdı
Merhaba sizin dondurulmuş mu tazemiydi acabaEki Görüntüle 3378063 bende yaptım ama çok silik daha 4. Gün ve ovitrelle etkisi olabilir diye düşünüyorum
Dondurulmuştu :)Merhaba sizin dondurulmuş mu tazemiydi acaba
Ovitrelle etkisi olması yüksek, bende iki hafta boyunca pozitif gösteriyordu :)Eki Görüntüle 3378063 bende yaptım ama çok silik daha 4. Gün ve ovitrelle etkisi olabilir diye düşünüyorum
Taze için daha erken olur ozmaanDondurulmuştu :)
Yok değildi :) Hamileyim şuan :)Ovitrelle etkisi olması yüksek, bende iki hafta boyunca pozitif gösteriyordu :)
Kaçıncı gün embriyosuydu peki 3 müDondurulmuştu :)