- 20 Şubat 2019
- 1.142
- 1.233
Aynı şeyi yaşadım 4 yıl oldu bir başka kişinin aracına bindiğimde çok rahatım ama eşimle bu kazayı atlattığımız,için onunla yolculuk yaparken çok heyecan ve panik halindeyim ben kurtulamadım umarım siz kurtulursunuzMutlu güzel günler kk :)
Bugün anlatacağım şey dert mi, dertleşmek mi, içimi boşaltmak mi bilmiyorum.
Bir hafta kadar önce bir trafik kazası geçirdik, eşimin kullandığı arabayla. Çok büyük sağlık Sorunlarımız olmadı çok şükür. Araçta ikimizden başka kimse de yoktu. Karşı taraftaki adama verdiler suçu, inanın bizlik hiçbir şey yoktu o yüzden eşimi de suclayamiyorum. Ki kendisi iyi bir sofordur gerçekten. ( bu işin iyiye kötüye bakmadığını biliyorum)
Sonuç olarak, birkaç yaralanma dışında bir şey olmadı lâkin aslında biz büyük bir kaza geçirdik. Emniyet kemerleri sayesinde kurtulduk adeta, inançlı bir insanım Allah korudu ama kemer vesile oldu diyeyim. Çünkü o arabadan birkaç yara, morlukla çıkmak mucize gibiydi.
Ne arabaya ne başka bir şeye şu an üzülmüyorum. Sadece kendimi toparlayamiyorum. Aklıma sürekli kazadan önceki son birkaç saniye geliyor. Çarpışma anı, bagirislarim, donup kalmam, şaka gibi ama bir ara baba baba diye ağlamam. Çocukluğuma geri döndüm sanki, babamı istedim o an yanımda. Geldi sagolsun, o sarılınca çok daha iyi hissettim kendimi, daha güvende.. Yokluklarini görmeyelim inşallah...
Kaza geçti gitti, eşim toparlandı, geçmiş olsun diye herkes aradı, ziyaret etti vs vs.. Ama ben toparlanamadim. Ne yapacağım bilmiyorum. Aklımdan atamıyorum. Hiçbir şeye odaklanamıyorum uzun süre. Bir öneriniz var mı, yaşayan ve bununla başa çıkan var mı? Okuyan herkese teşekkürler.
Aslında eşim iyi bir şofördur. Su an başka birisiyle daha çok kasiliyorum yolda. Bir fren yapsalar en ufak, bacaklarımı kasıyorum mesela..Aynı şeyi yaşadım 4 yıl oldu bir başka kişinin aracına bindiğimde çok rahatım ama eşimle bu kazayı atlattığımız,için onunla yolculuk yaparken çok heyecan ve panik halindeyim ben kurtulamadım umarım siz kurtulursunuz
Çok geçmiş olsun, basıniz sağ olsun. Keşke herkes olması gerektiği gibi kullansa su arabayı..10 yaslarindayken abimi trafik kazasinda kaybettim. Sarhosun biri, kaldirimda tartı isi yapip anneme babama yuk olmamak okul harcligini cikartmak icin calisan abimin ustune sürmüştü arabayi. Ogun annem israrla gitme demisti tartiya ama dinlemedi pazar oldugu icin cok insan vardı ve gitti. Halada unutamam okadar hizli carpmistiki abimin oturdugu duvar kenari bile cokmustu abim duvarla araba arasinda sıkisip can verdi daha 14 yasindaydi. Dugunumde yine trafik kazası oldu sacimin 1 tutami kalmisti kuaforde haber geldi. 2 kisi öldü. Off ben bunlari neden anlattim bilmiyorum ama. Sunu demek istiyorum kolay kolay unutamazsınız destek alin
Yaaa nasıl üzüldüm10 yaslarindayken abimi trafik kazasinda kaybettim. Sarhosun biri, kaldirimda tartı isi yapip anneme babama yuk olmamak okul harcligini cikartmak icin calisan abimin ustune sürmüştü arabayi. Ogun annem israrla gitme demisti tartiya ama dinlemedi pazar oldugu icin cok insan vardı ve gitti. Halada unutamam okadar hizli carpmistiki abimin oturdugu duvar kenari bile cokmustu abim duvarla araba arasinda sıkisip can verdi daha 14 yasindaydi. Dugunumde yine trafik kazası oldu sacimin 1 tutami kalmisti kuaforde haber geldi. 2 kisi öldü. Off ben bunlari neden anlattim bilmiyorum ama. Sunu demek istiyorum kolay kolay unutamazsınız destek alin
Kesinlikle. Ben ilk ehliyet aldığımda çok uzunca bir süre trafiğe çıkmamıştım, güvenli yerlerde gerek babamla gerek eşimle surusler yapmıştım ama insanlar ne yazık ki trafikte öğreniyorlar araba kullanmayı.Hayatın sakası yok ıste. Cok gecmıs olsun. Esınız ıyı bır sofor olmasına ragmen kaza yapmıssınız. Bır de burda esım yenı ehlıyet aldı otobana cıktık konularını okuyunca trafıge cıkasım gelmıyor. Bu ne bılıncsızlık ya hu!!!
Kaza ıyı sofor kotu sofore bakmıyor fakat tedbır bızden takdır allahtan. Aman ölürsek ölürüz deyıp hem kendı hemde baskalarının canını tehlıkeye atanlara burdan seslenmıs olayım. OTOBAN, E5 VE SEHIRICI YOLLAR SIZIN TALİM PARKURUNUZ DEGIL ARKADASLAR. LUTFEN TRAFIGE CIKIS TECRUBESINI YANINIZDA TECRUBELI BIRILERI OLMADAN GERCEKLESTIRMEYIN. Sen formula1 pilotu olsan da karsındakı acemiyse olan karsılıklı oluyor ıste.
Ben de sizin gibiyim, bu korku anormal değil. Minik bir kuşa çarpmak bile ( Allah korusun öyle bir şey yaşamadım) çok korkunç benim için.Çok zor bir durum elbette, hemen geçmez.. Bende de olsa kolay kolay atlatamam. Kaza haberlerinden çok korkuyorum, Allah korusun aracımı kullanırken bir yayaya çarpmak en çok korktuğum şey. Geri geri giderken psikopat gibi kediyi falan ezer miyim diye bile endişe ediyorum. Belki de psikolojik bir destek almam lazım.
Benim eşimde çok iyi şoför 20 yıldır hiç kaza yapmamış bana denk geldi tabii ben panik atak hastasıyım onunda etkisi var panik yapmamdaAslında eşim iyi bir şofördur. Su an başka birisiyle daha çok kasiliyorum yolda. Bir fren yapsalar en ufak, bacaklarımı kasıyorum mesela..
10 yaslarindayken abimi trafik kazasinda kaybettim. Sarhosun biri, kaldirimda tartı isi yapip anneme babama yuk olmamak okul harcligini cikartmak icin calisan abimin ustune sürmüştü arabayi. Ogun annem israrla gitme demisti tartiya ama dinlemedi pazar oldugu icin cok insan vardı ve gitti. Halada unutamam okadar hizli carpmistiki abimin oturdugu duvar kenari bile cokmustu abim duvarla araba arasinda sıkisip can verdi daha 14 yasindaydi. Dugunumde yine trafik kazası oldu sacimin 1 tutami kalmisti kuaforde haber geldi. 2 kisi öldü. Off ben bunlari neden anlattim bilmiyorum ama. Sunu demek istiyorum kolay kolay unutamazsınız destek alin
Sizde saolunNe kadar üzücü... Başınız sağ olsun.