Eğer bir yaptırım görmezse aynı şekilde araba kullanmaya devam eder, bu sefer de ölümlü kazaya karışırsa diye konu sahibi önlem almaya çalışıyor. Ölümlü kaza ve evliliğin zarar görmesi? Öncelik sıralamasında sanırım birini öne koymuş konu sahibi.Bu yorumunuz baba sanırım. Ben eş haklı denedim ayrıca tek yorum da yapmadım. Bu konuda bir sürü yorumum var ve hepsinde de eşi suçlamışım zaten.
Sadece çocuklsr arabaya binmesin diye mahkeme kaydı olabiliyor mu almak istiyotum diyince sakin kalmasını, bunun evliliğine büyük zarar verebileceğini yazdım.
Eşinden arabanın anahtarını alabilir, bir daha kullndırmayabilir, zararı öderken beş kuruş vermeyebilir ki öyle de yapmalı.
Eşim de bende aktif araba kullanıyoruz şükür kazanız olmadı iddia ettiğiniz gibi kazalara alışık değiliz
Ayrıca eski konuları da var, tek sorunları bu kaza da değilmiş zaten. Kısacası hepsini hesap etmiştir konu sahibi diyorum.
Çok gençken bir dönem hastanede çalışmıştım. Bir sabah poğaça vs. aldım, arkadaşlarla kahvaltı ederiz demiştim. Cumartesi günüydü, nispeten de sakindi. Sonra elimde poğaçalarla odaya giderken bir anda araç içi trafik kazası geldi. Tam önümden 4-5 sedye geçti. Böyle kalakalmıştım, sonra bir tanesine ölüm belgesi düzenlendi maalesef. Her kaza dendiğinde o gelir aklıma. Eğer benim de eşim yapma deneni yapıp, uyarıları ciddiye almayıp savruk bir şekilde araç kullanıyorsa başına yıkarım o arabayı. Kendi canını geçtim, milletin evladını kocasını babasını annesini öldürme riski var. Katil olacağına aramız bozulsun, hiç mühim değil.