• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafik magandası

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar kafamın içindeki sesleri susturamıyorum saatlerdir. Ölcem gerçekten, çok darlandım içimi dökmek istedim. Belki sizler bir şeyler söylersinizde rahatlarım.
Bu akşam saat tam 17:00 da bakırköyde aracımla tek yönlü bi sokağa girdim. Yanımda kuzenimde vardı. Yolun ortasına biri aracını bırakmış. Başta içinde biri var sandım şöyle bi baktım kimse yoktu. Etraftada kimse yoktu. Azcık bi bekledim. Sonra hani belki dükkanda vs. Bir yerdedir düşüncesiyle kornaya bastım. Dükkandan bir insan müsveddesi çıkıp el kol yapıp ne basıyorsun lan kornaya görüyorum ben seni falan demeye başladı.
Şok oldum bi an. Noluyo demeye kalmadan bu bağırmaya devam etti kuzenimde araçtan indi noldu demek için. Bu deli herif bağırmaya devam ediyor. Kuzenimde kız bu arada. Ben iyice çıldırdım indim dedim arıyorum polisi. Ara, napcak bana polis diyo hala bağırmaya küfür etmeye el kol yapmaya devam ediyor ama neler neler. Ama nevrim döndü kızlar. Bu hayvanın hem oğlu hem kızı hem karısı oradaymış düşünebiliyor musunuz ? Oğlu üzerime yürüdü. Polisi aradım, oğlu bana diyor ki gündemi meşgul ediyorsun djdjskfjdjsjdk
Biz karşılıklı olarak baya bi bağırdık. Ben en son kendimi parçalaya parçalaya bağırıyordum zaten o ayrı. Sonra bu hayvan herif arabasına binip arabasını benim ve benim aracımın üzerine doğru sürdü. Düşünün artık sinirlerimin durumunu. Hala oradan bi esnaf mı artık nedir bilemiyorum, beyefendiliğinize yakışıyor mu diyor adama bu hayvan herife.
Ben baya avazım çıktığı kadar bağırdım lakin çok huzursuz çok keyifsizim ve hazmedemiyorum bu olayı. Olay esnasında utanmaz herifin rezil oğlu hala daha herkes şahit burada diyordu, ben anlamıyorum böyle insanların neye nelerine güveniyorlar... ama kızlar o kadar canım sıkıldı ki hiç anlatamam size. Allahtan bulsun belalarını diyorum durup durup.

Aracı üzerinize sürdüğü görüntü var mı ki çevre esnafın güvenlik kameralarında bi sorun. Çıkarsa oradan çıkar bi şeyler anca.

Geçmiş olsun.

Az önce kaldırım yeri bırakılmış ama henüz yapılmamış yoldan bebek arabasıyla gidiyorum, arkamdan nasıl bir korna anlatamam. Üstelik bebek arabası da görünüyor. Araç yolunda değilim. Park edecekmiş de beyefendi oraya. Onun için Allah ne verdiyse kornaya basıyor. İnsanlar iyice bencilleşti, saygusızlaştı. Aynı şeklinde sokak arasından gidiyorum. Bir tarafındaki kaldırıma arabalar park etmiş. Diğer taraftaki kaldırama işyerleri sandalye masa atmış. Bebek arabası geçmiyor. Mecbur yola indim. Hop yanımda araç durdu. Hanımefendi kaldıramdan gitseniz dedi. Arabanın önüne geçtim, bi inip bakar mısınız hamgi kaldırım dedim. Kaldırım var mı? Yok. O zaman sokağı kullanmayın dedi. Allahım sen aklımı koru yarabbim

İşte kız olduğunu görünce zaten direk oluyorlar 2 metre. Hayvanat kılıklı herif acaba karısı memnun edemiyormu da sinirini ordan burdan cıkarıyor. Kimsede dur demedi mi ??!?! Nefret ediyorum bu kaba saba insanlardan gerçekten.
Karısı ne alaka hanımefendi? Erkeklerin öküzlüğünün sebebini de kadınlarda bulan bu cinsiyetçi lafları bir kadının kullanması ne acı!

pis herifler!
polis geldi mi peki ?
gelmediyse bile plakalarını alıp şikayet edilip burunlarını sürtmeli böyle dengesizlerin
Gelmedi. Sonrasında bi polis memuru aradı yerimi sordu bende oradan ayrıldığımı ama aracın o an nereye gittiğini gördüğümü söyledim. Arabamıda kenara çekip anlattım durumu. Karakola gidip şikayetçi olabileceğimi söyledi. Plakayı aldım ama şikayetçi olunca bi şey yapacaklarına olan inancım yerlerde.

İyice delirdi insanlar, polis çağırsanız ne oluyor ki ifade alınıyor, suçlu sirita sırıta çıkacaklar 1 saat bile sürmeyecek. Daha geçen gün hayvanın teki kadının arabasının üstüne çıkıp cami tekmelemedi mi? Kendimi hiç ama hiç güvende hissetmiyorum bu ülkede.

Örnek olsun diye yazayım(TV ve gazetelere haber oldu)

4-5 yıl önce adamın biri trafikte makas atarak gidiyordu, korna yaptım, herif dellendi..

Kırmızı ışıklara gelince aracını benim aracın önüne kırdı, ben hemen kapıları kilitledim.

Kapıyı açamayınca başladı aracımı tekmelemeye, elime telefonu aldım, polisi aradım, baktı ki iş kötüye gidecek aracına bindi kaçtı.

Ben ne yaptım, plakayı almıştım, gittim şikayetçi oldum, savcı suçlu buldu bu magandayı haliyle...

Uzlaştırma kurulu devreye girdi, "sizin belirlediğiniz bir cezayı verelim, uzlaşın, kabul eder misiniz" dedi..

Öyle birşey buldum ki adam "dava açılsın cezaya razıyım" demiş ama uzlaştırma kurulu ikna edince cezayı yerine getirerek kurtuldu :KK70: :KK70: :KK70:

Gelmedi. Sonrasında bi polis memuru aradı yerimi sordu bende oradan ayrıldığımı ama aracın o an nereye gittiğini gördüğümü söyledim. Arabamıda kenara çekip anlattım durumu. Karakola gidip şikayetçi olabileceğimi söyledi. Plakayı aldım ama şikayetçi olunca bi şey yapacaklarına olan inancım yerlerde.
aracınıza kamera taktırın mutlaka hem ön ve arka icın, en azından üzerinize sürmesini falan alabirdi kamera acısı.. tekrar gecmis olsun, o adam da oglu da sürünsünler ins

Karısı ne alaka hanımefendi? Erkeklerin öküzlüğünün sebebini de kadınlarda bulan bu cinsiyetçi lafları bir kadının kullanması ne acı!
Karısı durup izlemek yerine kocasını tutmayı deneyebilirdi hanımefendi. İzledi. Kızı yaşındaki kıza bunun yapılmasını izledi.

İyice delirdi insanlar, polis çağırsanız ne oluyor ki ifade alınıyor, suçlu sirita sırıta çıkacaklar 1 saat bile sürmeyecek. Daha geçen gün hayvanın teki kadının arabasının üstüne çıkıp cami tekmelemedi mi? Kendimi hiç ama hiç güvende hissetmiyorum bu ülkede.
Ben bu olayı görmemiştim anlatır mısınız ?

4-5 yıl önce adamın biri trafikte makas atarak gidiyordu, korna yaptım, herif dellendi..

Kırmızı ışıklara gelince aracını benim aracın önüne kırdı, ben hemen kapıları kilitledim.

Kapıyı açamayınca başladı aracımı tekmelemeye, elime telefonu aldım, polisi aradım, baktı ki iş kötüye gidecek aracına bindi kaçtı.

Ben ne yaptım, plakayı almıştım, gittim şikayetçi oldum, savcı suçlu buldu bu magandayı haliyle...

Uzlaştırma kurulu devreye girdi, "sizin belirlediğiniz bir cezayı verelim, uzlaşın, kabul eder misiniz" dedi..

Öyle birşey buldum ki adam "dava açılsın cezaya razıyım" demiş ama uzlaştırma kurulu ikna edince cezayı yerine getirerek kurtuldu :KK70: :KK70: :KK70:
Cezayı da yazsana böyle haksızlık olmuş ben çatlarım 😅

Ceza neydi 😃

Back