Ben katılmıyorum yahuuu, arada iletişimsizlik diye bir şey yok sen derdini gayet anlatabilen bir insansın, yazmışsın da adam da eşşek değilse anlamıştır ama işine gelmiyor çünkü umru değil. Adam gamsız ve sorumsuz, sen 1 ton laf etmişsin, 2 çocuğun yaralanmış, sen yaralanmışsın, motorcu çocuğun kanları yerlere saçılmış, ortada kaza var adamın el-cevap: Kusura bakma yeaaaa Nihal bakmadan çıktım işte. O çocuğun canı yok mui sizin canınız yok mu??? Bu kadar sorumsuz olunmaz. Psikiyatrist adamı anlamamış bile, konuyu da anlamamış bomboş bir yorum yapmış fikrimce. Bu doktor adamı evde beslediğini biliyor mu mesela?
Sıkıntı şurda ki, bu adam böyle, huylu huyundan vazgeçmiyor, adamın da zaten düzelmek için hiçbir çabası yok. Bqşka bir konunu hatırlıyorum sen boşanıcam yazmışsın adam da ne yapayım yeaaa ben de böyleyim ocakbaşı yapmayı seviyorum görüyorsun işte peki boşan madem yazmıştı
Adam ultra sorumsuz, rahatça gezmek sürtmek için yuvasını yıkmakta beis görmüyor çünkü muhtemelen çocuktu evlilikti öyle bir derdi falan yok Nihalin parası var aklı başında kadın gitsin çocuklarına baksın işte kafasında. Yazdım önce sen ultra sorumlu birisin, adam ultra sorumsuz biri, sen onu adam etmek için sürekli konuşuyorsun ama olmuyor. Olmaz yani. Baştan evlenmeyecektin bana kalırsa adam gece hayatına içkiye orda burda gezmeye alışmış normal bir hayat onu kesmez. Bugün boşansan bu adam yarın gezmeye gider o derece gamsız.