Trafikte tacize uğradım... (Resimli)

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.

Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.

İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?

O psikolojide plakalarını da alamadım...

Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?

2112.jpeg Screenshot_9.png

Ay çok sinir oldum bu ne yahu!
Bu ebeveynleri belli olmayanların(!) gücü kadınlara, küçük çocuklara yeter anca zaten!
Bunların nefreti de kadınların araba kullanması, kadınların trafiğe çıkması!
Size inat araba sürecek kadınlar size inat trafiğe çıkacak!
Keşke plakalarını alsaydınız ama bir işe de yaramazdı kesin....

Benzer olay ablamlarin basina geldi. Adam sizin olayda oldugu gibi isikta inip geliyor camlari yumrukluyor. 5 yasindaki yegenim icerde cocuk korkudan agliyor fln. Enistem camlari kapatip inmiyor ama. Polise sikayet edicem diyince ben de polisim et bakalim diyor. Sonra sikayet edince adamin polis olmadigi ortaya cikiyor fln ceza almisti. Sizin hataniz inmek olmus keske inmeseydiniz. Lutfen sikayet edin bu magandalarin yanina kar kalmasin.Isiklarin oldugu bir yerse kamera vardir. Bulunur. Saati yeri modeli verirseniz. Olmadi kendi imkanlarinizla da plakayi bulmayi deneyebilirsiniz cevrede bi cafe fln varsa kamerasindan

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.

Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.

İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?

O psikolojide plakalarını da alamadım...

Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?

Eki Görüntüle 2189570 Eki Görüntüle 2189571

Çok geçmiş olsun öncelikle.

Bugün güzelce dinlenin yarın şikayet için bir adım atın. Hangi cadde üzerinde olduğunu hatırlıyor musunuz? Mutlaka peşine düşerseniz çevreden bir kamera vs bulursunuz.

İnmeseydim camları kıracaklardı. O derecede vuruyorlardı... Çocuk falan korktu. İnip düzgünce konuşmaya çalıştım yok laftan anlamayıp küfür ederek itti beni öküz.

Çok geçmiş olsun öncelikle.

Bugün güzelce dinlenin yarın şikayet için bir adım atın. Hangi cadde üzerinde olduğunu hatırlıyor musunuz? Mutlaka peşine düşerseniz çevreden bir kamera vs bulursunuz.
Eşime söyledim. Plakayı alabilseydin iyi olurdu dedi. Nerede olduğunu biliyorum. Eşim yarın şikayete gidecek ama bir şey çıkacağını sanmıyorum...

O caddede MOBESE olmaması imkansız gibi bir şey ama bakalım...

Geçmiş olsun .böyle bayan düşmanı maganda çok.arabadan inmeseydiniz ve kapıları kitleseydiniz keşke. Ve o esnada plakayı alıp arabanın içindeyken polisi arasaydınız. O an dusunemediniz sanırım.

Çok geçmiş olsun, vallahi sinirim bozuldu. Bu kadar kolay mı?

Değil elbette.
Olay saati, günü ve mevkii ve aracın rengi-modeli ile polise şikayet edin. Sizin tarafı gören mobese mevcutsa (Caddeyi gören dükkanların kameralarını da sorabilirsiniz) plakasız da bulursunuz.

Böylesi olaylarda biri arabadan mi iniyor, üzerinize mi geliyor, ilk işiniz plakayı almak olsun bunu otomatik bir düşünce haline getirin. Trafikte insanların suratına bakmadan önce plakayı görürüm. Size de tavsiye ediyorum ve tekrar geçmiş olsun diyorum.

Olay saatinden çıkar, biraz uğraştırır ama geciktirmeden hemen gidin bence, dükkan kayıtları üstüne kaydetmeden çevre esnafa da güvenlik kameralarını sorun, caddeyi gören biri illa çıkar.

Pisliğe tokat atasım geldi o anda ama çocuğa bir şey yaparlar diye korktum... Ya arkada duran 15 tane arabadan biri de mi inip bakmaz? İnsanlık ölmüş cidden bu şehirde..!

Araç içi kamera şart artık ya.
Önlü arkalı hem de.

Kesinlikle katılıyorum.
Araç içi kamerayı gören bazıları da geri basıyor hatta.
Yeni modeller de artık kendinden kamerası ile geliyor, Rusyada da trafiğe çıkma kuralları arasında. Esas bizim ülkeye şart.

Tavsiye ediyorum, biz edindik, yarı yarıya rahatladık.

Kesinlikle katılıyorum.
Araç içi kamerayı gören bazıları da geri basıyor hatta.
Yeni modeller de artık kendinden kamerası ile geliyor, Rusyada da trafiğe çıkma kuralları arasında. Esas bizim ülkeye şart.

Tavsiye ediyorum, biz edindik, yarı yarıya rahatladık.
Bugünden sonra ilk işim arabaya almak olacak sanırım...

Çok geçmiş olsun yaşadığınız durum elbet sıkıntı ama arkadaki 15 araca laf atmaniz pekte adil değil
İnsanlar yol kavgasını tartışmasını bırakın yürürken kolu çarptı diye bıçağı takıyorlar adama
Size haksiz yere saldıran 2 adam bir başkası devreye girer girmez pekala onlara karşı daha feci sonuçlar doğuracak hareketler sergileyebilirlerdi
Kimse canını sokakta toplamıyor ve istanbul da tartışmalara dahil olmak bence akil kârı değil

Çok geçmiş olsun yaşadığınız durum elbet sıkıntı ama arkadaki 15 araca laf atmaniz pekte adil değil
İnsanlar yol kavgasını tartışmasını bırakın yürürken kolu çarptı diye bıçağı takıyorlar adama
Size haksiz yere saldıran 2 adam bir başkası devreye girer girmez pekala onlara karşı daha feci sonuçlar doğuracak hareketler sergileyebilirlerdi
Kimse canını sokakta toplamıyor ve istanbul da tartışmalara dahil olmak bence akil kârı değil
Yanımda bir erkek veya eşim olsaydı aynı şeyi yapabilecekler miydi? Hayır. Bunları gücü kadınlara ve çocuklara yetiyor. Arkada bağıran 1-2 erkek duysalardı kaçacaklarına garanti verebilirdim. Bunların gücü ancak kadınlara yeter çünkü. Ödlek herifler hepsi.

Bir duruma siz de haklısınız, insanlar dahil olmak istemiyor bu tür olaylara. Aynı şeyi bana da yapabilirlerdi.

Yok artik yaaa bu nedir iyuki birşey yapmamışlardır keşke inmeden arabanın içinde arasaymissin polisi sonuçta cami kiramazalrdi hoş hanzolardan herşey beklenirde..
Çok geçmiş olsun cnmm

X